Среда, 24.04.2024, 00:40

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Октябрь » 23 » 16 тур. "Геліос" – "Арсенал" 0:0
17:32
16 тур. "Геліос" – "Арсенал" 0:0
"Геліос": Сидоренко, Гальчук, Налигач, Худоб'як (Батальський 40), Лисицин (Тістик 52), Кандауров, Комарницький, Герасимець, Борзенко - к, Раск (Давидов 40), Довгий (Лозовий 60).
"Арсенал": Симаков, Стоян, Проневич - к, Рибковський (Товкацький 75), Лебединець, Алексанов (Ковельський 90), Романюк, Антонюк, Кікоть (Чорномаз 67), Ординський (Степанчук 51), Малий.
Попереджені: Батальський 46, Лозовій 63 - Малий 27, Рибковський 33, Проневич 43, Антонюк 47, Чорномаз 76, Романюк 90+3.
Настрій на матч у команд виявився діаметрально протилежним. "Каноніри" Білої Церкви після добре відомих багатьом подій у своїй життєдіяльності, прибули в Харків, виключно щоб не програти. Про це вже після фінального свистка зізнався їх новий наставник Костянтин Сахаров. А раз так, то і тактика на матч у гостей виявилася примітивною: без родзинки в атаки, зате з явною ставкою на контргру та з максимумом уваги до гри біля своїх воріт.

У "сонячних" пріоритети були зовсім іншими. Після домашньої поразки від "Нафтовика" (0:1) і виїзної нічиєї з "Буковиною" (1:1) вони були повні рішучості виграти. Втім, на шляху до бажаної мети їм довелося долати великі труднощі. Так, через травму (перелом носа) з трибуни за діями партнерів був змушений спостерігати Сергій Костюк. Замість нього тренерський штаб "червоно-чорних" кинув у бій Андрія Кандаурова, фізична форма якого залишала бажати кращого. Справа в тому, що не так давно він переніс одну з форм пневмонії, лікувався від якої за допомогою антибіотиків.

Само-собою зрозуміло, його фізичні кондиції залишали бажати кращого. Більш того, в центрі оборони Володимиру Шеховцову та його помічникам довелося латати "дірку", викликану дискваліфікацією Сергія Лобойка. Підміну капітану знайшли в особі Любомира Гальчука, який на лавці запасних явно скучив за великою грою.

Почин зустрічі, як не дивно, вийшов дуже сумбурним. Через проблеми з організацією командної гри, "сонячним" відразу ж заволодіти ініціативою не вдалося. Гостей ця обставина не збентежила, й вони, домігшись невеликої територіального переваги, зробили спробу нав'язати "червоно-чорним" свою гру. Часом і місцями їм це вдавалося, але не більше того. Втім, на якості гостроти біля воріт Сидоренка це жодним позитивним чином не позначалося. В результаті, першу половину матчу обидві команди провели в пошуку шляхів загострення своїх дій. На жаль, слави в цьому вони собі ні здобули.

Щоб поліпшити дії підопічних, Володимир Шеховцов ще до перерви замінив явно випадаючого з гри Худоб'яка та чомусь склавшого йому компанію Раскова на Батальського та Давидова. Тим самим головний тренер "Геліоса" дав усім зрозуміти, що інертна гра команди в атаці його не влаштовує. У останні хвилини першого тайму рокіровки себе нічим не виправдали, зате у другому таймі малюнок зустрічі змінився кардинально.

Домігшись ігрової переваги, "сонячні" влаштувалися на половині поля "Арсеналу" та почали регулярно бомбардувати його ворота гострими моментами. Вже на третій хвилині другого тайму борцівський прийом Лебединця проти Давидова завадив останньому відзначитися ударом по воротах Сімакова. Незабаром після цього Герасимець на спринтерській швидкості помчав по своєму правому флангу від Лебединця, увійшов у штрафну і пробив у ближній кут. Бути б голу, та м'яч потурбував сітку воріт із зовнішнього боку в сантиметрах від стійки.

Незабаром після цього голкіпер арсенальців з труднощами перевів м'яч після удару Кандаурова зі штрафного на кутовий. На 57-й хвилині знову лише блискуча гра захисників і голкіпера врятувала "Арсенал" від неприємностей. Хвилиною ж опісля гостей "пробачив" Батальський. Герасимець від правої бровки вирізав м'яч акурат йому на голову, але той з лінії майданчику воріт чомусь наважився пробити... стегном, і м'яч полетів не у ціль, а від неї - кудись в поле.

Розуміючи, що гості ось-ось здригнуться, харків'яни тиск на ворота "Арсеналу" підсилили. І треба ж, моменти не змусили себе довго чекати. От тільки їх реалізація залишила бажати кращого. На 67-й хвилині забійну можливість не використав Налигач. Кандауров зі штрафного від лівого кута штрафного подав точно на Батальського, який у високому стрибку продовжив політ м'яча до дальньої стійки. Бути б голу, та Налигач з метра пустив м'яч над поперечиною. Трохи пізніше Батальський дивом не переправив м'яч у ціль після дальнього діагонального удару у виконанні Комарницького.

У відповідь на тотальний тиск з боку "сонячних" гості з Білої Церкви постаралися протиставити свою контргру. І їх швидкі вилазки, часом, таїли в собі реальну загрозу, але лише деколи. Зате тотальний тиск з боку харків'ян був на порядок небезпечнішим. Так, хороші моменти доставити м'яч за призначенням мали Тістик, Кандауров і вже згаданий Батальський.

За переможний "постріл" футболісти "Геліоса" билися до останнього, але долі виявилося завгодно залишити їх без нього. В результаті, вийшла "суха" нічия 0:0, яка виявилася на руку "Арсеналу", котрий усіма силами зараз намагається вибратися з низів турнірної таблиці. А ось для "Геліоса" мирова вийшла подібнішою поразці.

Микита Забавний, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3270 | Додав: Admin
Всього коментарів: 5
4 папа  
долго....

3 ura20602  
http://www.youtube.com/user/GELIOS2002http:

2 саша  
А ЩО З САЙТОМ СТАЛОСЯ ЩО ТАК ДОВГО ІНФОРМАЦІЯ ПОЯВЛЯЄТЬСЯ?

1 Валерыч  
Наконец-то... Появилась инфа... Я уж думал, что сдох сайт...

5 Admin  
На тижні сайту виповнилося 3 роки, так що він зовсім молодий і помирати не збирається wink За відсутність оперативності вибачаюсь, просто стало бракувати часу.
Від тих, хто вміє та хоче писати, перекладати чи займатися адмініструванням (безкоштовно, ясна річ) - чекаю особистих повідомлень.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua