Пятница, 19.04.2024, 10:16

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Май » 31 » 34 тур. "Зірка" – "Арсенал" 3:0
01:17
34 тур. "Зірка" – "Арсенал" 3:0
Голи: Батальський, 53, 80, Кочура, 90+4
«Зірка»: Ситников, Пінчук, Порошин (Галенко, 78), Степанов, Бурдіян (Войтенко, 72), Бочкур, Батальський (Осадчий, 86), Дурай, Скляр, Кочура, Долгий (Войнаровський, 90+2).
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець, Малий, Налигач (Славов, 17), Степанчук (Ординський. 79), Проневич (Коваленко, 66), Гонщик, Антонюк (Чорномаз, 74), Алексанов, Леонов.
Попередження: Бочкур, 60; Дурай, 90+1 - Малий, 51; Лебединець, 83.
В завершальному матчі футбольного сезону кіровоградська «Зірка» вдома приймала білоцерківський «Арсенал». Перед звітною грою тренерський штаб ФК «Зірка» не дорахувався кількох футболістів, які через хвороби не могли допомогти своїм партнерам: Андрій Смалько, Денис Стоян, Андрій Товт, Максим Сирота та Іван Рудницький.

Стартові хвилини зустрічі не порадували захоплюючим футболом; врешті–решт як і перший тайм в цілому. А от після перерви команди розбігалися, особливо добре зіграла кіровоградська «Зірка», але про все по черзі…

Перший небезпечний момент створили гості: Сергій Малий зі штрафного пробив на силу – Антон Ситников кулаками відбив м’яч. Кіровоградці відповіли двома ударами Олександра Кочури. Якщо перший удар Олександра вдався – голкіпер парував його постріл, то після другого м’яч пролетів вище воріт білоцерківців. «Арсенал» на старті матчу зазнав втрати: у простій ситуації травмувався Владислав Налигач, якого замінив Вадим Славов. А на 26-ій хвилині зустрічі Олександр Кочура міг поповнити свій бомбардирський залік, але. на жаль, не реалізував пенальті, яке ж сам і «заробив» - Дмитро Проневич штовхнув у спину лідера кіровоградців. В подальшому до завершення першої половини зустрічі на футбольному полі не було небезпечних моментів. За нульового рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм порадував глядачів, перш за все, чималою кількістю гольових моментів, цікавими комбінаціями і головне забитими м’ячами від кіровоградської команди. З 50-ої хвилини кіровоградці міцно затиснути суперника на його половині поля. В одному з епізодів дуже грубо зіграв Сергій Малий, який «виніс» з поля Олександра Кочуру. Після виконання штрафного господарі «заробили» кутовий, котрий став результативним: подачу Олександра Кочури з кутової позначки вміло головою замкнув Олександр Батальський. Повівши в рахунку, кіровоградці продовжували шукати щастя біля воріт команди Ігоря Артимовича. Так, Андрій Порошин досить не погано поборовся з захисником «Арсенала», «видер» м’яч у його з під ніг біля кутового прапорця й виконав націлену передачу на Олександра Кочуру – на жаль лідер «Зірки» лише маківкою голови дотягнувся до м’яча й не зміг як потрібно змінити траєкторію польоту «круглого». Через хвилину білоцерківська команда відповіла гострим моментом за участі одного з найактивніших у їх складі гравця Дмитра Леонов, який увірвався в кут штрафного майданчику й прострілив на дальню штангу воріт «Зірки»: на щастя, першим на м’ячі був Роман Бочкур, який на мить випередив Сергія Алексанова.

А на 64-ій хвилині Антон Долгий наважився на удар із-за меж штрафного майданчику – його удар голкіпер гостей Кирило Суслов парирував перед його й першим на добиванні був Андрій Порошин, який переправив «круглого» у пусті ворота. Радість вболівальників та футболістів кіровоградської команди зупинили арбітри, які в Андрія вгледіли положення поза грою й взяття воріт відмінили. Але потрібно відзначити, кіровоградці не зупинялися й шли вперед. Один лише Олександр Кочура мав ще кілька можливостей забити, але його в звітній грі фатально не щастило. Кіровоградці, ловлячи суперника на контратаці, створили чимало шансів для взяття воріт «Арсенала», але забити змогли в останній десятихвилинці зустрічі. Спочатку Олександр Батальський скористався помилкою голкіпера білоцерківців Кирила Суслова й головою, вигравши боротьбу в нього, оформив дубль у звітному матчі. А в компенсовані хвилини зустрічі Олександр Кочура досяг свого: нарешті забив м’яч у ворота Кирила Суслова, в прямому сенсі за штовхнувши «круглого» у пусті ворота суперника. Матч завершився з рахунком 3:0 на користь кіровоградської «Зірки».

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка»
Переглядів: 1897 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 Ngozi  
Just do me a favor and keep writnig such trenchant analyses, OK?

3 GRIGSON  
сильный сезон!поздравляю команду и всех нас с высоким итоговым местом!СПАСИБО!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin

2 zapod  
поздравляю всю Белую с законным 4 местом!

1 Валерыч  
Ну вот, взяли и засрали концовку такого сезона!(((
Поздравляю с деревянными медалями!
Ждём стадион и Премьер-лигу в обозримом будущем!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua