Четверг, 25.04.2024, 21:10

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Ноябрь » 4 » 18 тур. "Арсенал" – "Кримтеплиця" 1:3
02:32
18 тур. "Арсенал" – "Кримтеплиця" 1:3
Голи: Карамушка, 28, Рибковський, 34, Антонюк, 57 (у свої ворота), Симончук, 64.
"Арсенал": Симаков, Малий, Лебединець (Дячук-Ставицький, 53), Романюк, Антонюк, Гонщик, Проневич - к, Рибковський, Леонов (Кікоть, 70), Алексанов (Степанчук, 62), Степанков (Шептицький, 66).
"Кримтеплиця": Базилевич, Дитятьєв - к, Карамушка, Бідловський, Свиридов, Симончук (Михайлюк, 90+2), Мельник, Цой (Романенко, 81; Топчевський, 90+2), Луценко, Палагнюк (Мемешев, 56), Зейналов.
Попередження: Леонов, 5, Романюк, 25, Алексанов, 59.
...Як не прикро це усвідомлювати, однак, колись грізний білоцерківський "Арсенал", з одного з лідерів українського першого дивізіону, нині перетворився на постачальника турнірних очок для інших команд. І хоча видимих причин тут досить багато, однозначно відповісти на питання, з чим пов'язана така метаморфоза, вкрай складно. Можна поскаржитися на відсутність начебто і не спортивної, але такої необхідної складової, як фарт. Адже часто буває таке: відвернеться від тебе вибаглива пані Фортуна - і ти роби що хочеш, а позитивного результату добитися ніяк не можеш. Можна, звичайно ж, говорити і про те, що клубний лазарет білоцерківської команди ніколи не буває порожнім і на деякі поєдинки футболістам основного складу не знайшлося рівноцінної заміни. Можна згадати і про те, як в деяких матчах, деякі судді просто "вбивали" білоцерківську команду. Версій можна висувати ще чимало, і кожна з них могла б мати право на існування, але... Але конкретно про деталі регресу "Арсеналу" ми поговоримо трохи пізніше, нині перейдемо безпосередньо до самого ходу поєдинку.

Варто відзначити, що гостям знадобилось не так вже й багато часу, щоб виграти боротьбу за центр поля, а разом з цим і заволодіти територіальною ініціативою. Та ось тільки ніякої особливої вигоди "тепличники" з цього не здобули, якщо не вважати пару безпечних моментів біля воріт "Арсеналу". Ближче до 15-ї хвилини зустрічі від переваги гостей не залишилося й сліду. Потекла рівна гра, багата непоступливою боротьбою та взаємним пресингом. Не маючи можливості наблизитися впритул до воріт один одного, суперники віддавали перевагу ударам здалека, які, втім, при всьому бажанні небезпечними назвати не можна. А ось що таїло в собі небезпеку - так це розіграш обома командами стандартних положень - кутових і штрафних ударів. У "Кримтеплиці" після розіграшу штрафних могли відзначитися Руслан Зейналов та Олег Карамушка, "Арсенал" після "корнера" могли вивести вперед Олександр Лебединець та Сергій Малий.

Ну, а перший гол матчу в ворота "Арсеналу", як говориться, виник з нізвідки. Після, здавалося б, нешкідливого навісу у штрафний майданчик "канонірів", на виході помилився молодий голкіпер білоцерківців Євген Сімаков, і Олегу Карамушці не склало великих труднощів переправити м'яч у білоцерківські ворота. Для відновлення рівноваги господарям потрібно було всього лише шість хвилин. Після багатоходової комбінації правим флангом партнери на ударну позицію вивели Павла Рибковського й той потужним ударом не залишив жодного шансу вартовому кримських воріт В'ячеславу Базилевичу. При рівному рахунку команди пішли на перерву.

Якщо в першому таймі на полі йшла рівна гра, то після перерви вже домінували гості. У дебюті другого тайму вони провели кілька небезпечних атак, з якими білоцерківський захист хоч і з великими труднощами, але все ж впорався. Та й Євген Сімаков (після розіграшу вищезазначених стандартних положень) неодноразово рятував свою команду. Ну а після прикрого рикошету від свого партнера Дмитра Антонюка, воротар "Арсеналу" нічим не міг допомогти своїй команді. Так само як і в епізоді, коли з ним один на один вийшов Володимир Симончук.

Повівши в рахунку з різницею в два м'ячі, гості стали грати "по результату", подовгу перепасовуючись на своїй половині поля та неспішно йдучи вперед. Господарі намагалися від оборони швидко переходити до атаки, та ось тільки сил на швидкі контрвипади у них явно не вистачало. Але і при такому розкладі вони все ж зуміли створити біля воріт суперника кілька небезпечних моментів. Створити-то створили, та ось тільки реалізувати не зуміли. І як наслідок друга домашня зустріч поспіль закінчується для "канонірів" поразкою з однаковим рахунком - 1:3. Стійке відчуття дежа-вю...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3960 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 Angeliys  
не приємно звісно бути серед аутсайдерів, були колись грізною командою, фаворити приїжали щоб хоч взяти одне очко! Клуб-зомбі!

3 mars  
Отчет неплохой ,но почему там не написано прямо про проблемы в команде.Прошел месяц а нет четкой информации про новых хозяев,интервью Тютюна это полный бред.Это не серьезно что не решен вопрос с транспортом,после игры игроки уехали кто на чем-такси брали,а кто и на своих машинах,значит и тренировочного процесса нет,так и по игре видно что тупо отбывается номер,если б у ребят была вера что все нормализуется,то хотя бы старались.А проблема с тренером у Сахарова -нет ни опыта,не лицензии.Среди слухов была кандидатура Федорчука,а у него и опыт и связи по игроках-но видно проблема в финансах,хотя он не относится к дорогим тренерам.

2 Alex  
та скільки можна???? killed angry angry

1 саша  
знову поразка cry shock killed facepalm facepalm facepalm facepalm facepalm bag help help help help help help help

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua