Среда, 24.04.2024, 08:34

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Декабрь » 18 » Олег Федорчук: "Навіть не знаю, хто в «Арсеналі» головний"
04:52
Олег Федорчук: "Навіть не знаю, хто в «Арсеналі» головний"

Тренер-консультант білоцерківців — про ситуацію в клубі.

— Олеже Вікторовичу, остан­нім часом ви, як експерт, стали частим гостем телестудій, інтернет-сайтів та газет. Теми, на які найчастіше доводиться спілкуватися, стосуються переважно виступів команд прем’єр-ліги та збірної, й жодного слова — про перший дивізіон, зокрема білоцерківський «Арсенал», де ви були тренером-консультантом. Чи володієте інформацією, яка нині ситуація в клубі?

— Нічого нового не скажу. Ситуація залишається такою ж, як і наприкінці першої частини сезону. Команду розпущено, а всі подальші дії, які мали відбутися (пов’язані зі зміною власника та передачею клубу. — О. Т.), поки не отримали свого продовження. Мені часто телефонують, розпитують, а я навіть щось конкретно сказати не можу…

— Чи залишаєтеся на посаді тренера-консультанта?

— Аби офіційно працювати в клубі, необхідно підписати контракт. А оскільки нову структуру ще не створили, то й договір не було з ким ухвалювати. Отож тренером працював формально. Щось мало змінитися після закінчення змагань, але зрушень поки ніяких.

— Чим зараз займаєтеся?

— У спортивній школі Києва працюю тренером. До того ж, як вже згадали, часто запрошують експертом на радіо, телебачення, сайти, газети…

— Чи стежите за ситуацією в «Арсеналі» й чи готові, у випадку вирішення всіх проблем, повернутися до тренерської роботи?

— Дуже би цього хотів, але, знову ж таки, конкретики поки ніякої.

— Дивно, але схожа ситуація нині й у київському «Арсеналі»: ніхто нічого не знає й не коментує…

— Так і є. Якщо в клубі немає людини, яка за все відповідає, то нічого хорошого з цього не вийде. Ви ж зрозумійте, я навіть не знаю, хто зараз в білоцерківському «Арсеналі» головний…

Олександр ТРАВЯНКА, "Український футбол"
Переглядів: 2527 | Додав: Admin
Всього коментарів: 6
5 mars  
Рабинович не хозяин Арсенала а Коломойский,по сообщениям там урезают финансирование,ушел гл.тренер Кучук.И наш стадион не отвечает требования ПЛ,нет подогрева,освещения,коментаторских кабин, а это все приличная сумма. А насчет хоккея он будет у нас пока Ефименко зам.министра транспорта- тогда будет финансирование , и неизвестно останется он на своем посту в новом кабмине.

6 ura20602  
Тогда жопа БЦ спорту!!!!

4 Валерыч  
Походу, толку не будет sad
Государство не может, буржуи не хотят.

3 GRIGSON  
как всегда-одни обещания. я так понимаю бц остался без футбола sad ГРУСТНО....

2 ura20602  
Придётся ходить на хоккей! Пане Робинович всё равно в Киеве не кто не ходит на футбол, то перевозите Арсенал Киев в БЦ

1 mars  
Сбывается худший вариант.Из-за выборов Арсенал были вынуждены дотянуть до зимы,а дальше одни неприятности Т.Засуха с выборами оскандалилась и не думаю что она сильно думает об Арсенале,для нее это сильный удар,засидать в Раде с 1998 года а тут облом такой.А заявление Присяжнюка о 50% финансирование с бюджета это полный бред,сейчас на з/п бюджетникам денег нет,хотя он любил рассказывать что обласной бюджет перевыполняется.А о поддержке местных властей и спонсоров и говорить не приходится.Может таки произойдет чудо и какие-то финансы найдут,чтобы доиграть до лета,наберут с области,но так как финансировал Горобец уже не будет.Мода на спонсирование игровых команд давно закончилась особенно в низших лигах.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua