Пятница, 26.04.2024, 18:52

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Октябрь » 8 » Олег Сокирко: “У нас не проблема, а комплекс проблем”
10:56
Олег Сокирко: “У нас не проблема, а комплекс проблем”
В. о. наставника «Арсеналу» – після матчу з «Одесою».
- У першому таймі хлопці повністю виконали установку, те, що від них вимагалося. У другому вже чомусь збилися на навісні довгі передачі, не було того контролю, якого ми хотіли. Тому після перерви ми десь уже другим номером грали.

Чесно скажу, «Одеса» дуже сподобалася по контролю м’яча, по моментах. Були моменти й у нас, але ми їх не реалізували. У кінцівці мої підопічні підсіли, і це дало можливість «Одесі» часто наносити удари поблизу штрафного майданчика. Один з таких ударів завершився голом у наші ворота… Будемо аналізувати, дивитися, в чому головна проблема поразки. На першому місці зараз, звичайно, моральний стан, адже у нас вже чотири поразки поспіль, зміна тренера. Але ми не сумуємо, зіграна тільки третина турніру, все ще попереду.

- «Арсенал» дуже непогано почав сезон, обігравши «Севастополь» і «Олімпік», не поступившись у гостях «Олександрії», та в останніх іграх постійно програє й опустився в підвал таблиці. Що відбувається з командою? Може, щось, чого не видно з боку?

- Якоїсь конкретної проблеми немає. Тут, якщо можна так сказати, комплекс проблем. Трошки – в психології, трошки – в тактичному плані, трошки – в селекції, адже ми не підсилились тими, ким хотіли. Крім того, кілька хлопців пішли з команди. Зокрема, наш головний голеадор Володимир Постолатьєв, який за станом здоров’я відійшов від футболу і невідомо – чи повернеться в нього взагалі. Звичайно ж, видно, що з психологією проблеми: у нас склад практично той же, що був минулого сезону, коли «Арсенал» зайняв 4-е місце. Хлопці досі витають у хмарах від цього, а потрібно вже на землю опускатися, третина чемпіонату позаду! Ми працюватимемо, щоб вилізти з цієї ситуації. Президент нас підтримує, з фінансової точки зору все нормально, ми не скаржимося, база будується. Будемо працювати над рештою.

Леонід Францескевич, «Одеса-Спорт»
Переглядів: 3281 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 Валерыч  
Добивай меня - кончились патроны!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua