Пятница, 29.03.2024, 09:13

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Октябрь » 16 » 15 тур. "Нафтовик-Укрнафта" – "Арсенал" 0:0
02:15
15 тур. "Нафтовик-Укрнафта" – "Арсенал" 0:0

«Нафтовик-Укрнафта»: Чурілов, Ховбоша, Бояринцев - к, Васільєв, Єрмак, Кременчуцький, Башлай, Даудов (Зайчук, 83), Світличний (Тарасенко, 75),  О. Яровенко (Полтавець, 59), Радіонов (Артюх, 67). Запасні: Вокальчук, Войцеховський, Євстафієв. Головний тренер: Євген Яровенко.
«Арсенал»: Сімаков, Малий, Лебединець, Романюк, Гонщик, Проневич - к, Рибковський (Ординський, 61), Алексанов, Дячук-Ставицький (Кікоть, 66), Леонов (Чорномаз, 72), Степанков (Товкацький, 90). Запасні: Суслов, Антонюк, Стоян. Начальник команди: Олег Сокирко.
Попередження: Бояринцев (72), Єрмак (86) - Дячук-Ставицький (27), Леонов (40), Степанков (75), Лебединець (77), Романюк (86), Сімаков (90+3), Товкацький (90+5).

15 жовтня команда «Нафтовик-Укрнафта» приймала в себе в гостях «Арсенал» з Білої Церкви. Завдяки трьом «вікторіям» поспіль, «Нафтовик» піднявся на сьому сходинку в турнірній таблиці, тож на цю гру охтирчани підійшли з гарним настроєм.

Напередодні гри пройшов дощ, який і по серед гри трішки мрячів і футбольне поле було мокрим і в’язким, обом футбольним командам було тяжко показати свою майстерність на такій поляні. З перших хвилин матчу гра була зосереджена в центрі поля, гравці обох команд боролися за кожен клаптик поля, не жаліючи ні себе, ні суперника, і було видно що обидві команди настроєні тільки на перемогу.

Першими завдали удару по воротам господарі. Роман Світличний з правого флангу зробив навіс в штрафний майданчик гостей, поборовшись за м’яч, Максим Кременчуцький потужним ударом пробив по воротах, але влучив в голкіпера «Арсеналу», і м’яч відскочив до Васільєва, Денис намагався пробити по рамці, але удар в нього не вийшов і Сімаков забрав м’яча.  За мить, капітан охтирчан, Леонід Бояринцев гарматним пострілом пробив здалеку, кіпер гостей був на місці і зумів відбити цей постріл.

Небезпечним моментом гості зуміли відповісти тільки під кінець тайму. Отримавши передачу від партнера, Дячук-Ставицький сильно пробив головою, але в цьому епізоді кращим був Чурілов, який в гарному сейві зумів відбити круглого, нейтралізувавши небезпеку у своїх воріт.

На початку другого тайму, Леонід Бояринцев знову наніс потужний удар по воротам Сімакова, але й тут кіпер гостей був на місці, і зумів відбити цей удар. Через декілька хвилин, Марат Даудов зробив гарний навіс з кутового, спочатку Башлай пробив по воротам, але влучив в захисника, м’яч відскочив до Кременчуцького, Максим завдав удару, м’яч в декількох сантиметрах пролетів від стійкий.

Гості відповіли дальнім ударом Чорномаза, Чурілом у гарному сейві витягнув м’яч з девятки.

На 54-й хвилині Марат Даудов пробив метрів з двадцяти, м’яч тільки завдяки рикошету від захисника «Арсеналу», чудом не залетів в ворота. Через декілька хвилин, Роман Полтавець, який вийшов на заміну, після подачі з флангу, головою пробив по воротах, але прямісінько в руки Сімакова.

Попри всі намагання обох команд, забити нікому не вдалося і на табло світилися нулі.

Переглядів: 2865 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 саша  
хочби нічія smile

1 ura20602  
Молодци, в нынешнем состоянии хороший результат!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua