Вторник, 23.04.2024, 19:27

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Июнь » 29 » Контрольний матч. "Нива" – "Арсенал" 0:3
01:22
Контрольний матч. "Нива" – "Арсенал" 0:3
Голи: Рибальченко 45, Шептицький 58, 88
13 хв. «Арсенал» створив перший небезпечний момент у матчі. 11-й номер «гостей» отримав м'яч прямо навпроти воріт після розрізної передачі з центру поля. Вийшов вихід 1 на 1, але занадто мало простору лишилося для маневру, а вчасно вибігший Ганев зловив після не дуже сильного удару.
 
14 хв. Берідзе увірвався в штрафну «Арсеналу» з правого флангу та вдарив в дальній нижній кут воріт, але трохи промахнувся і м'яч пролетів впритул з лівою стійкою.

17 хв. Знову провал в центрі оборони «Ниви». Подача з лівого флангу на Рибальченка, який з одного дотику спробував замкнути передачу, але чудово зіграв Ганев.

20 хв. «Нива» непогано розіграла штрафний. «Трійка» навісив на праву штангу, а несподівано вискочивший з-за спин захисників Берідзе ледь не дотягнувся до м'яча головою. Могло бути небезпечно, а так м'яч пішов за лицьову.

26 хв. «Десятка» «Арсеналу» зважився на удар навісом з метрів 30. Було відчуття, що м'яч по високій дузі залетить «за комір» Ганеву, але круглий пролетів над поперечиною.

38 хв. Найстрашніший епізод матчу. Сергій Малий пішов напереріз рвущомуся по бровці Богдану Поляхове та врізався й відкинув півзахисника «Вінниці» на бетонну огорожу, яка перебувала в трьох метрах від поля. У ці хвилини було реально страшно - все могло закінчитися дуже і дуже сумно.

44 хв. Знову небезпечно біля воріт «містян». «Арсенал» розвинув атаку по лівому флангу, пішов простріл у штрафну, Рибальченко в один дотик замикав простріл, перебуваючи прямо навпроти воріт Ганева, але не потрапив в створ...

45 хв... Але вже за хвилину форвард «Арсеналу» таки відзначився. І знову ситуація повторилася. Передача зліва, центр оборони вінничан не вчиться на своїх же помилках і нервово курить збоку, Рибальченко знову абсолютно один, на цей раз він встиг прицілитися і пробити у правий верхній кут воріт «Ниви» - 0:1.

Перерва.

48 хв. Бабік справа зі штрафного навісив на дальню штангу, куди наспів «Чотирнадцятий номер» «Ниви». Удар головою з гострого кута парирував воротар.

58 хв. Шептицький прийняв верхову передачу прямо навпроти воріт «Ниви» на лінії штрафного майданчика і не давай м'ячу приземлитися, прокинув його повз Немчанінова та вивалився 1 на 1 з голкіпером гостей. Останнє було справою техніки. Форвард холоднокровно котнув м'яч у правий нижній кут. 0:2

60 хв. Слідом за голом «Арсенал» протягом двох хвилин двічі загрожував воротам «Ниви» далекими ударами. Причому, дуже непростими для її воротаря.

65 хв. Знову на вістрі атаки Шептицький, який прийняв передачу зліва, увірвався в штрафну трохи лівіше воріт «Ниви» та зряче пробив в дальній кут. Трохи неточно...

68 хв. Напевно, не треба говорити, про провал в центрі оборони. «Двійка» гостей на швидкості продерся крізь частокіл захисників і вискочив 1 на 1 з Ганевим, прокинув повз нього, змістившись вправо і пробив по воротах, але вчасно повернувшася «вісімка» вибила м'яч на кутовий.

69 хв. Подача кутового, і нападник «гостей» красиво з льоту пробиває з лівого кута штрафного майданчика. М’яч після найсильнішого удару ледь не досяг мети, пролетівши поруч з правого штангою.

75 хв. Знову помилка в центрі оборони, «6» прошив оборону, як ніж крізь масло й уже перебуваючи у штрафному пробив поруч із лівою штангою.

88 хв. Шептицький відзначився дублем, головою замкнувши верхову передачу з кутового, пробитого від лівого прапорця. Плутанина прямо перед воротами, гравець залишився один і вколотив м'яч у сітку.

Фінальний свисток

Ігорьок (niva.vn.ua)
Переглядів: 1942 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 Ztar  
That's raelly thinking out of the box. Thanks!

2 Admin  

1 Scholl  
"Каноніри" не лишили шансів "Ниві"
http://ukrfootball.in.ua/first-league/5068-kanoniry-ne-lyshyly-shansiv-nyvi

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua