Четверг, 25.04.2024, 02:33

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Ноябрь » 14 » Олег Федорчук: "Збірна перетворилася на розмінну монету"
12:47
Олег Федорчук: "Збірна перетворилася на розмінну монету"

Тренер-консультант білоцерківського "Арсеналу" Олег Федорчук спочатку сприйняв пропозицію президента Федерації футболу України Анатолія Конькова як розіграш.

Нагадаємо, Анатолій Дмитрович прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

"Ви можете собі уявити, щоб Девід Бекхем через три місяці після завершення кар'єри очолив національну команду Англії? Я не можу, - каже Gazeta.ua Федорчук. - Пропозиція Шевченку засвідчила про те, що ми стали низькосортною футбольною державою. Це тільки Болгарія може поставити Стоїчкова, а Румунія — Хаджі. І ті, до речі, нічого не досягли на посаді головного тренера збірної.

Ясно, що ФФУ не готова нині вирішити питання з головним тренером. Дратують розмови про національність. Не може бути національності у цій справі. Ти або тренер, або ні. І яка різниця — українець, молдаванин чи іспанець. Скоро ми будемо брати приклад з Гітлера, який міряв людей за чистотою їх крові.

Чи прийме Шевченко пропозицію? 50 на 50. Ясно, що Федерація футболу втрачає свій імідж такими "жартами". А сам Шевченко, у мене таке враження склалося, про свій імідж ніколи і не думав. Ні коли йшов до "Челсі", ні коли зайнявся політичною кар'єрою. Причому я не кажу добре це чи погано, я констатую: Шевченку свій імідж до "лампочки".

А чи візьме він збірну — мене, чесно кажучи, не хвилює. Збірна перетворилася на розмінну монету: тренера немає, гравці не хочуть до неї їхати. Раніше "сачкував" Ракицький, тепер Гусєв, Коноплянка, Ярмоленко."

Нагадаємо, товариський матч Болгарія - Україна відбудеться в середу, 14 листопада та розпочнеться о 18:00 за київським часом. Пряма телетрансляція - на каналі "Інтер".
Переглядів: 2468 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 lebid  
Молодец, все по делу сказал!

2 Валерыч  
Хоть одно трезвое мнение! А то я думал, что все из ума выжили!

1 GRIGSON  
резко но справедливо wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua