Суббота, 20.04.2024, 03:01

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Ноябрь » 17 » 20 тур. "Арсенал" – "Олександрія" 1:4
22:51
20 тур. "Арсенал" – "Олександрія" 1:4
Голи: Проневич 86 - Старенький 12, В. Шевченко 38, 45, Чередниченко 90.
"Арсенал": Марущак (Сімаков, 46), Романюк (Ковельський, 76), Коваленко, М. Стоян, Антонюк, Проневич - к, Дячук-Ставицький, Ординський, Алексанов, Чорномаз (Штика, 86), Степанков (Мирослін, 80 ).
"Олександрія": Зарубін, Протич, Чередниченко - к, Гавриш (Кралік, 46), Шевченко (Міхальов, 46), Полярус, Грицук, Старенький (Кіча, 70), Микицей, В. Бондаренко, Басов (Д. Назаренко, 78 ).
Попереджений: В. Бондаренко, 44.
Сказати, що перед звітною зустріччю у білоцерківського «Арсеналу» були значні (в тому числі і кадрові) проблеми - це значить не сказати нічого. Після того, як (з давно вже всім відомих причин) стан «канонірів» залишили провідні гравці - захисник Олександр Лебединець, півзахисники Дмитро Леонов, Сергій Степанчук, Вадим Гонщик, Андрій Кікоть, форварди Олег Шептицький і Василь Товкацький, загальна заявка «Арсеналу» стала налічувати всього лише 18 футболістів. А після матчу попереднього туру в Севастополі, «каноніри» в грі з олександрійцями не могли розраховувати і на допомогу центрального захисника Сергія Малого (дискваліфікація) та флангового хавбека Павла Рибковського (травма). В результаті на звітний поєдинок «Арсенал» вийшов у такому складі, в якому йому ще не доводилося проводити жодного матчу в поточному сезоні. Мало того, в запасі «канонірів» значилося всього лише чотири футболісти, троє з яких практично не мають досвіду виступів у першій лізі.

Зрозуміло, що при такому розкладі у зустрічі проти одного з лідерів першого дивізіону «каноніри» на позитивний результат навряд чи могли розраховувати. Залишалося хіба що сподіватися на диво (а чудеса у футболі іноді трапляються). Але дива не сталося, його місце зайняла сувора реальність. А вона така, що на сьогоднішній день «Арсеналу» дійсно важко на рівних грати з набравшим хороший хід суперником. Що виразно й показала зустріч з олександрійцями (особливо її перший тайм).

Заволодівши в дебюті матчу як ігровою, так і територіальною перевагою, гості лише у перебігу стартових десяти хвилин зустрічі мали як мінімум три можливості відкрити рахунок. Небезпечно по воротах Мар'яна Марущака пробивали В'ячеслав Шевченко, Василь Грицук і Станіслав Микицей, але в двох перших випадках дуже надійно зіграв страж білоцерківських воріт, а «постріл» Микицея після кутового припав над поперечиною. Та ось тільки це все не врятувало «Арсенал» від швидкого гола. Вже на 12-й хвилині гри Сергій Старенький, не зустрівши належного опору, увійшов у штрафний майданчик господарів, як на велосипеді обійшов декількох білоцерківських захисників і метрів з восьми сильним ударом буквально встромив м'яч у ворота «канонірів».

Пропущений м'яч змусив білоцерківців активізуватися. Господарі все частіше почали наближатися до володінь Руслана Зарубіна, та ось тільки шансу завдати удару по його воротам, олександрійський захист «канонірам» практично не надавав. Перший (і єдиний удар у першому таймі) в створ воріт гостей білоцерківці зуміли нанести на кінець півгодини зустрічі. З-за меж штрафного майданчика сильно пробив Володимир Ординський - голкіперу «Олександрії» не склало великої праці накрити м'яч у нижньому куті воріт.

Самі ж гості по дрібницях не розмінювалися. Практично кожна їх атака таїла в собі загрозу. Небезпечно зі штрафного пробивав Володимир Бондаренко - Мар'ян Марущак витягнув «шкіряну сферу» під поперечини, м'яч посланий Ігорем Чередниченко, після подачі кутового, пролетів у лічених сантиметрах від штанги, Артем Полярус пробив над поперечиною білоцерківських воріт. А потім на авансцену вийшов В'ячеслав Шевченко, якому знадобилося всього лише сім хвилин, аби оформити «дубль». Спочатку він вразив ворота господарів з гострого кута, вискочивши один на один з білоцерківським воротарем, а потім, скориставшись безглуздою помилкою одного з «канонірів», забив і свій другий м'яч.

Уже й не знаю, що сталося з командами в перерві, але в другій половині зустрічі вони помінялися ролями. І вже господарі більше часу проводили в атаці, більше загрожували воротам суперника. Мимоволі подумалося: якщо б у першому таймі «каноніри» грали так само впевнено, як і в другому, підсумковий рахунок у матчі, навряд чи б мав такий вигляд. Гарний був удар капітана «Арсеналу» Дмитра Проневич, і якщо б не олександрійський голкіпер, який продемонстрував чудеса еквілібристики, різниця в рахунку була б скорочена вже на 50-й хвилині. Близькі до успіху були і Володимир Ординський з Романом Степанковим, але удару кожного з них трохи не вистачило точності. Здавалося б, напевно бив і Павло Чорномаз, однак відразу кілька олександрійських захисників кинулося під летівший м'яч, і перспективний момент був упущений.

Гості після перерви контратакували не так вже й часто, зате всі випади відрізнялися небезпекою. Зокрема, Сергій Старенький потужним ударом струсонув поперечину, а Артем Полярус, вийшовши один на один з Євгеном Сімаковим (замінив у перерві Мар'яна Марущака), та не зміг переграти молодого, але дуже перспективного білоцерківського воротаря.

Багатою на забиті голи видалася кінцівка поєдинку - спочатку після багатоходової комбінації відзначився капітан «канонірів» Дмитро Проневич, а через три хвилини четвертий м'яч у ворота «Арсеналу» ударом головою забив Ігор Чередніченко.

Фінальний свисток сповістив про чергову поразку «Арсеналу» в домашніх стінах. «Канонірам» у цьому році залишилося провести ще один поєдинок і піти на таку довгоочікувану зимову перерву, з якою не тільки у білоцерківських вболівальників, але й у самих футболістів пов'язані особливі і великі надії. Адже навесні ми побачимо або оновлений, грізний і з нормальним фінансовим забезпеченням колектив, або... А втім, про друге «або» краще й не думати.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол

Переглядів: 2496 | Додав: Admin
Всього коментарів: 7
7 SY  
Всем фанатам! Голосуйте за лучшие команды Украины в международном рейтинге на http://www.whatpopular.com/Ukraine и лучших украинских футболистов на http://www.whopopular.com/Ukraine Голосовать можно КАЖДЫЙ ЧАС! При желании, и в остальных категориях одновременно!

Просьба к администрации не считать данное сообщение спамом, а помочь в распостранении информации среди фанатов.

6 Сева  
А нічого,що пацанам зарплату не платять?І всіх розпустили,так і не заплативши

5 саша  
за***ли програють і програють

4 Валерыч  
беда cry

3 ura20602  
Лиш бы живы были, а результат сейчас не главное!!!! Тем более вылетать и без нгас есть кому!!!

2 Admin  

1 саша  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua