Среда, 24.04.2024, 11:26

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Июль » 21 » 2 тур. "Арсенал" – "Севастополь" 2:1 (+ прес-конференція)
23:39
2 тур. "Арсенал" – "Севастополь" 2:1 (+ прес-конференція)
Голи: Малий 59, Алексанов 65 - Ткачов 50
«Арсенал»: Суслов, Антонюк, Лебединець - к, Малий, Романюк, Проневич, Дячук-Ставицький (Коваленко, 90), Леонов (Товкацький, 79), Гонщик (Кікоть, 70), Алексанов, Степанчук (Чорномаз, 75).
ФК «Севастополь»: Махновський, Караваєв, Новак, Монахов - к, Неплях, Бредун (Левандовскі, 76), Крамар, Танчик (Коваль, 66), Данішевський (Карноза, 71), Ткачов, Ібраїмі (Шевчук, 63).
Попередження: Ібраїмі, 57, Крамар, 61, Чорномаз, 77, Коваленко, 90+3.
Навряд чи перебільшу, сказавши, що перемога над кримчанами займе особливе місце в скрижалях історії білоцерківського футболу. Адже у чотирьох зіграних раніше матчах, білоцерківці всього лише одного разу змогли добитися нічийного результату. Всі інші поєдинки були за севастопольцями. Тому ця перемога особливо приємна. А головному тренеру «Арсеналу» Ігорю Артимовичу ці, здавалося б, рядові три очки, приємні подвійно: за кілька днів до матчу наставник «канонірів» відсвяткував своє 53-річчя.

- Я дуже вдячний хлопцям за такий гарний подарунок. Кращого годі й бажати, - сказав на післяматчевій прес-конференції Ігор Климентійович.

Стартову гру в Білій Церкві вболівальники очікували з великим нетерпінням. По-перше, білоцерківці просто скучили за своїм улюбленцям, по-друге, всім було цікаво подивитися на новачків «Арсеналу». І забігаючи трохи наперед, варто відзначити, що двоє з них (Романюк і Дячук-Ставицький) вийшли на поле в стартовому складі та своїми діями не розчарували очікувань шанувальників «Арсеналу».

Незважаючи на початок сезону, як одна, так і друга команда відчували значні кадрові проблеми. У «канонірів» через вилучення у матчі першого туру дискваліфікацію відбували гравці основного складу - Павло Рибковський та Олег Шептицький. У кримчан з тієї ж причини поза грою залишилися Ігор Дуляй і кращий бомбардир команди Сергій Кузнецов. Але наставники обох команд з честю вийшли із ситуації, знайшовши дискваліфікованим футболістам гідну заміну. І якщо вже мова зайшла про склади, не зайвим буде сказати про стартові розстановки обох команд. У «Арсенала» (на матч «каноніри» вийшли у новій темно-малиновій формі, крім номера на футболках гравців були написані і їхні прізвища) місце у воротах зайняв Кирило Суслов. Пару центрбеків традиційно склали Олександр Лебединець та Сергій Малий, місце правого захисника зайняв Дмитро Антонюк, за лівий фланг оборони відповідав новачок команди Віталій Романюк. В опорній зоні діяли Дмитро Проневич і ще один новачок «канонірів» Михайло Дячук-Ставицький. На правому фланзі півзахисту розташувався Вадим Гонщик, на лівому Сергій Степанчук. Місце центрфорварда зайняв Сергій Алексанов, під нападаючим традиційно грав Дмитро Леонов.

У кримчан місце в воротах зайняв Костянтин Махновський, два центральні захисники - Євген Новак і Антон Монахов, функції крайніх захисників виконували Євгеній Неплях та Олександр Караваєв. «Опорників» грали Євген Бредун і Антон Крамар, місця на флангах оборони дісталися Володимиру Танчику й Олександру Данішевському. На вістрі атаки був Бесарт Ібраїмі, під ним діяв Сергій Ткачов.

Уже в дебюті матчу у господарів неозброєним поглядом була помітна зарядженість на боротьбу та велике бажання перемогти. У перші п'ятнадцять хвилин поєдинку «каноніри» змусили оборону кримчан працювати в повну потужність. Захисники гостей неймовірними зусиллями справлялися з активними діями білоцерківців, по черзі блокуючи удари Алексанова, Леонова, Степанчука і Дячука-Ставицького.

Однак хвилини до 20-ї севастопольці зуміли вирівняти гру та самі повели масовані атаки. Та ось тільки й білоцерківські захисники в надійності нічим не поступалися (а часом навіть і перевершували) своїх кримських колег. Вони так щільно прикрили севастопольських гравців, що всі їхні атаки захлиналися на підступах до штрафного майданчику «Арсеналу». І хоча ударів як по одним, так і по іншим воротам було мало, гра рясніла непоступливою боротьбою на кожній ділянці футбольного поля. За «здорово живеш» з м'ячем ніхто не хотів розлучатися.

Не маючи можливості впритул наблизитися до штрафного майданчику, обидва суперники мали надію на стандартні положення. У «Арсенала» хоч невелику, але все ж небезпеку таїли кутові удари, ФК «Севастополь» був гарний при штрафних ударах. І один з них, виконаний Бесартом Ібраїмі метрів з 18-ти, міг для господарів закінчитися плачевно: після «пострілу» македонського форварда м'яч пролетів в лічених сантиметрах від штанги білоцерківських воріт. Під кінець тайму з гри міг забити Олександр Данішевський, але до радості білоцерківських вболівальників «шкіряна сфера» знову «просвистіла» поруч зі штангою.

Але останнє слово в першому таймі було за «Арсеналом», а точніше за Дмитром Леоновим: увійшовши в штрафний майданчик суперника, він «накрутив» двох захисників, та вчасна допомога третього оборонця заблокувала удар білоцерківця.

Під кінець першого тайму над «Трудовими резервами» згустилися хмари та ринув дощ, який тривав всю перерву й половину другого тайму, однак негода жодним чином не позначилася на ході поєдинку. Запал гравців обох команд дощ не охолодив і швидкості в матчі нижче не стали. А небезпечні моменти біля обох воріт стали виникати із завидною регулярністю. Спочатку близьким до успіху був Дмитро Леонов: вийшовши один на один з Костянтином Махновським, білоцерківський хавбек замість того, щоб катнути м'яч в строну від вийшовшого на нього воротаря, вирішив його перекинути. Кримський голкіпер хоч і не без зусиль, але все ж зумів парирувати м'яч. А ось атака-відповідь гостей стала результативною: простріл з правого флангу ударом під поперечину замкнув Сергій Ткачов. Через дві хвилини Ткачов і зовсім міг оформити дубль, але в аналогічній ситуації потрапив в поперечину.

У ролі команди, що відіграється, «Арсенал» був не так уже й довго. Позитивний результат «канонірам» принесла їх грізна зброя - стандартні положення. Вадим Гонщик заробив кутовий удар, який подав Дмитро Леонов - навіс у штрафний майданчик і Сергій Малий буквально з воротарської лінії головою «розстріляв» севастопольські ворота. Наступний кутовий «канонірів» також міг стати результативним, проте цього разу варті севастопольських воріт вдалося зняти м'яч з голови Сергія Малого. Але для другого гола «Арсеналу» цей епізод став всього лише маленькою відстрочкою. Після багатоходової комбінації, м'яч у севастопольському штрафному майданчику потрапив до Сергія Алексанова - хльосткий удар і «каноніри» виходять вперед.

На куражі підопічні Ігоря Артимовича ще як мінімум двічі мали вразити ворота суперника. Спочатку Сергій Степанчук, пробиваючи з гострого кута, потрапив у захисника гостей, а кількома хвилинами пізніше Дмитро Леонов, перебуваючи в вигідній позиції, не зміг нанести прицільний удар по севастопольським воротам.

Поразка явно не входило в амбітні плани «Севастополя» і на відіграш вони кинули великі сили. Як і в першому таймі, основна загроза воротам білоцерківським походила від розіграшу гостями штрафних ударів у виконанні вийшовшого на заміну Артура Карнози. Але, слава Богу, в «Арсеналі» є такий воротар як Кирило Суслов. Він щонайменше тричі рятував свою команду, здавалося б, в безнадійних ситуаціях. Після чергового розіграшу штрафного міг зрівняти рахунок Монахов - Суслов витягнув м'яч з нижнього кута воріт. Кілька разів був близький до успіху і Маріуш Левандовські - але Суслова переграти він не зміг, ні прицільними ударами з дальньої дистанції, ні підступним «пострілом» метрів з десяти.

Фінальний свисток потонув у гучних оваціях і оплесках білоцерківських вболівальників. Відкриття нового футбольного сезону в Білій Церкві видалося на славу. Ще б пак! Адже у першому домашньому матчі в динамічній і двосічній грі з рівними шансами на успіх «канонірами» був обіграний не хто-небудь, а грізний ФК «Севастополь»...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол




Переглядів: 3755 | Додав: Admin
Всього коментарів: 7
7 Pri  
At last! Something clear I can undertsnad. Thanks!

6 mars  
Краще хай вхід буде платний чем грати не в Білій.В першій лізі нема ніде безкоштовного входу.А поганий момент що не в місті так і в області Арсенал не потрібен-хоч губернатор є головою обласної федерації футболу і міг в суботу приїхать, а то тільки можна в ЗМІ піаритись,хоча скоро біля Арсеналу перед виборами багато будуть піаритись і розповідати як ми любим футбол.

5 саша  
ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! booze booze booze hands lol laugh megaphone respect ВИГРАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile yes thumb mobile holiday holiday holiday holiday

4 Валерыч  
С победой, Белая!!! Вы - настоящие бойцы! Спасибо огромное за этот праздник!

3 GRIGSON  
полная реабилитация-после крымтеплицы!спасибо за игру!с ПОБЕДОЙ!

2 ura20602  
http://www.fcsevastopol.com/news/1270.html -видео голов

1 Alex  
молодці, показали непогану гру. вітаю з перемогою!
хто знає тепер всі маичі будуть платними?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua