Вторник, 16.04.2024, 09:25

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Сентябрь » 7 » 9 тур. "Титан" – "Арсенал" 0:1 (+ відео)
03:30
9 тур. "Титан" – "Арсенал" 0:1 (+ відео)
Гол: Леонов (35).
«Титан»: Кошелєв, Покосенко, Розгон, Гаді, Карпенко, Кравченко, Смалько (Маслов, 46), Мацак (Войнаровський, 57), Прокопченко (Гайдаш Ан., 46), Муховиков, Климентовський (Довжик, 82).
«Арсенал»: Суслов, Романюк, Лебединець, Малий, Гонщик, Рибковський (Стоян, 75), Коваленко, Дячук-Ставицький (Проневич, 62), Степанчук (Алексанов, 66), Леонов (Чорномаз, 68), Степанков.
Попередження: Муховиков (73) - Малий (37), Лебединець (38), Степанков (52), Коваленко (54), Проневич (82), Суслов (86), Гонщик (90 +3).

Особисті зустрічі налічують чотири матчі. У своєму дебютному сезоні в першій лізі, кримчани двічі переграли «червоно-білих» з однаковим рахунком 2:1. Це була єдина команда, яка подарувала шість очок новачкові ліги. Але в минулому сезоні "каноніри" узяли вгору - 2:0 в Армянську і 2:1 в Білій Церкві.

Склад господарів був не зовсім звичним, але він точно відповідав стартовій заявці на останній матч. У рамці - Кошелев. Лінія захисту - Гаді, Карпенко, Покосенко та Разгон. Опорний півзахисник - Мацак, а переднього грав Климентовський (раніше виступав у центрі захисту). Форвард Кравченко, так само як і Муховиков, працювали по бровкам в півзахисті, але іноді перебудовувалися по ходу зустрічі. У нападі - Смалько та Прокопченко. Знову в резерві виявилися, раніше гравці основи, Войнаровський, Субочев і Андрій Гайдаш.

Розстановка гостей: Суслов - у воротах, оборонна лінія - Гонщик, Малий, Лебединець та Романюк. Півзахист: зліва - Степанчук, Дячук-Ставицький і Коваленко - в центрі, праворуч - Рибковський. Під нападом Леонов, а на вістрі атаки Степанков.

Після львівського арбітра Андрія Грисьо, обидві команди спробували взяти м'яч під контроль. Забігаючи вперед, відзначу, що в цьому матчі глядачі так і не побачили конкретного малюнка гри. Спроби атакувати ворота суперника, часто з використанням високих закидань м'яча в штрафну, рідко закінчувалися ударами. Воротарі практично не вступали в гру в серйоз, лише зрідка граючи на виходах й іноді на випередження.

До десятої хвилини територіальна перевага господарів стала більш помітно, але «каноніри», віддавши ініціативу, стали гостро діяти на контратаках. Незабаром Степанкову вдалося увійти до штрафної «Титана», і, зустрівши натиск останнього захисника, пробити. М'яч пролетів високо над поперечиною, але момент можна зарахувати як небезпечний. За кілька хвилин Леонову вдається пробити в створ воріт - без проблем для Кошелева. Після навісу Рибковського з правого флангу, Степанков головою підрізає «круглого» метрів з 13-ти - м'яч проходить поруч зі штангою, але воротар господарів контролює ситуацію. А незабаром Рибковський сам вривається у штрафну, прибирає захисника та б'є в дальній. Воротар «біло-зелених» знову справляється з ударом, але тепер уже вимальовується інша картина: гості до 25-ї хвилини підтискають кримчан, створюють ряд моментів і захоплюють ініціативу.

В кінці першої півгодини «Титан» нарешті «побалував» своїх уболівальників: Віталій Прокопченко перевів м'яч на Кравченка, той увірвався в штрафну з лівого флангу та пробив у дальній кут. М'яч розминувся зі стійкою, але це вже щось!

А в черговій атаці «Арсеналу», на 33-й хвилині, суддя побачив сумнівне порушення прямо на лінії штрафного по центру. Повтор після матчу підтвердив сумніви - з більшою ймовірністю, що нападник «канонірів» впав, наступивши на м'яч. Але яке це вже має значення? До снаряду підійшов Леонов і майстерно виконав свою справу. М'яч, пролетівши дугою над стінкою, влетів у верхній кут воріт господарів - без шансу для воротаря.

В кінці тайму «Титан» підібгав суперника на його половині, подав ряд корнерів, але спроби забити гол «в роздягалку» не увінчалися успіхом. Запам'ятався непоганий навіс Прокопченка на Смалька, в зону дальньої штанги. Але захисник «Арсеналу» завадив створити небезпеку біля своїх воріт.

Після перерви характер гри не змінився. «Титан» в атаці практично нічого не створював, а «червоно-білі» видали гольовий момент на 52-й хвилині. Степанков, перебуваючи у вільній зоні штрафної господарів, отримав різаний пас, і, не чекаючи пресингу захисників, негайно пробив з носка. М'яч злетів над поперечиною, і будь форвард точніше, у Кошелева б були проблеми.

Незабаром в складі гостей наважився на удар здалеку Дячук-Ставицький - поруч зі стійкою.

На 57-й хвилині у складі «Титану» з'являється Войнаровський, і гра господарів стає помітно активнішою. Стали вигравати другий поверх, що до цього практично віддавали суперникові. Хороший був момент у Кравченка, коли з лівого флангу послідувала подача на дальню штангу, (після появи на полі Маслова, Сергій відправляється на звичну позицію в напад). М'яч пролетів через всю штрафну, нападник кримчан йшов на замикання, але не зміг підлаштуватися під відскік м'яча.

Незабаром гості наважилися на удар після проходу Чорномаза - Кошелев забирає м'яч у ближньому куті. До кінця матчу «Арсенал» провів в глухій обороні, намагаючись «засушити» гру і в цілому за матч заробив сім «жовтих», проти однієї «титанівської».

Кінцівку матчу кримчани провели в спробах штурмувати ворота «канонірів», подали кілька кутових. Ось ефектний пас п'ятою у штрафний робить Войнаровський на хід Муховикову. Той підробляє і б'є в ближній кут - поруч зі стійкою. А незабаром, знову Роман виступає як асистент: послідувала різана подача з флангу після стандарту, яку не зміг замкнути на дальній штанзі Андрій Гайдаш.

Арбітр матчу зафіксував чергову домашню поразку «Титана», яка, як не дивно, дозволила кримчанам покинути останній рядок у турнірній таблиці. Все відбулося завдяки крупній поразці ФК «Одеса» в Кіровограді, й тепер у «біло-зелених» різниця краща на один м'яч. А в цілому, гра господарів навіяла смуток, бо жодного удару у ствір воріт вболівальники так і не побачили. Ще, багатьох відверто засмутив лайнсмен на правій половині поля, частенько помиляючись з офсайдами на користь гостей, але не в ньому причина поразок.

У наступному турі «Титан» відправиться в м. Миколаїв, команда якого не перестає дивувати. Ну а «каноніри» приймають вдома дебютанта ліги - ФК «Полтава».

Сергій Серафимов, спеціально для UA-Футбол

Get Adobe Flash player
Переглядів: 3792 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 Валерыч  
С победой, пацаны! Забудем прошлое как страшный сон! И снова в бой!
thumb thumb thumb

2 ura20602  
Молодцы с победой!!!!

1 zapod  
Ура,так держать!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua