Четверг, 25.04.2024, 13:39

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Июль » 15 » 1 тур. "Кримтеплиця" – "Арсенал" 1:0 (+ відео)
22:48
1 тур. "Кримтеплиця" – "Арсенал" 1:0 (+ відео)
Гол: Палагнюк 2
Вилучені: Шептицький 45, Рибковський 48 (обидва - "Арсенал")
Попередження: Мельник, 38 А. Антонюк, 45+1, Михайлюк, 45+1, Симончук, 49 - Рибковський, 24, 47, Степанчук, 44.
Кримтеплиця: Радь, А. Антонюк, Дітятьєв, Михайлюк, Романенко, Новотрясов, Бідловський, Симончук (Зубко, 90+1), Зейналов (Саранчуков, 90+3), Мельник (Цой, 84), Палагнюк (Мемешев, 73).
Арсенал: Суслов, Д. Антонюк (Алексанов, 82), Лебединець, Малий, Романюк, Рибковський, Проневич (Товкацький, 74), Степанчук (Гонщик, 46), Дячук-Ставицький (Кікоть, 86), Леонов, Шептицький.
Цікавий початок сезону вийшов у «Кримтеплиці». Дебютувати новому наставнику кримчан Сергію Шевцову довелося проти білоцерківського «Арсеналу», з яким його нинішня команда в минулому чемпіонаті боролася за четверту сходинку в турнірній таблиці. Боротьбу цю «Кримтеплиця» програла, причому один з вирішальних поєдинків «Арсенал» виграв у кримчан на їх же полі, обігравши їх з рахунком 2:1 в квітні місяці.

З того моменту пройшло ще не так багато часу, однак від колишньої принциповості не залишилося й сліду. Чи то на діях футболістів позначилася спека, чи то відразу два видалення в складі гостей позначилися на малюнку гри, проте цікавого поєдинку, скажімо відверто, не вийшло. Хоча було дуже цікаво спостерігати за тим, як «Арсенал», граючи удев'ятьох, змушував господарів оборонятися чи не всією командою, причому й гості мали можливості, щоб зрівняти рахунок в, здавалося б, безвихідної ситуації.

Але найбільше на гру вплинув, звичайно ж, швидкий гол, який трапився вже на другій хвилині зустрічі. Захисники «Арсеналу» не розібралися у простій ситуації біля своїх воріт, дозволивши Ігорю Мельнику забезпечити чудовою передачею Василя Палагнюка, який вийшов один на один з голкіпером і без особливих труднощів відправив м'яч у сітку.

За кілька хвилин вже Мельник міг забити другий м'яч, але після навісу Зейналова з кута поля з лінії воротарського головою пробив поруч зі штангою. Ще більш реальний шанс для взяття воріт «Арсеналу» упустив Палагнюк. На 14-й хвилині Мельник знову забезпечив свого партнера відмінною передачею, Василь знову вирвався на «побачення» з голкіпером, проте в цьому епізоді переграти Суслова не зумів.

«Арсенал» ніяк не міг впоратися з нервами, через що і виникали всі ці моменти. Однак ближче до середини тайму гостям все ж таки вдалося взяти себе в руки та навіть провести кілька непоганих контрвипадів. На 25-й хвилині Шептицькому не вдалося нормально пробити по воротах з 12-и метрів після передачі Рибковського, а ще через хвилину непогано пробивав Степанчук, але м'яч після його удару з 25-и метрів пролетів над поперечиною.

У кінцівці ж тайму «Арсенал» помітно додав, що вилилося в кілька небезпечних моментів біля воріт «Кримтеплиці». Спочатку Степанчуку не вдалося нормально пробити з десяти метрів і м'яч прикотився в руки голкіперу, а потім непогано приклався Леонов, проте Радь кулаками відбив м'яч. Самий же небезпечний момент у гостей виник на 43-й хвилині, коли один з найактивніших футболістів у складі «Арсеналу» Сергій Степанчук непогано пробив з 20-и метрів, але м'яч пролетів поруч зі штангою.

А ось на останніх хвилинах тайму на поле розгорілися справжні пристрасті. Шептицький в простій ситуації на фланзі грубо зіграв проти Дітятьєва, викликавши бурю обурення з боку його партнерів. На полі виникла серйозна сутичка, яку арбітру довелося рознімати за допомогою своїх помічників. Підсумком же стали дві жовті капітану господарів Антонюку та Михайлюку, а ось Шептицькому арбітр після консультацій з лайнсменами відразу ж пред'явив червону картку, вилучивши його з поля. Суворо, скажемо прямо.

А вже на самому початку другого тайму арбітр видалив ще одного футболіста «Арсеналу», однак тут вже питань не було ніяких. Рибковський ціною фолу зірвав швидку контратаку кримчан, справедливо заслуживши друге попередження, яке автоматично перетворилося на видалення.

Отримавши перевагу відразу в два футболісти, «Кримтеплиця» не стала докладати особливих зусиль, щоб добити суперника. Моменти створювалися не так часто, як того хотілося б, а відзначити в стартові 15 хвилин другого тайму можна тільки удари Зейналова та Палагнюка, проте особливого клопоту голкіперу вони не доставили.

«Арсенал» же не соромився йти вперед навіть удев'ятьох, причому у нього це досить непогано іноді виходило. Проявляв активність Леонов, та й заміни явно додали свіжості гостям. Що ж стосується моментів, то тут варто виділити два удари. На 79-й хвилині перший завдав Вадим Гонщик, який з 25-и метрів пробив під поперечину, однак голкіпера кримчан це не збентежило і він перевів м'яч на кутовий. А ще за хвилину міг забити Дячук-Ставицький, який непогано пробив з лінії штрафний, але і в цьому епізоді Радь виручив свою нову команду.

Проте останнє слово все ж залишилося за господарями. На 84-й хвилині вийшовший на заміну Редван Мемешев міг забити другий м'яч у ворота «Арсеналу», та його удар з гострого кута прийняла на себе штанга.

Ось таким вийшов стартовий поєдинок чемпіонату для обох команд. І якщо «Арсенал» виявився розчарований не тільки результатом, але й утратою двох ключових футболістів, то «Кримтеплиця» у звітній зустрічі не показала, за рахунок чого вона зможе хоча б повторити своє досягнення минулого сезону. Можна, звичайно, все списати на початок чемпіонату, проте з такою грою кримчанам буде дуже складно в подальшому. Попереду у них виїзд у гості до «Миколаєва», «Арсенал» же прийме на своєму полі «Севастополь».

Василь Андронніков, спеціально для UA-Футбол

Переглядів: 2656 | Додав: Alex
Всього коментарів: 2
2 антон  
Молодцы парни,хоть и проиграли! Сергей Степанчук красавец!

1 Валерыч  
Поздравляю Белую Церковь с началом нового сезона!
Хоть и проиграли, но потенциал есть!
Ждём хорошей игры и победы с Севасом!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua