Пятница, 26.04.2024, 14:44

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Июнь » 3 » Іван Діван: "«Курага» — це коаліція активістів, які вирішили змінити сьогодення"
01:55
Іван Діван: "«Курага» — це коаліція активістів, які вирішили змінити сьогодення"
Вашій увазі пропонується ексклюзивне інтерв’ю лідера відомого українського рок-гурту «Мурени» Івана Дівана про його соціальний проект «Курага», інформаційним партнером якого є наш сайт.
— Привіт, Іване! Насамперед, розкажи про витоки проекту.

— Привіт всім читачам. Я люблю музику, це моє життя. Але, на жаль, сучасне оточення мене дивує та вимушує до рішучих дій!

— Як трактувати назву?

Коаліція українських русичів, громадська активність. От таким чином і була сформована назва. Якщо говорити по-простому, то це коаліція активістів, які вирішили змінити сьогодення.

— Чи бере участь у «Куразі» хтось із відомих крім «Мурен»?

— Ми не ставимо собі кумирів і запрошуємо всіх «відомих» до співпраці. Ми не ставили ціль зібрати групу «зірок» для нашого проекту, ми ставили ціль донести інформацію до людей.

— Яким саме чином відбуватиметься дійство? Зокрема, спортивні ігри будуть проходити лише заради процесу гри чи це оформиться у якийсь турнір із переможцями?

— Ця акція — просто пропаганда здорового способу життя. Тому не можна говорити що один здоровіший, а інший має трошки гірше здоров’я. Всі, хто прийдуть — будуть переможцями, в подарунок отримають здоров’я.

— Хто займається організацією?

— Організацією займається Віталій Ємельянов за підтримки групи ентузіастів.

— У контексті пропаганди здорового способу життя, в анонсі є слова «не дамо знищити білу расу». Неправильне розуміння даної фрази може призвести до провокацій з боку національних меншин, то ж які заходи безпеки передбачені з цього приводу?

— Цю фразу кожен з читачів розуміє по-різному. Поглянувши на статистику, ми можемо з упевненістю говорити, що в плані алкоголізму та тютюнопаління лідирує «біла раса» (слов’яни). Це не означає, що ми проти меншин! Проблема є глобальною і ми будемо дуже раді, якщо нас підтримають меншини й допоможуть нам у боротьбі за своє здоров’я та здоров’я своїх нащадків.

— На скільки я розумію, захід планується зробити регулярним. Де й коли відбудуться найближчі акції?

— Це питання ми залишимо для інтриги. Можливо, незабаром буде проведено турнір з шахів. Можу запевнити, що вас ми проінформуємо одними з перших.

— Які плани на майбутнє в глобальному сенсі?

— Ми не заглядаємо у майбутнє, живемо сьогоднішнім днем і намагаємось вкласти у цей день максимум своєї енергії!

— Поділися власним ставленням до шкідливих звичок, спорту та ФК «Арсенал» БЦ.

— Думаю, у попередніх відповідях я сформував свою точку зору: я проти алкоголю і тютюнопаління, за здоровий спосіб життя, особливо серед молоді. Щодо ФК «Арсенал», я не палкий його шанувальник, але команду свого міста підтримую та вважаю спорт чудовою альтернативою шкідливим звичкам.

— Виділи принаймні три причини, чому п’ятничного вечору 22 червня читач має прийти саме на «Курагу», а не піти випити пива з друзями.

— Основною причиною є те, що заходів, де можна відпочити, пограти у футбол та волейбол — дуже мало. Тим паче, з невеликою але шоу-програмою. При відвідувані ми гарантуємо масу емоцій, цікавий відпочинок і насолоду від проводження часу на свіжому повітрі.

— Дякую за змістовні відповіді, до зустрічі на «Куразі»!

— Будемо чекати вас, шановні читачі та кореспонденти!



P. S. За допомогу в організації інтерв’ю висловлюємо подяку Віталію Ємельянову.
Переглядів: 1951 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 Ismail  
Thank God! Somonee with brains speaks!

3 SplendiD88  
Это Ваня Дрыгало,сын той самой Людмилы Дрыгало,только почему "Диван",я не в курсе!

1 ura20602  
Чё это такое? Это кто такой? Лучше бы интервью президента Арсенала сделали, о планах на будущие!!!!!!!

2 Admin  
Я б із задоволенням, тільки для в'юхи дві сторони потрібно. А від президента, як ви бачите, за 6 років існування клубу - жодного коментаря... Він у нас скромняга smile

А це - інтерв’ю лідера відомого українського рок-гурту «Мурени» Івана Дівана про його соціальний проект «Курага», інформаційним партнером якого є наш сайт (в першому ж абзаці написано).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua