Воскресенье, 05.05.2024, 14:42

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Июль » 8 » Контрольний матч. "Арсенал" – "Славутич" 1:2
02:08
Контрольний матч. "Арсенал" – "Славутич" 1:2
«Арсенал»: Суслов, Лебединець, Малий, Антонюк, Проневич, Рибковський, Степанчук, Леонов, Шептицький і ще два потенційні новачки.
На заміну виходили: Ординський, Коваленко, Товкацький, Алексанов і ще два потенційні новачки.
Раніше було заплановано, що 7 липня білоцерківський «Арсенал» проведе контрольний поєдинок з вінницькою «Нивою». Але зважаючи на те, що подоляни в новому сезоні участі в першості серед команд першої ліги не братимуть, їх міжсезонна підготовка завершилася достроково. Відповідно, тренерським штабом білоцерківського «Арсеналу» в найкоротші терміни був підібраний інший спаринг-партнер. Ним виявився представник другої ліги й давній друг «канонірів» черкаський «Славутич». Примітно, що за останні три роки не було ще такого міжсезоння (будь то коротка літня пауза або ж тривалий зимовий антракт) в якому б ці суперники не зустрічалися.

У першому таймі матчу ініціативою володіли білоцерківці. Вони створили біля воріт суперника чимало небезпечних моментів, проте реалізований був лише тільки один з них (м'яч в черкаські ворота залетів від захисника «Славутича»).

Після перерви, коли склад «канонірів» змінився більш як наполовину, перевагою вже заволоділи гості. І два вдало розіграних ними стандартних положення принесли «Славутичу» мінімальну перемогу в цій товариській зустрічі.

А днем раніше підопічні Ігоря Артимовича проводили спаринг з аматорської командою ФК «Володарка» та перемогли аматорів з великим рахунком - 8:0. Голи у свій актив записали Малий, Алексанов і Леонов. Дублем відзначився новачок «Арсеналу» Олег Шептицький, хет-триком улюбленець білоцерківської публіки Василь Товкацький.

Що стосується трансферної політики, то як уже було озвучено, в нинішнє міжсезоння команду покинули півзахисник Вадим Славов і захисник Владислав Налигач. Останній вже працевлаштувався в харківському «Геліос». Про те, де продовжить кар'єру Славов, поки не відомо.

Серед придбань у «Арсеналу» значиться екс-нападник ФК «Львів» Олег Шептицький. Як вдалося з'ясувати кореспонденту «Ua-football», у найближчі дні білоцерківський клуб повинен укласти трудові угоди ще з кількома гравцями. Проте їхні прізвища з'ясувати поки що не вдалося.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3510 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua