Пятница, 03.05.2024, 14:54

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Август » 4 » Вадим Прокопенко: "Багато чому ще необхідно навчитися"
15:03
Вадим Прокопенко: "Багато чому ще необхідно навчитися"
Про те, що вже в недалекому майбутньому ПФК «Арсенал-Київщина» намагатиметься залучати до своїх лав якомога більше вихованців місцевого футболу – сказано вже немало. Підтвердженням цього слугує й нинішній заявочний лист білоцерківської команди, до якого увійшло чимало вихованців дитячих тренерів Білої Церкви. Тож відсьогодні ми розпочинаємо знайомити вас ближче з майбутнім білоцерківського футболу.
Вадим Прокопенко

Амплуа: воротар
Дата народження: 07.01.1996 р.
Перший тренер: Віктор Голубєв
Вага: 70 кг. Зріст: 180 см.


- Вадиме, з чого починалися твоя футбольна кар’єра?

- Як і всі хлопці спочатку ганяв м’яча у дворі. А коли мені виповнилося 10 років, почав займатися улюбленою справою у дитячо-юнацькій футбольній школі «Арсеналу», де моїм першим наставником став Віктор Голубєв. У рамках ДЮФЛ виступав за різні вікові групи «Арсеналу». Особливо запам’яталася команда U-17, в лавах якої під керівництвом Григорія Дугіна відіграв чи не всі матчі дитячо-юнацького чемпіонату України.

- Контракт з основною білоцерківською командою, напевно, став тобі достойною винагородою за вдалий виступ у дитячому футболі?

- Звичайно. Це мій перший професійний контракт, якому я незвичайно радий. А перший контракт, подібний до першого кохання: його пам’ятаєш усе життя.

- Важко дався перехід від дитячого футболу до дорослого?

- Ні. Але дивлячись на цей рівень, я прекрасно розумію, що мені ще багато чому необхідно навчитися.

- Конкуренція з Сергієм Русаном, більш старшим та досвідченішим колегою, не лякає?

- Навпаки. Конкуренція стимулює до професійного зростання та самовдосконалення.

- Чим тобі найбільше запам’ятався період у ДЮСШ «Арсенал»?

- Кожен з матчів, проведених в арсеналівській футболці, пам’ятний по-своєму. Однак найбільше згадуються умови, що були створені у футбольній школі «Арсеналу». Юрій Горобець, на утриманні якого перебуває ця дитячо-юнацька школа, дійсно створив всі належні умови для плідних занять. Чого лише варті тренувальні поля в Шкарівці, побудовані на кошти Юрія Васильовича. Про такі поля годі навіть й мріяти. Думаю що не в кожної ДЮСШ при командах Прем’єр-Ліги є такі чудові футбольні майданчики. Та й у питаннях забезпечення футбольною екіпіровкою у школі «Арсеналу» було все гаразд… Словом тепер докладатиму всіх зусиль, аби пробитися до основного складу першої білоцерківської команди. Аби ані моєму дитячому тренеру, ані меценату ДЮСШ «Арсенал» не було соромно за мене.

СК «Арсенал»
Переглядів: 3548 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua