Среда, 24.04.2024, 04:56

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Ноябрь » 24 » 21 тур. "Олімпік" – "Арсенал" 4:1
15:12
21 тур. "Олімпік" – "Арсенал" 4:1

Голи: Волков 57, Гельзин 61, Левига 74, Шериф 90 - Алексанов 75

Післяматчева прес-конференція

Олег Сокирко, начальник команди «Арсенал» (Біла Церква):

- Перш за все, у світлі тих неприємних подій, які зараз відбуваються у вашому клубі, хочемо подякувати за те, що відшукали кошти на нелегку дорогу та приїхали на матч.

- Спасибі. Буквально вчора змогли знайти гроші на виїзд. Ми розуміли, що футбол - це гра в першу чергу для глядачів, і не могли підвести ні наших уболівальників, ні уболівальників вашої команди. Нехай їх небагато, але вони ж не винні в тих проблемах, які виникли в клубі. Ну, а що стосується складу, то приїхали всі, хто був у обоймі. Ви знаєте, що колектив залишила велика група гравців. Дехто травмований. Дячука-Ставицького та Степанкова відпустили додому, а коли вирішили питання з поїздкою - повернути їх вже не змогли. У підсумку грали без замін. Плюс весь матч провели молоді хлопці: Штика 1995 року народження, Мирослін на два роки старший. Вони до цього виходили на п'ять хвилин на заміну, а тут зіграли весь матч. Поки вистачало сил, грали нормально, Потім суперник дотиснув. Адже «Олімпік» дуже пристойна команда. Ми про це ніколи не забували.

- Є надія на те, що «Арсенал» знову буде в числі лідерів першої ліги?

- Сподіваємося на те, що ситуація до весни нормалізується. Цей сезон дограємо під старою назвою, а потім назва, як запевняє новий президент клубу Андрій Засуха, зміниться. Хочеться в це вірити.

- Удачі вам у новому році!

- Спасибі.

Роман Пилипчук, головний тренер «Олімпіка»:

- Романе Михайловичу, «останній бій - завжди найважчий...»

- Не кажіть. Весь тиждень намагалися налаштувати хлопців на важку гру. Останні два дні навіть довелося відмовитися від роботи з м’ячем. Та ця невизначеність - буде матч чи не буде - зіграла злий жарт. У перерві зробили коригування, і другий тайм зіграли краще. Результат досягли. Добре, що сезон закінчився. Далі будемо перебудовуватися. Когось відправимо. Ставку спробуємо зробити на молодь. Хоча без досвідчених футболістів у кожній лінії не обійтися.

- Діями Пилипчука-молодшого задоволені?

- Задоволений самим фактом, що Іван вийшов на поле. А далі все залежить від нього. Буде краще інших, буде виконувати все, що від нього вимагається, буде грати.

- Графік підготовки до сезону вже зверстаний?

- У загальних рисах. Команда виходить з відпустки 15 січня. Втягуючий збір. Традиційний турнір «Зимовий Кубок «Олімпіка» пройде орієнтовно в період з першого до п'ятнадцятого лютого. Потім турецький збір.

- Традиційний суперник на Кубку «Олімпіка» «Славхліб» припинив своє існування. Суперників знайти зможете?

- У цьому році спробуємо запросити клуби першої ліги. Все-таки збираємося переглянути велику групу гравців, і потрібні сильні команди. Роботу в цьому напрямку вже почали вести.

Ще раз хочу подякувати всім журналістам за підтримку нашої команди, за те, що об'єктивно висвітлюєте все, що відбувається в клубі. Успіхів вам і до зустрічі в новому році!

Прес-служба ФК «Олімпік»
Переглядів: 2394 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 Валерыч  
печаль sad

2 GRIGSON  
ну вот и все?...... sad sad sad

1 саша  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua