Четверг, 25.04.2024, 02:15

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Сентябрь » 1 » 8 тур. "Арсенал" – "Сталь" 0:3
19:30
8 тур. "Арсенал" – "Сталь" 0:3
Голи: Акименко 10, Локтіонов 90+2, Батюшін 90+3
«Арсенал»: Суслов, Романюк, Малий, Лебединець, Гонщик, Рибковський, Проневич (Коваленко, 13), Дячук-Ставицький (Товкацький, 56), Степанчук (Ординський, 73), Леонов (Шептицький, 72), Алексанов.
«Сталь»: Ганєв, Солдат, Міщенко, Кондратюк, Чеботаєв, Романчук (Юатюшін, 51), Колінс, Поступаленко (Троцко, 77), Сікорський (Локтіонов, 71), Степанюк (Мироненко, 85), Акименко.
Попередження: Міщенко, 38, Романчук, 51, Рибковський, 89.
Що сталося з «Арсеналом»? – Саме таке питання зараз найбільше турбує білоцерківських шанувальників футболу. Що сталося з командою, яка впродовж минулого сезону постійно була на верхівці турнірної таблиці? Як так вийшло, що вдало стартувавши й у цьому чемпіонаті, команда програє п’яту гру поспіль (чотири матчі чемпіонату і один кубковий поєдинок)?

Погіршився зміст гри? Ні. З цим компонентом начебто все нормально. По грі «Арсенал» мало чим поступався (а часом навіть і перевершував) своїх суперників у всіх п’яти програних матчах. Слабка «функціоналка»? Знову ж ні. Функціональна підготовка «канонірів» на належному рівні. Невдала робота селекційної служби в літнє міжсезоння? Також ні. Практично всі гравці основного складу залишилися в команді, а більшість тих, хто прийшов в «Арсенал» цього літа футболістів, не просто стали гравцями «основи», вони підсилили команду.

Так що ж зараз відбувається з «Арсеналом»? Однозначно відповісти на це питання вкрай складно. Можна, звичайно ж, говорити й про те, що клубний лазарет білоцерківської команди ніколи не буває порожнім і на деякі поєдинки футболістам основного складу не знайшлося рівноцінної заміни. Можна поскаржитися на відсутність начебто і не спортивної, але такої необхідної складової, як фарт. Адже часто буває таке: відвернеться від тебе вибаглива пані Фортуна – і ти роби що хочеш, а позитивного результату добитися ніяк не можеш. Можна згадати і про те, як в деяких матчах, деякі судді просто «вбивали» білоцерківську команду…

Версій можна висувати ще чимало та кожна з них могла б мати право на існування, але… Але як би там не було, у виступі «Арсеналу» намітився спад, наслідком чого стало незвично низьке місце білоцерківців на турнірному п’єдесталі. Так що тренерському штабу «канонірів» доведеться неабияк поламати голову над тим, яким чином виводити команду з ситуації.

Якщо коротко охарактеризувати звітний поєдинок, то про нього можна сказати наступне: перемога гостей за великої переваги господарів. Стартові хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі: команди придивлялися одна до одної, намагаючись вишукати прогалини у захисті. І незабаром «Сталі» вдалося намацати в оборонних редутах білоцерківців слабке місце, чим вони не забарилися скористатися. Вийшовши на ударну позицію, Акименко зрячим ударом відкрив рахунок у матчі.

Повівши в рахунку, гості пішли в глуху оборону. У «Арсеналу» було предостатньо можливостей, щоб не тільки відновити статус-кво, але й вийти вперед. Але ні Леонову, ні Степанчуку, ні Алексанову, ні Дячуку-Ставицькому не вдалося досягти бажаного результату. М’яч пролітав то над поперечиною, то біля штанги. До того ж непогано на останньому рубежі діяв воротар гостей, який виручав свою команду не раз.

Друга половина гри фактично нічим не відрізнялася від першої. «Арсенал» насідав на ворота суперника, але забити не міг. Чудовий шанс був у Шептицького – з вигідної позиції він примудрився не влучити у ворота. Степанчук з дальньої дистанції пробив поруч зі штангою. Після флангових навісів голкіпер «Сталі» буквально знімав м’яч з голови Алексанова та Леонова, які вже були готові замкнути прострільну передачу. Алчевці ж у контратаки ходили рідко, але гостро. Зокрема Поступаленко, вийшовши один на один з воротарем «Арсеналу» Сусловим, пробив вище воріт.

Фатальними для «канонірів» стали додані хвилини в матчі. Спочатку першим на добивання встиг Локтіонов, а хвилиною потому дальній удар вдався Батюшіну.

Програвати, до того ж вп’яте поспіль, звичайно ж, неприємно. Але хочеться, щоб всі шанувальники «Арсеналу» усвідомили, що рано чи пізно, але подібні ігрові спади бувають й у більш досвідчених команд. І не тільки в рамках першої ліги. Без падінь не буває і злетів. Для футболістів та тренерського складу «Арсеналу» зараз головне не опускати руки. Треба все проаналізувати, переосмислити і зробити висновки. Правильні висновки…

Андрій Варакін, UA-Футбол


Переглядів: 4693 | Додав: Admin
Всього коментарів: 201 2 »
20 Lawanda  
Learning a ton from these neat atrciles.

18 mars  
Я еще раз пишу что для Горобца это предел финансирования и чтобы подняться на новый уровень нужен мощный спонсор.А для многих игроков это предел ,в том сезоне почти в каждой встрече играли на морально-волевых но всегда есть предел,было б больше финансов так и укомплектовались бы лучше,ведь же берем свободных агентов которые до этого не один клуб поменяли.А финансы играют большую роль.

19 ura20602  
Финансы это всё понятно, а что мешает клубу хотя бы выкладывать видео фрагменты матчей, вы нигде их не найдёте на сайте Арсенала. А интервью президента или представителя клуба о планах команды о её задачах, перспективах!! На это тоже надо деньги???????????

17 ustust  
А про що Волобуєв розповідав???? Я не розумію анального.

16 oboz  
staff правий, одне жлобйо позбиралося. Підтримати б команду зараз, а не хаяти.

Серго, нормально виглядає. Лідер півзахисту.

15 zapod  
мы переживаем за команду и поддерживаем её. и хотим чтобы она как можно быстрее вышла из этой ЧЁРНОЙ полосы. и я согласен с некоторыми,что команде нужен игрок-авторитет который был бы между тренером и футболистами связующим звеном.

14 zapod  
staff- причём здесь КОЗЛЫ!?!?!?!?!?!??????

12 staff  
я с вас всех в шоке!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ви за АРСОВ или как?
какие вы нахер фаны если вы так относитесь к поражениям!!!!
да порежения не приятно-досадно! ну всёже арсы млолодцы борятся!
клуб в неудачном положении!
трансферов щетай что небыло!
ну они красавцы стараюца для вас показать футбол!!!!
А ВЫ КОЗЛЫ У МЕНЯ ВСЁ!!!!!
не уважаю не патриотов клуба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 Alex  
молодци, борятся???????????
де і коли??????? одні поразки........

11 Angeliys  
5 поразок поспіль це вже лякає і насторожує, начебто вчора боролись за 3 місце, а сьогодні вже в зоні виліта! І з ультрас щось, 2 роки назад супер підтримка, а зараз начебто нікого і не лишилось з колишньої підтримки!

10 БЦ  
Где такого найти(((((............?????????????????????

9 БЦ  
Как по мне то команде нужен такой игрок который подкрикнет.............. и поведёт за собой команду в трудную минути... и все его послушают и лягут на поле костми... А у нас такого ненашлось или же его просто нет.Нужно такого игрока команде,оооооооооооооооочень нужно(((((

1-10 11-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua