Суббота, 27.04.2024, 06:33

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Апрель » 26 » «Арсенал» повертається на «Трудові резерви»
12:18
«Арсенал» повертається на «Трудові резерви»
Перший заступник голови КОФФ Олександр Тютюн запевняє, що про зняття команди зі змагань не може бути й мови.
— Олександре Яковичу, яка нині ситуація в клубі? Якщо вірити новинам із Інтернету, наступна гра з «Полтавою» може й не відбутися…

— У клубі панує нормальна робоча атмосфера. Офіційно вам повідом­ляю, що «Арсенал» їде в Полтаву на гру, проте вже під керівництвом нового наставника. Виконуючим обов’язки головного тренера призначено Євгена Фещенка.

— А чому відправили у відставку Олега Луткова?

— Основна причина — незадовільні результати. У чотирьох матчах команда набрала лише одне очко, а це далеко не ті показники, яких очікували. Отож після розмови, за обопільною згодою сторін, ми й розлучилися. Окрім того, слідом за тренером команду залишать Михайло Булкін, Антон Кудь, Іван Махно, Мар’ян Марущак, Олександр Лебединець і Дмитро Проневич. Таким було рішення нового коуча.

— Перераховані вами гравці були стрижнем команди, й більшість мають досвід виступів на високому рівні…

— Свій рівень вони вже показали. Згадані мною виконавці не відповідають класу команди першого дивізіону.

— Отакої! А ким же тоді плануєте їх замінити?

— Хочемо повернути в команду Андрія Кругляка, та, крім того, переглядаємо Романа Запорожця, та ще кількох виконавців.

— Із ваших слів можна зробити висновок, що про зняття «Арсеналу» зі змагань не може бути й мови…

— Можете так і написати: «Арсенал» зі змагань не знімається.

— А яка в клубі ситуація з фінансуванням?

— Не бачу сенсу в тимчасовій допомозі на один-два матчі. Отож нині перебуваємо в пошуках генерального спонсора, щоби мати перспективу для розвитку клубу на найближчі три роки. До речі, хочу повідомити, що в цьому питанні вже є позитивні зрушення.

— Останнім місцем дислокації клубу була НТБ «Княжа» під Києвом. Де нині базуватиметься «Арсенал»?

— У Терезиному, що під Білою Церквою, де команда вже готується до матчу в Полтаві.

— Чи вирішили питання з місцем проведення домашніх матчів?

— «Арсенал» повертається в Бі­лу Церкву на стадіон «Трудові резерви», де вже 12 травня плануємо прийняти «Одесу».

Олександр ТРАВЯНКА, Український футбол
Переглядів: 1327 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 Авдей  
Какой бред mars написал - не знаешь не трынди. Ты поинтересуйся ЗА ЧТО сняли Луткова, как "феерически" его команда с Боковиной играла. А Тютюн... Он из областной федерации. В сущности у них своей работы полно. Спасибо и за то что для команды все-таки находят поля потренироваться и где переночевать, это ведь не Луткова заслуга. Относительно Луткова - набрал полную команду шуринов своих, а теперь плачется. Он знал что не в Динамо и не в Шахтер идет. Его никто не искал и не спрашивал. Когда он шел - он знал что шел в проблемную команду. А теперь обежается как девочка. Единственный настоящий тренер в этой команде был Артимович. И Горобец пока держал - был толк. А будь деньги не искали бы запорожских "специалистов". Работал бы нормальный тренер типа Федорчука и ребята в команде были бы белоцерковские а на крайняк из области, а не запасные со всей страны.

3 GRIGSON  
если бы белоцерковская бизнес элита хотела сохранить команду то давно бы уже сделала это.а так "маємо що маємо" sad но верить надо до конца!!!

2 Alex  
давайте виженемо з команди всіх гравців, бо вони не відповідають класу і наберемо дворових футболістів тоді буде клас. у мене немає слів, команда помирає з конвульсіями... R.I.P. команда двох минулих рокыв...

1 mars  
Было бы нормальное финансирование хотя-бы 50% от того что давал Горобец было бы все нормально и с зимы был бы Федорчук.Какой с Фещенко тренер первой лиги хоть и и.о.Что нельзя договориться с Горобцом по поводу тренировок в Шкаровке и какая база в Терезино.А у Луткова все наболело-врача нет,автобуса нет,базы нет ,финансов нет,были б деньги тут с чемпионата области игроков можно взять.посмотреть только составы команд.А Тютюн это проходимец от футбола,что он для своего Фастова сделал,правда чуйка где можно денег урвать.При Горобце его никто к команде не подпускал.А по поводу инвесторов-поговорил бы с Шиловым,Маршалком-но они с ним и говорить не будут.А сейчас нормальных денег на футбол никто не даст,пример Волыни,Кривбасса-а Коломойский не последний бизнесмен в стране.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua