Среда, 24.04.2024, 11:48

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Август » 11 » 5 тур. "Славутич" (Черкаси) – "Арсенал-Київщина" 3:0 (+ прес-конференція)
13:19
5 тур. "Славутич" (Черкаси) – "Арсенал-Київщина" 3:0 (+ прес-конференція)
«Славутич»: Я.Швець, О.Крещик (О.Лобов, 62), О.Лівіцький, О.Музика, О.Обревко, Р.Мироненко, О.Шимко, Я.Захаревич (І.Шишкін, 77), С.Чеботарьов (О.Колос, 86), Р.Полтавець (О.Пятак, 79), Р.Дацюк (Є.Ушаков, 67). Запасні: Т.Чоларія, Р.Худченко. Тренер: І.Петров.
«Арсенал-Київщина»: С.Русан, В.Гетьман, Є.Савчук, Ю.Ткачук, М.Куба, П.Лобцов (М.Литвиненко, 88), Д.Кізілатеша (Є.Мирослін, 81), І.Гришин (М.Костюченко, 64), Д.Вакула (А.Юрковський, 56), А.Пилипенко (О.Менжега, 46), С.Рябцев. Запасні: В.Прокопенко, В.Татуров. Тренер: В.Мандрієвський.
Голи: Є.Ушаков (69), Я.Захаревич (74), О.Лобов (87).
На 45+1 хв. Р.Полтавець не реалізував пенальті (поперечка).
Попередження: О.Музика (40), Є.Ушаков (80) – М.Куба (51), П.Лобцов (57), Д.Кізілатеша (63).
Додатковим суперником для обох команд у звітній грі стала нестерпна літня спека.

У стартовий відрізок матчу головною діючою особою був нападник черкащан Полтавець. Роман спочатку сам небезпечно пробивав головою під час розіграшу кутового, а потім двічі виводив свого тезку Дацюка на ударну позицію. У першому випадку Дацюк завагався з ударом – і цього було досить, щоб захисник «Арсеналу-Київщина» Юрій Ткачук зірвав вихід один на один. А в другому – нападник «Славутича» спробував перекинути голкіпера Сергія Русана, але шкіряна куля, ударившись об газон, влучила в поперечку воріт приїжджої команди.

У компенсований перед перервою час новоспечений капітан славутчан Роман Мироненко перевів хід розвитку атаки на фланг, звідти Ярослав Захаревич переадресував м’яча до карного майданчика на Романа Полтавця, якого там і «зрізав» захисник гостей Вадим Гетьман – пенальті. Виконувати покарання визвався сам постраждалий, проте удар на техніку врятував арсенальців від голу в роздягальню – «смугастий» по-зрадницьки вдруге влучив у поперечку воріт, а Дацюк на добиванні пробив у руки голкіпера.

Усе, чим запам’яталися білоцерківці у першій 45-хвилинці, – це дальній постріл Павла Лобцова.

У другій половині гри гострі моменти біля воріт гостей почали виникати як гриби після дощу. Ярослав Захаревич, пройшовши півполя та обігравшись із Сергієм Чеботарьовим, пробив поряд зі стійкою воріт. Далі Олександр Шимко та Роман Полтавець на двох розрізали захист «Арсеналу-Київщина», проте півзахисникові «червоно-біло-синіх» у завершальній стадій атаки бракувало точності. У наступній атаці невтомний Чеботарьов, промчавши флангом, у властивій для нього манері мав шанс поцілити у ворота гостей. Невдалою була і спроба Романа Дацюка – м’яч уперто обминав рамку воріт.

Врятував становище прихований козир Ігоря Петрова – Євген Ушаков, який за дві хвилини після появи на футбольному полі відкрив рахунок у матчі, скориставшись пасом головою на хід від Романа Полтавця. Гол на 69-ій хвилині став ювілейним – сотим в офіційних матчах черкаського «Славутича».

Гості відповіли пострілом Джемаля Кізілатеша, проте Ярослав Швець, парирувавши удар, власне, розпочав гольову атаку – навіс Чеботарьова з правого флангу результативно завершив Захаревич – 2:0.

Господарі поля за палкої підтримки своїх уболівальників продовжували тиснути на ворота суперника. Гольову естафету у своїх партнерів підхопив Олександр Лобов. Спочатку корінний черкащанин досить небезпечно пробив зі штрафного – м’яч просвистів над поперечкою білоцерківців, а потім, продавивши Євгенія Миросліна, з гострого кута влучив під дальню стійку воріт деморалізованого супротивника.

Зазначимо, що у звітній грі у складі черкащан дебютували Олег Патяк та юний вихованець «СДЮСШОР-Славутич» Олександр Колос.

Головний тренер ФК «Славутич» Черкаси, Ігор Петров:

Було дуже важко грати у спеку: команди не могли задіяти свої максимальні швидкості. Після перерви нам вдалося додати в командному русі і довести гру до заслуженої перемоги. Епізодами футболісти «Славутича» показували доволі якісний футбол.

Головний тренер ФК «Арсенал-Київщина» Біла Церква, Вадим Мандрієвський:

Гра, до якої ми ретельно готувалися, була цікавою. Знали, що буде важко у другому таймі, тому робили ставку на першу половину зустрічі. Не все у нас вийшло, як ми планували, а ваша команда значно додала по ходу зустрічі. Я вважаю результат матчу закономірним.


Офіційний сайт "Славутич" Черкаси


Переглядів: 2907 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 Валерыч  
Да... Попандос!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua