Пятница, 29.03.2024, 09:38

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Июль » 29 » 3 тур. "Олександрія" – "Арсенал" 0:0
17:03
3 тур. "Олександрія" – "Арсенал" 0:0
ПФК «Олександрія»: Зарубін, Протіч, Чередніченко -к/к, Кіча, Колесниченко (Запорожан, 51),  Гавриш (Грицук, 65),Шевченко (Міхальов, 69), Старенький, Шендрик, Микицей, Бондаренко. Запасні: Леванідов, Сахневич, Басов, Банада. Головний тренер – А. Купцов.
«Арсенал» (Біла Церква): Марущак, Антонюк (Кікоть, 80), Лебединець – к/к, Малий, Романюк (Стоян, 18), Рибковський (Гонщик, 77), Проневич, Дячук-Ставицький, Степанчук, Леонов, Алексанов (Товкацький, 56). Запасні: Суслов, Коваленко, Ординський. Головний тренер – І. Артимович.
Попередження: В. Бондаренко (28) - П. Рибковський (45), Д. Антонюк (56), С. Малий (68), М. Марущак (90+4).
Оптимістично підійшли до матчу обидві команди. Олександрівці перервали неприємну для себе статистику, обігравши на виїзді «Нафтовик-Укрнафту» - 3:2, а гості святкували перемогу над одним із фаворитів першості ПФК «Севастополь» -  2:1. На протязі всього першого тайму олександрійці раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт суперників на всі смаки, використовуючи свої найкращі якості. Дуже близькими до взяття воріт були удари у виконанні: В. Шевченка, А. Кічі та В. Бондаренка. Також слід відзначити організовані та злагоджені дії футболістів «Арсеналу», а на останньому рубежі бездоганно діяв досвідчений М. Марущак. Олександрійцям не вистачало швидкостей всередині поля. Кожна з атак господарів  достатньо просто читалась захисниками гостей.

Другий тайм скидався на заздалегідь прогнозовану виставу, в якій господарі продовжували методично тиснути на ворота суперника, який, в свою чергу, навмання відбивався і відверто тягнув час. Найбільш яскраво виглядала атака підопічних А. Купцова, коли віч-на-віч з М. Марущаком вийшов дебютант команди І. Міхальов. Але у відчайдушному стрибку кіпер гостей врятував свої ворота. Ще два реальних моменти у другому таймі втратив В. Шевченко. У першому випадку пробивши з лінії воротарського майданчика вище воріт, а у другому – після чудової передачі Р. Протіча - спрямував м’яч прямо в руки воротареві гостей.  В кількох моментах «каноніри» намагалися спіймати захист олександрійців у контратаці, але теж безрезультатно.

Прес – конференція

І. Артимович – гол. тренер «Арсеналу» :

- З нашої сторони у звітному матчі було бажання боротьби і здобуття нічиєї - на більше ми і не сподівалися. Ми розраховували на атаки і стандарти. Стандарт у нас був один, а в контратаках нам не дуже таланило в цьому матчі. Більш-менш нормально зіграли у захисті. Припустилися помилки лише тоді, коли віч-на-віч з воротарем вийшов І. Міхальов, але молодець М. Марущак, що виручив. У нас стоїть завдання – викладатися до останнього у кожному матчі.

А. Купцов – гол. тренер ПфК «Олександрія»:
- Я скажу, що ми чекали такої  важкої гри. Знаючи, що «Арсенал» організована команда, ми серйозно і відповідально готувалися до цієї зустрічі.  Білоцерківські футболісти на протязі останніх років грають майже одним і тим же складом, залишаючись однією із самих стабільних команд першої ліги. Ми, нажаль, не знайшли ті важелі у моментах, які були створені в атаці. Можливо нами було багато забито у двох попередніх матчах, тому сьогодні з реалізацією моментів нам не таланило. Найголовніше завдання зараз – якнайшвидше відновитися і думати про наступні матчі. Я задоволений діями команди у захисті, де ми не дали супернику жодних шансів, а над реалізацією  будемо серйозно працювати.



ІАЦ ПФК «Олександрія»
Переглядів: 3336 | Додав: Alex
Всього коментарів: 1
1 Валерыч  
По такой игре - результат нормальный!
Ждём победы над Олимпиком!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua