Среда, 24.04.2024, 09:46

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Сентябрь » 14 » 10 тур. "Арсенал" – "Полтава" 1:4
03:30
10 тур. "Арсенал" – "Полтава" 1:4
Голи: Леонов 71 (пен.) – Одинцов 36, Скепський 40, Козоріз 50, Степанишин 80
«Арсенал»: Суслов, Романюк, Лебединець – к, Малий, Гонщик, Дячук-Ставицький (Шептицький, 38; Товкацький, 64), Коваленко, Рибковський, Степанчук (Чорномаз, 46), Леонов, Степанков.
«Полтава»: Кучинський, Даценко, Кучеренко, Одинцов, Жданов, Бессалов – к, Козоріз (Даньків, 82), Сагайдак, Кіцута (Зеленевіч, 65), Скепський (Сірик, 85), Івашко (Степанишин, 75).
Попередження: Степанков 13, Лебединець 39, Рибковський 60

…Чверть століття тому у відомого сатирика Михайла Задорнова великою популярністю користувався монолог «Я не розумію», в якому він дивувався від казусів «совковою» життя. «Мушу зізнатися, чим далі, тим більше я не розумію», – журився Михайло Сергійович…

Саме ця фраза й покликана стати епілогом даного звіту. Чим далі, то менше я (а разом зі мною тисячі шанувальників «Арсеналу») розуміють, що нині відбувається з білоцерківською командою. Я не розумію, куди подівся «Арсенал» зразка минулого сезону? Я не розумію, де та гра, та воля до перемоги, той дух переможців, та жага боротьби, які були притаманні команді в минулій першості? Я не розумію, як за такий короткий час один з лідерів першої ліги перетворився на аутсайдера? Я не розумію, з чим пов’язана така метаморфоза. Але найбільше я не розумію, коли ж білоцерківська команда вибереться з тієї психологічної ями, в який нині перебуває?..

Після виграшного матчу минулого туру в Армянську здавалося, що всі негаразди «Арсеналу» вже позаду. Ан ні, не тут-то було. Матч з «Полтавою» показав, що вихід з ігрової кризи тренерським штабом «Арсеналу» ще не знайдено. На жаль…

Дебют звітного поєдинку був ознаменований позиційної боротьбою за центр поля, але вже до десятої хвилини зустрічі, хоч і не яскраво, та все ж стала вимальовуватися деяка перевага гостей: вони більше володіли м’ячем, більше комбінували, більше були націлені на ворота суперника. Саме полтавці першими й створили гольовий момент у матчі. Після подачі кутового по воротах Суслова по черзі било одразу троє полтавських гравців і тільки розкішна реакція білоцерківського воротаря врятувала «Арсенал» від пропущеного голу. Незабаром вже Козоріз міг відкрити рахунок у поєдинку, але знову вище всяких похвал на останньому рубежі зіграв Кирило Суслов. «Каноніри» (хоч і менш гостро) також час від часу створювали деяку напругу біля полтавських воріт. Непоганий був удар з дальньої дистанції Дячука-Ставицького – голкіпер гостей перевів м’яч на кутовий. Здорово зіграв Кучинський і після навісу Леонова, буквально знявши м’яч з голови Лебединця, який вже був готовий замкнути передачу партнера. А найгостріший момент першого тайму біля воріт полтавців, створили… самі полтавці. Після прострілу Гонщика, м’яч, зрикошетивши від ноги Жданова, мало не перетнув лінію гостьових воріт, проте в останній момент Кучинський ліквідував небезпеку.

Гості не стали розмінюватися по дрібницях і за дев’ять хвилин до перерви двічі вразили ворота господарів. Рахунок у матчі відкрив Одинцов, а через чотири хвилини другий гол з пенальті забив Скепський.

Початок другого тайму став для білоцерківських вболівальників черговим розчаруванням. Екс-гравець «Арсеналу» Івашко видав класний пас на Козоріза, якому тільки й справ-то було, що підставити ногу. 3:0 – це вже серйозно. А було б і ще більше, якщо б протягом хвилини Кіцута реалізував хоча б одну з двох можливостей забити. У всіх випадках надійно зіграв Суслов.

Не можна дорікнути «канонірів» у відсутності бажання відігратися. Вони старалися як могли, але… Але в цій зустрічі у них мало що виходило. Гол з пенальті Леонова подарував місцевим уболівальникам, хоч слабку, але все ж надію, на сприятливий результат поєдинку. Скоротити до мінімуму різницю у рахунку міг Степанков, проте не зумів точно пробити з семи метрів. Полтавці ж, з напів-моменту зуміли вижати максимум: це вийшовший на заміну Степанишин вдало головою замкнув подачу кутового.

Забивши четвертий м’яч, гості дещо зменшили оберти та білоцерківці зуміли вирівняти гру. Біля воріт полтавців навіть почали виникати напів-небезпечні моменти, але вдруге вразити ціль у канонірів так і не вийшло.

Фінальний свисток зафіксував третю до ряду домашню поразку «Арсеналу». Як і за рахунок чого виходити з тривалої ігрової кризи, я не розумію. Не розумію, але все ж сподіваюся, що найближчим часом тренерський штаб «канонірів» знайде таки вихід з цієї непростої ситуації…

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3863 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
3 btslove  
С командой до конца!!! Арсы, не всё потеряно!!!

2 zapod  
держись Арсенал!(((

1 Валерыч  
Ганьба! Ганьба! Ганьба!
angry angry angry

4 саша  
Да!!! angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua