Суббота, 20.04.2024, 07:11

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Май » 6 » Богдан Бандура: "Президент лише двічі зустрічався з футболістами"
01:30
Богдан Бандура: "Президент лише двічі зустрічався з футболістами"
Минулого чемпіонату білоцерківці несподівано посіли четверту сходинку. Але після того, як невдалим у команди виявився старт сезону-2012-13, то у відставку подали львівські тренери колективу - наставник Ігор Артимович та його помічник Богдан Бандура. А згодом президент клубу Юрій Горобець вирішив відмовитися від фінансування клубу.
- Пане Богдане, чи стало причиною незадовільних результатів «Арсеналу» на початку чемпіонату фінансування команди?

- Ми з Ігорем Климовичем написали заяву на звільнення саме через невдалі результати. Жодних фінансових проблем на той час не виникало. У команді залишилися ті ж гравці. Але чомусь не склалося. Хоча перші тури нормально розпочали. Обіграли той же «Севастополь»! Але потім через незадовільні результати опускалися все нижче. І тренерська відставка не вплинула позитивно на «Арсенал», а після поїздки в Одесу президент вирішив відмовитися від клубу. За нашого перебування в Білій Церкві фінансування не було якимось надзвичайним, але стабільним. Нам усе своєчасно виплачували. Умови для роботи мали хороші. Проблем з полями для тренувань не виникало, зокрема, могли займатися і на штучному полі. Хоча штат команди був обмежений. Ми не мали лікаря, а тільки масажиста. Не було адміністратора, але якось з тим вміли впоратися.

- Що стало передумовою успішного попереднього сезону?

- У нас не було відомих футболістів. Позитивного результату досягли за рахунок самовіддачі та організації гри. Якщо відверто, то за складом ми не заслуговували четвертого місця. А вже наступного чемпіонату суперники зовсім по-іншому на нас налаштовувалися. Також, напевно, однією із помилок стало те, що ми не взяли нових гравців. Від добра добра не шукали, але необхідно все-таки добирати 3-4-ох осіб для свіжої крові. Ну, і негативно вплинули грубі суддівські помилки. У тому ж Краматорську «Арсеналу» не зарахували чистий гол, а на останніх хвилинах у наші ворота призначили пенальті. Після тієї гри команда і посипалася.

- Відставку ініціював головний тренер Ігор Артимович. А президент готовий був чекати?

- Президент претензій до тренерського складу не висловлював, а більше чомусь звинувачував футболістів. Але так не може бути, бо всі винуваті. З боку керівництва не відбувалося жодного тиску. Президент нечасто спілкувався з гравцями. За три з половиною роки нашої роботи лише двічі зустрічався з футболістами. Контакт підтримували через головного тренера, незважаючи на позитивний чи негативний результат.

- Наскільки популярним «Арсенал» був серед місцевих уболівальників?

- Ми довго не грали у Білій Церкві. Але коли змінили голову облдержадміністрації, то питання швидко вирішили. Звільнили старих працівників, які дозволяли будь-кому грати на місцевому стадіоні, але не нашій команді. Коли «Арсенал» розпочав виступати у Білій Церкві, то на матчі приходили по 5-6 тисяч глядачів. Можу сказати, що Біла Церква - це футбольне місто. Шкода, що воно втратило професійну команду, бо невідомо, хто зараз її фінансуватиме. У місті немає інших заможних людей, які б захотіли її утримувати.

Віктор Дерпак, Галичина спортивна
Переглядів: 2393 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 КОСЯК  
11мая игра приходите все!!!!!!!

2 КОСЯК  
Знаю одно что болельщики всега унас будут, независимо какая команда б наш город неприставляла!!!!!!!Все приходите на стадион в воскрисенье 12 числа.А р с е на л !!!!!!!!!!!!!ВПЕРЁД!!!!!!!!

1 bodysuk  
а кто тогда заслуживал на 4-еместо за складом?С такими футбиками можно было и в вышке катить.А как детский тренер может поставить организационую игру без тактики,разбора соперника,и стратегии вот это вопрос???Футбол это не шахматы тут думать надо,где,когда,и с кем.А Романюк,Шептитский,Кикоть,это не свежая кровь?Или когда Постолатьев цеплялся,а Леонов(не зря в вышке будет шпилить) подбирал и забивал,защита с задницы не вставала,и воротники из шкуры вылазили то это уже тренеришка подзабыл.Спасибо мог бы им сказать хоть через время,они ведь в трудную минуту от команды,и от болел не отвернулись,и за трёёёёёёёёп Тютюна карячились без бабла до последней игры,когда тот на морях за их бабки жопу грел.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua