Суббота, 27.04.2024, 06:20

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июнь » 12 » «Арсенал» таки перейменують всупереч думці вболівальників
16:32
«Арсенал» таки перейменують всупереч думці вболівальників
Перший заступник голови Київської обласної ФФ Олександр Тютюн запевнив, що "Арсенал” продовжить виступи на професіональному рівні.
- Олександре Яковичу, після домашньої поразки від "Геліосу” (0:3) "Арсенал” утратив шанси залишитися в першій лізі, "забронювавши” за собою останню сходинку турнірної таблиці. Яка подальша доля клубу? Чи гратиме "Арсенал” наступного сезону в другій лізі?

- Звичайно, гратиме. Нині цим питанням і переймаємося. Буде це друга ліга чи, можливо, реорганізована перша, але ми продовжимо виступи на професіональному рівні. Про зняття зі змагань не може бути й мови. А ось назву клубу змінимо. Із нового сезону регіон представлятиме професіональний футбольний клуб "Київщина”. Домашні матчі проводитимемо на "Трудових резервах” у Білій Церкві, тоді як запасним стадіоном буде бориспільський "Колос”.

- Під час нашої останньої розмови, понад місяць тому, відповідаючи на запитання про фінансову ситуацію в клубі, ви зауважили, що вже є позитивні зрушення. Що змінилося за цей час?

- Змін, яких би нам хотілося, так і не дочекалися. Частково в цьому винні й самі футболісти. Судіть самі, якому спонсору нині цікава команда, яка посідає останню сходинку в турнірній таблиці? Для них такий проект не привабливий і не цікавий. Але пошуки тривають. Навіть якщо наступний чемпіонат розпочнемо в другій лізі, намагатимемося не повторити помилок цього сезону. Команду укомплектовуватимемо винятково виконавцями з Київщини. Кістяк формуватимуть досвідчені гравці, навколо яких зростатиме й прогресуватиме місцева молодь.

- До нового чемпіонату команду готуватиме в.о головного тренера Євген Фещенко?

- Ні, команду очолить інший фахівець. Гадаю, до 14 червня оприлюднимо його ім’я.

Нагадаємо, за результатами опитування, що
проводилося на нашому сайті півроку тому, кожен другий вболівальник "Арсеналу" припинить підтримувати клуб у разі перейменування останнього на  "Київщина".
Переглядів: 2954 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 Yemych  
Якщо фантазія небагата - спитайте в людей. Навіщо плодити нові "Іллічівці"? wacko

1 Валерыч  
При всём богатстве выбора, других вариантов названия не нашлось cranky
Мне стыдно за таких руководителей shy

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua