Пятница, 26.04.2024, 22:04

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Сентябрь » 3 » 9 тур. "Тернопіль" – "Арсенал-Київщина" 3:1
15:39
9 тур. "Тернопіль" – "Арсенал-Київщина" 3:1
Голи: Клекот 54, Атласюк 56, Курило 83 - Рябцев 55
Матч 9-го туру Другої ліги, що відбувся на тернопільському міському стадіоні 1 вересня, завершився перемогою господарів – 3:1. За словами тренера, команда зробила подарунок усім педагогам.

- Сьогодні особливо хотілося перемогти, - каже Василь Івегеш. – Тим самим ми привітали всіх педагогів з початком навчального року, адже наша команда, як відомо, створена на базі педагогічного університету. Отож, всі ми – педагоги.

Стандарти - тренують

Перший тайм, за словами наставника "муніципалів" його команда відверто провалила. У другому – гравці перебудувалися та виконали установку тренера.

- Вперше після травми на поле вийшов наш лідер – Василь Чорний, - додає пан Івегеш. – Проте він часто програвав єдиноборства. У другому таймі ми змінили малюнок гри, опустили м'яч на землю і вдалося реалізувати свої моменти. Ми були більш активними і, мабуть, ФК "Тернопіль" сьогодні більше хотів перемогти.

Всі голи нашої команди були забиті після стандартів. Два м'ячі тернополяни реалізували ударами головою.

- Кожне тренування у нас завершується відпрацюванням стандартних положень, - каже тренер. – У нас є Віталій Богданов, який фактично подає всі штрафні та кутові удари. Ми чітко знаємо, хто подає і хто куди біжить. Тож вважаю стандарти нам вдаються якнайкраще. Хоча суперник переважав нас у верховій боротьбі, але ми двічі забили головою.

"Тернопіль" переміг по ділу

Додамо, що три тижні тому ФК "Тернопіль" вже обіграв "Арсенал-Київщину" у Кубку України. На виїзді наша команда завдала поразки 0:1.

- Готувалися до гри серйозно, адже суперника знали по кубковій грі, - каже тренер "Арсеналу" Вадим Мандрієвський. – Але, як бачимо, не все врахували. Команда у нас молода і лише формується. Фактично ми вступили у сезон без підготовки. Поступово гра покращується, запросили кількох досвідчених гравців.

Тренер опонентів визнав, що ФК "Тернопіль" переміг заслужено.

- Вашу команду особливо важко обігрувати вдома, - каже він. – Хлопці борються та грають до кінця. Тому, вважаю, що тернополяни сьогодні виграли по ділу.

Нагадаємо, що після перемоги над "Арсеналом-Київщиною" ФК "Тернопіль" піднявся на третє місце. Відставання від лідера на даний момент становить лише 5 очок.

20minut.ua
Переглядів: 2034 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 Валерыч  
Очень жаль...
Но будем верить в хорошее!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua