Пятница, 29.03.2024, 08:08

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Октябрь » 11 » 14 тур. "Арсенал" – "Динамо-2" 1:0
03:09
14 тур. "Арсенал" – "Динамо-2" 1:0

Гол:
 Лебединець 4
"Арсенал": Марущак, Малий, Лебединець, Романюк, Гонщик, Проневич, Степанчук (Ординський 66), Алексанов (Кікоть 90+1), Дячук-Ставицький, Леонов (Чорномаз 90+3), Степанков (Товкацький 61)
"Динамо-2": Рудько, Кушніров, (Сухомлинов 46), Козлов, Чорноморець, Лухтанов, Суарес, Гемега (Прокіпчук 78), Фаворов, Мединський (Коркішко 68), Хобленко (Шевчук 68), Теміле
Попередження: Леонов 31 Лухтанов 37, Теміле 40, Суарес 74, Коркішко 88

...Нині, забувши про все, так і хочеться крикнути на весь голос: «Ура! Перемога!» Нарешті, після двомісячної перерви, "канонірам" на своєму полі вдалося здобути таку бажану, таку необхідну й таку довгоочікувану перемогу. А якщо брати до уваги події останніх днів, пов'язаних з "Арсеналом", то ця перемога і зовсім безцінна.

Знаходячись у невіданні, гравці білоцерківської команди самостійно готувалися до звітного поєдинку, чим довели свою відданість клубу, місту, уболівальникам. Приємно усвідомлювати, що незважаючи на, здавалося б, катастрофічне становище, жоден з білоцерківських футболістів не занепав духом. Приємно, що в потрібний момент хлопці, міцно зціпивши зуби та зібравши волю в кулак, вийшли на гру й довели, що їх ще рано списувати з рахунків. Думаю, тільки за один цей поєдинок білоцерківські уболівальники пробачили "Арсеналу" всі останні поразки.

Поки новий тренерський штаб "канонірів" ще повністю не сформований, на поєдинок з другої динамівської командою білоцерківську дружину вивів асистент колишнього головного тренера "Арсеналу" Ігоря Артимовича Олег Сокирко. Олег Олексійович не став експериментувати зі складом, довіривши місце в "основі" перевіреним гравцям. На полі не було лише півзахисника Павла Рибковського, який через перебір жовтих карток відбував дискваліфікацію.

Вже в дебюті зустрічі господарі чітко позначили: грати сьогодні вони будуть тільки на перемогу. На підтвердження своїх намірів на четвертій хвилині матчу "каноніри" відкрили рахунок у поєдинку: Дмитро Проневич зі штрафного навісив м'яч у штрафний (вибачте за тавтологію) майданчик суперника, де Олександр Лебединець переправив м'яч у сітку динамівських воріт.

Окрилені успіхом білоцерківські футболісти до десятої хвилини зустрічі заволоділи ігровою ініціативою та, активно використовуючи як центр поля, так і фланги, повели масований наступ на ворота суперника. Та ось тільки з завершальним точним ударом у "канонірів" виникали деякі проблеми. Всі їх "постріли" йшли "в молоко".

Небезпека ж біля воріт динамівців виникала після розіграшу білоцерківцями їх грізної зброї - стандартних положень. Так після подачі кутового, Олександр Лебединець цілком міг стати автором "дубля", але м'яч після його потужного удару всього лише струсонув поперечину. Після аналогічного стандарту міг відзначитися та Михайло Дячук-Ставицький, проте воротар динамівської команди Артур Рудько буквально зняв м'яч у білоцерківця з голови.

Кияни в першому таймі особливо не загрожували воротам господарів. Можна виділити хіба що удар Олексія Хобленка - м'яч пролетів поруч зі штангою, і "постріл" Віталій Гемега - Мар'ян Марущак накрив "шкіряну сферу" в куті воріт.

Після перерви картина матчу залишилася незмінною: господарі більше часу проводили в атаці, гості зробили ставку на гострі контрвипади. Після однієї з контратак Дієго Суарес міг відновити рівновагу в матчі, але класну реакцію продемонстрував Мар'ян Марущак.

З виходом на поле Володимира Ординського та Василя Товкацького білоцерківці ще більше посилили тиск на ворота киян. Один тільки Товкацький мав, як мінімум, три можливості засмутити суперника, але йому просто фатально не щастило на завершальній стадії атаки. Близькі до успіху були й два Дмитра - Проневич і Леонов, та в одному випадку добре зіграв страж київських воріт, в іншому - м'яч пролетів поруч зі штангою.

Не здавались і кияни. Завдяки активним діям Суареса, Теміле та Коркішко, динамівці цілком могли відвезти з Білої Церкви нічийний результат, але мабуть пані Фортуна вирішила, що білоцерківці свій ліміт невезіння вже давно вичерпали, тому була до них більш прихильною.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3838 | Додав: Admin
Всього коментарів: 6
6 mars  
Проблема всей информации что я выложил что она неофициальная,так же как и в УФ.А насчет задолжности-по официльным выплатам ее нет,а только она учитывается ПФЛ,я писал про выплаты в конверте.Должно уже быть хоть интервью с А.Засухой,чтобы знать на что расчитывать.

3 btslove  
Хлопці, тримайтесь!!! ви потрібні місту, ви гордість нашого міста. Давно вболівальники чекали таку конкурентно спроможну команду. Все буде гаразд!!! Ми вболіваємо за вас!!! Дякуємо вам!!!

2 Angeliys  
хто був на матчі розкажіть, як атмосфера, а то за роботи не вирватись! Справді що кажуть що команда добиралась власним ходом і матч почався з запізненням, невже і спрінтера забрали? Як підтримка команди і не було вигуків ганьби Горобцю?

4 mars  
Ваша информация верна добирались на своем транспорте,мячи для разминки и игры дало Динамо и играли в летней форме.А игра началась с опоздания так как ждали младшего Засуху,а он приехал в 15.10.Но если он будет отвечать за команду ничего хорошего не будет,первая лига это не чемпионат области.А вторая информация неприятная что Горобец их выселяет с дома на Электриков-там они всегда готовились к играм и есть задолжность перед игроками -официальные суммы по контрактах очень смешные ,а основные выплаты шли в конверте и поэтому игра началась с опозданием-ребята хотели знать кто будет им долги платить,а так как у нас почти весь состав приезжие из-далека, то могли и не выйти на игру.Но надеемся на лучшее.

5 Admin  
За інформацією УФ, всі гравція написали заяви про відсутність заборгованості перед ними: http://ukrfootball.in.ua/images/gazeta/55555.pdf

1 GRIGSON  
долгожданная победа!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua