Четверг, 18.04.2024, 05:55

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Август » 22 » 7 тур. "Скала" (Стрий) – "Арсенал-Київщина" 0:1 (+ ВІДЕО)
22:12
7 тур. "Скала" (Стрий) – "Арсенал-Київщина" 0:1 (+ ВІДЕО)
Гол: Кізілатеш 41.
«Скала»: Рильський, Пачкорія, Нагорний, Антонів (Созанський 88), Дмитренко, Пришнівський (Стасюк 79), Катана, Арвеладзе (Іванов 81), Кміть (Кайдрович 46), Цюцюра, Скакун. Головний тренер: Володимир Книш.
«Арсенал-Київщина»: Русан, Костюченко, Гетьман, Куба (Тугаров 86), Лобцов, Ткачук, Кізілатеш, Гришин (Пилипенко 37), Лиховидько, Юрковський (Вакула 62), Рябцев (Горобець 90+3). Головний тренер: Вадим Мандрієвський.
Попередження: Арвеладзе 24, Катана 55, Кайдрович 70, 90+2 – Костюченко 39.
Вилучення: Кайдрович 90+2.
Звітний матч був для обох команд першим у їхній спільній історії, адже раніше суперники в першостях України ще не зустрічалися. Проте був один кубковий двобій, який відбувався два роки тому в Стрию, а саме 17 серпня 2011 року, в рамках другого попереднього етапу і закінчився перемогою гостей, які тоді виступали в першій лізі - 0:2.

Ще до гри, за два дні до матчу, на тренуванні серйозно травмувався нападник «Скали» Віталій Лазаренко, якому довелося накладати на ногу гіпс. Тепер нападник «Скали» пропустить як мінімум два місяці. Перед грою суперників розділяло 4 очки. В активі «Арсенал-Київщини» була лише одна перемога, здобута в 2-му турі в домашній грі проти аутсайдера – хмельницького «Динамо» (1:0) і дві нічиї. «Скала» мала й того менше: лише одне очко в домашній грі проти херсонського «Кристала», здобуте в уже компенсований час.

Не поповнила очковий запас команда Володимира Книша і в звітному матчі. Суперник побудував правильну тактику, розраховану на гру в контратаках, яка й призвела до позитивного результату. «Скала» ж наразі не вміє грати першим номером. На своїй половині команда ще так-сяк тримала м`яч, а попереду практично нічого не виходило. Неодноразово пробував загострити гру індивідуальними діями Володимир Пришнівський, однак суперники за допомогою фолів зупиняли рейди атакувального півзахисника стрийської команди, якого головний тренер вперто бачить лише на позиції крайнього півзахисника.

А все в цій малоцікавій і майже без моментів грі вирішив один несподіваний удар центрального півзахисника «Арсенала-Київщини» Джемаля Кізілатеша, котрий на 41-й хвилині отримавши мяча і якого ніхто не атакував, наважився на удар метрів з тридцяти, до того ж ще перебуваючи під значним кутом на лівому фланзі. Воротар «Скали» відверто був не готовим до цього удару, який влетів у дальній кут. Гол в роздягальню додав оптимізму команді гостей, яка після перерви спокійно довела гру до переможного кінця. Гравці стрийської команди намагалися врятувати гру, однак, відверто кажучи, навіть на нічию вони не заслужили. І це у грі проти однієї з найслабших команд у лізі. Тепер головне, щоб команда не впала на дусі і вірила в свої сили у майбутньому. Адже і нам не хочеться звикати до постійних поразок…

Наступний поєдинок стрияни проведуть на виїзді 27 серпня проти хмельницького «Динамо», яке в цьому турі здобуло перші три очки, перегравши в гостях «Енергію» (Нова Каховка) – 2:1, і покинуло, таким чином останній рядок у турнірній таблиці.



Прес-служба ФК "Скала" (Стрий)
Переглядів: 3882 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
2 Валерыч  
Удачно съездили! Молодцы! Спасибо за победу!

1 GRIGSON  
любимый счет наших!с победой!

3 нестер  
Молодцы ребята! Пора уже радовать тренера своей игрой!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua