Пятница, 26.04.2024, 19:52

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Март » 9 » Все залежить від губернатора
04:30
Все залежить від губернатора
Штрафні санкції, які забороняли білоцерківцям реєструвати нових гравців, було знято після того, як клуб сплатив штраф. Утім, навряд чи зараз можна говорити про стабілізацію ситуації в таборі «канонірів».
Нагадаємо, у недавньому коментарі «УФ» головний тренер команди Олег Лутков повідомив, що подальша життєдіяльність ФК під великим запитанням: команду ж розпустили. Хмари навколо ФК Київщини згущалися не випадково. Інтернет поспішив повідомити, що голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, він же — голов­ний опікун «Арсеналу», написав заяву на звільнення…

Однак ставити хрест на «канонірах» поки не варто, адже команда, попри всі тривожні звістки, днями виїхала на збір. Аби прояснити ситуацію, журналіст «УФ» за коментарем звернувся до першого заступника голови київської обласної ФФ Олександра Тютюна.

— Команда нині перебуває на зборах у Каховці, — повідомив Олександр Якович. — Якби були серйозні проблеми, то навряд чи поїхали би на збір, який, до речі, триватиме до 15 березня. Утім, не можу сказати, що ситуація довкола ФК проста, як і в усьому футбольному господарстві України. Питання щодо подальшого існування «Арсеналу» перебуває на стадії вирішення. Губернатор і ми, в свою чергу, робимо все для цього можливе. Сподіваємося, що до повернення команди з Каховки з’явиться якась конкретика, що в першу чергу залежить од губернатора.

На запитання щодо можливих змін на губернаторській посаді Олександр Тютюн зауважив, що очікувати можна чого завгодно, адже все змінюється: одні йдуть, інші приходять. Однак наголосив на тому, що пан Присяжнюк багато зробив для Київщини й футболу зокрема.

Олександр ТРАВЯНКА, Український футбол
Переглядів: 1187 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 Гість  
Навіщо це передруковувати. Та й Тютюн вже не при справах, його відсунули від клубу.

1 Валерыч  
Задолбали!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua