Среда, 24.04.2024, 22:58

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Январь » 19 » Олег Лутков: "Гарантую, що «Арсенал» не вилетить"
19:30
Олег Лутков: "Гарантую, що «Арсенал» не вилетить"
Новий головний тренер білоцерківського «Арсеналу» дав перше інтерв'ю в цьому статусі.
Білоцерківський «Арсенал», що восени опинився на межі зникнення, позавчора отримав нового наставника. Команду очолив Олег Лутков, який і зібрав її на Меморіал Макарова. Після двох турів у активі оновленої практично повністю команди - одне очко. Після сьогоднішнього, другого, туру ми поспілкувалися з Олегом Анатолійовичем, поцікавившись, як справи у його нової команди.
 
- Олег Анатолійович, ви буквально перед самим початком турніру пам'яті Олега Макарова очолили білоцерківську команду. Як вийшов такий варіант?

- Мене запросив на зустріч перший заступник голови Київської обласної федерації футболу Олександр Якович Тютюн. Ми з ним зустрілися, переговорили, обговорили проблеми команди, як ми будемо її будувати. Розмова тривала більше двох годин. Потім, я так розумію, він озвучив мою кандидатуру губернатору області, вона була прийнята. І вже два дні я перебуваю в статусі головного тренера команди «Арсенал» (Біла Церква). Все вийшло дуже швидко, я раніше не думав, що вийде працювати саме з цією командою, я вів переговори з однією з білоруських команд, але надійшла пропозиція - вона мене влаштувала, і я погодився очолити цю команду.

- Як відомо, після закінчення осінньої частини сезону більшість гравців залишили «Арсенал». Гравці, які кілька років поспіль визначали ігрове обличчя першолігової команди, розійшлися по іншим колективам. Хто зараз грає у складі «Арсеналу»? Чи залишився хтось із попередньої команди?

- Ні, нікого з тих, хто грав у основному складі восени, не залишилося. Є певна молодь, яка раніше не грала, а тільки тренувалася з командою. Взагалі-то, команду доведеться створювати з нуля. В понеділок або у вівторок, сподіваюся, я буду знати бюджет клубу, і тоді я зможу комплектувати команду. Бо зараз я їх просто зібрав на Кубок Макарова, команда ще не тренувалася. Ми їздимо на ігри, граємо, переглядаємо потенційних новачків, але все це - молодь. Мови про створення якоїсь конкурентоспроможної команди поки не ведеться - хоча є гравці, які готові приїхати, для цього мені потрібно знати бюджет команди, які будуть зарплати, фінансові умови.

- Не секрет, що в цьому сезоні, крім двох, що вилітають прямо, ще одразу дві команди змушені будуть захищати своє місце в першій лізі за допомогою плей-офф. «Арсенал» - у зоні ризику. Отже, завдання - зберегти місце для Київської області в першій лізі?

- У першу чергу - так. І я сказав керівництву, що ми не будемо ні в якому разі в цій зоні, вирішимо завдання, дограємо до літа - а там, в залежності від фінансування, будемо вирішувати нові завдання. Я гарантую, що «Арсенал» не буде ні вилітати, ні брати участь у перехідних матчах.

- Де сьогодні базується та працює команда?

- У Білій Церкві. Як такого, збору поки немає. Ми зібрали тих, хто залишився з молодих, я їх переглядаю в турнірі Макарова. А офіційний збір ми плануємо почати з 28 числа.

- Звичайно, я розумію, що зараз рано питати про подальші плани на зимовий антракт, але як ви бачите роботу своєї команди в цей період?

- У мене вже всі плани розписані - ми повинні провести 3 збори. Перший, присвячений загально фізичній підготовці, проведемо в Білій Церкві. Потім - виїзд у Крим. А ось останній, третій, збір уточнюється - або ми проведемо його в Криму, або тут, у Білій Церкві.

- В «Арсеналі» було небагато білоцерківських футболістів, є зараз на прикметі якісь місцеві вихованці?

- Мені важко поки про це говорити, я з'явився тут всього лише два дні тому, деяких футболістів знаю прізвища, але навіть не знаю, як їх звати, тому треба час - щоб до кожного придивитися, зрозуміти, що це за футболісти. Хоча, по тим іграм, які ми зіграли на Меморіалі Макарова, саме серед місцевої молоді є хлопці, які можуть вирости в хороших гравців. Та прізвища поки називати не буду, ще рано.

- Може, розповісте, хто зараз у складі команди?

- Склад у нас дуже серйозно змінювався по ходу матчів, тому він поки ні вам, ні уболівальникам нічого не скаже. Ми з цим складом тільки завтра проведемо перше повноцінне тренування. Основна ж робота планується з 28 січня.

Артур Валерко, Football.ua
Переглядів: 3464 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 Валерыч  
Бюджет не знаем, а уже обещаем... Ну-ну... Удачи!

1 GRIGSON  
все зависит от денег...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua