Пятница, 26.04.2024, 06:25

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июль » 5 » Вадим Мандрієвський: "Сподіваємося, що розкриємо нових «зірочок»"
13:44
Вадим Мандрієвський: "Сподіваємося, що розкриємо нових «зірочок»"
Цього тижня єдиний професійний клуб Київщини приступив до підготовки до сезону 2013/2014. Про збори «Арсеналу-Київщини», думки про другу лігу та напрями роботи нам розповів наставник команди Вадим Мандрієвський.
- Вадиме Львовичу, коли ми останній раз з вами спілкувалися, ви сказали, що новини будуть в середині тижня. Зараз вже можете розповісти щось із буднів тренувального табору команди?

- Так, дійсно, новини вже є. Вчора ми грали з молодіжною командою «Динамо». Матч завершився нічиєю 2:2. У складі нашої команди забивали Лиховідько та Крилюк. Грали ми, тільки зібравшись. На перегляді було 26 людей. Саме з цього поєдинку почалася наша підготовка до нового сезону.

- Які далі плани?

- Сьогодні ми почали збори, підготовку ведемо на Київщині. Хочемо встигнути ще провести хоча б один спаринг. Так, на 8 число запланований контрольний матч з чернігівською «Десною», що, як відомо, вийшла в першу національну лігу.

- Який колектив у вашому розпорядженні? Чи залишився хтось із того «Арсеналу», який догравав сезон у першій лізі?

- Ні, зараз, мабуть, нікого з того складу з нами не залишилося (хіба що Людвіг Крилюк). Але хлопці дзвонять, а робота у нас тільки почалася, тому, ймовірно, що до нас хтось і приєднається.

- Перший заступник голови Київської обласної федерації Олександр Тютюн розповів нам, що основою «Арсеналу-Київщини» стануть місцеві футболісти...

- Так, дійсно, ми будемо дивитися всіх наших обласних хлопців - і білоцерківських, і тих, які грають в командах чемпіонату області.

- Ви вже працювали в тренерських штабах професіональних клубів. Що, на вашу думку, змінилося в нинішніх першій та другій лігах?

- Я працював з «Россю» та «Єдністю» в другій лізі, а в дніпродзержинської «Сталі» був, ще коли команда виступала в першому дивізіоні. Щодо порівнянь... Вважаю, що можна буде порівнювати, коли «Арсенал-Київщина» увійде в ігровий ритм і освоїться у другій лізі.

- Вам починати сезон домашнім матчем з резервістами «Шахтаря», які в минулому сезоні були за крок від першої ліги...

- Суперника, звичайно, будемо вивчати, приділимо цьому увагу на нашій підготовці. Але поки що ми самі щойно зібралися, тому нам є над чим працювати і у своєму колективі.

- Які завдання стоятимуть перед командою в новому сезоні?

- Про це пізніше зможемо поговорити. Поки ж скажу, є надія, що поява такої команди, яка зверне увагу на місцевих футболістів, може дати поштовх до розвитку футболу і у Білій Церкві, і в усьому регіоні. Наше завдання - зберегти та розвивати футбол у нашій області. Сподіваємося, що розкриємо нових «зірочок».

Артур Валерко, Football.ua
Переглядів: 2624 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 GRIGSON  
пока все в тумане- но главное что команду сохранили

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua