Пятница, 26.04.2024, 21:32

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Октябрь » 5 » 15 тур. "Карлівка" – "Арсенал-Київщина" 1:2
20:25
15 тур. "Карлівка" – "Арсенал-Київщина" 1:2
Голи: Подригуля (59 хв.) – Рябцев (6 хв.), Костюченко (17 хв.).
ФК "Карлівка": 1.Чумак, 8.Тарганчук – кап. ком., 3.Погорельцев, 5.Момотенко, 4.Голованьов, 13.Масюк (22.Добрянський, 46 хв.), 6.Пономаренко (7.Коваленко, 46 хв.), 10.Поляхов, 15.Гаврась (25.Подригуля, 54 хв.), 11.Антіпов, 19.Фомич (14.Співак, 74 хв.). Запасні: 66.Полуляхов, 18.Бідний, 20.Перін. Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
"Арсенал-Київщина": 1.Русан, 4.Лиховидько, 5.Ткачук, 7.Костюченко, 9.Юрковський, 8.Лобцов – кап. ком., 13.Куба, 17.Кривошеєв, 6.Мирослін (14.Кизилатеш, 74 хв.), 16.Катрюк (20.Гришин, 90+3 хв.), 22.Рябцев. Запасні: 23.Прокопенко, 18.Литвиненко. Головний тренер: Вадим Мандрієвський.
Попередження: Антіпов (28 хв.), Поляхов (35 хв.), Голованьов (63 хв.) – Костюченко (31 хв.), Мирослін (63 хв.), Куба (69 хв.), Кизилатеш (82 хв.).
Вилучення: Поляхов (76 хв., повторне попередження) – ФК "Карлівка".
Знову розчарували місцевих уболівальників гравці ФК «Карлівка». Після невдалого старту, в останніх чотирьох матчах вони не програвали (дві перемоги й дві нічиї). Здавалося, що карлівчани потихеньку вибираються з підвалин турнірної таблиці. Громом серед ясного неба стало домашнє фіаско у грі проти суперника, який був цілком до снаги, адже до звітного поєдинку гості перебували на п’ятнадцятому місці. До того ж, білоцерківці приїхали до Карлівки в ослабленому складі, оскільки в матчі попереднього туру у них було вилучено двох гравців основи – Дмитра Вакулу й Артема Пилипенка. Але й це не допомогло нашим землякам.

Карлівчани повністю провалили перший тайм. Розхлябаність у захисті, особливо в центральній лінії, призвела до того, що вже в дебюті матчу гості повели в рахунку, а на 17-й хвилині й подвоїли його. Спочатку Денис Катрюк на підступах до штрафного майданчика господарів віддав передачу Сергію Рябцеву, якому ніхто не завадив метрів із п’ятнадцяти спрямувати м’яча у нижній правий від Романа Чумака кут. За аналогічним сценарієм відбулося й друге взяття воріт. У бік господарів було призначено штрафний удар. Юрій Ткачук відкотив м’яча вправо, а Максим Костюченко метрів із 18-ти потужно і влучно пробив – цього разу м’яч, ударившись об стійку, влетів у нижній лівий від голкіпера кут. Після такого початку підопічні Андрія Зав’ялова мали б кинутися відігруватися, адже на очах сотень уболівальників, які в холодну дощову погоду прийшли підтримати команду, так грати зовсім не подобає. Але до перерви вони так і не побачили в діях карлівчан, які спокійно відбували номер, абсолютно ніякої активності. Не кращим чином виглядав і півзахист, віддавши гостям центр поля.

Мабуть, не вгадав наставник карлівчан зі стартовим складом, випустивши у парі з Олександром Пономаренком Романа Масюка – не пішла гра у першого, багато браку в передачах було у другого. Не дивно, що після відпочинку обидва вони залишилися на лаві запасних. І зовсім не зрозумілою була відсутність в основі Сергія Подригулі (забігаючи наперед варто відзначити, що з виходом півзахисника на поле картина гри різко змінилася). Безалаберно діяли господарі й на вістрі атаки, зовсім не загрожуючи воротам арсенальців (вже з тридцятої хвилини активно на бровці почали розминатися Дмитро Добрянський і Євген Співак). У стартові хвилини поблизу штрафного майданчика дещо перемудрив Максим Гаврась, згодом у вигідній ситуації не попав по м’ячу Ігор Фомич, а потім, коли воротар гостей, залишивши свої ворота, вибіг майже до лінії штрафного майданчика, не зумів як слід розпорядитися м’ячем Вадим Антіпов.

За увесь перший тайм карлівчани лише тричі пробили в площину воріт, які захищав Сергій Русан, а перший удар у сторону воріт гостей зробили лише на 16-й хвилині, коли Роллан Погорельцев метрів із тридцяти зі штрафного пробив значно вище поперечини. У таку погоду (на мокрому від дощу газоні) удари з далекої й середньої відстані мали б вийти на перший план, але футболісти обох команд не використовували їх. Запам’ятався лише удар Олексія Кривошеєва на 12-й хвилині метрів із вісімнадцяти, але м’яч на кілька сантиметрів розминувся з воротами карлівчан. На 22-й хвилині після розіграшу кутового воротам гостей загрожував Роллан Погорельцев, але на допомогу воротареві прийшов захисник, вибивши м’яч, що летів у рамку. Потім знову не кращим чином зіграв Ігор Фомич, який спочатку не дотягнувся до м’яча після прострільної передачі Вадима Антіпова, а на 33-й хвилині, замість того, щоб із вигідної позиції завдати влучного удару, почав маневрувати вздовж лінії штрафного майданчика. Міг форвард карлівчан вийти віч-на-віч із голкіпером гостей і на 38-й хвилині, але не розібрався в ситуації, коли, посковзнувшись на мокрому полі, впав, утративши м’яч, захисник киян. А через хвилину грубо помилився вже Роман Масюк, після чого гості провели небезпечну атаку – м’яч просвистів поруч зі штангою.

Єдиною ж світлою плямою на футбольному полі у стані карлівчан того дня був Богдан Поляхов, який відпрацьовував і в півзахисті, з’являючиcь як на правому, так і на лівому фланзі, так і в атаці. Саме його активність призвела до вилучення (за друге попередження) вже в другому таймі, коли арбітр побачив у діях півзахисника симуляцію у карному майданчику гостей (про справедливість цього рішення судитимемо після перегляду відеозапису). На 21-й хвилині Богдан з лівого флангу зробив навісну передачу в район воротарського майданчика, але захисники гостей зняли м’яча з голови Максима Гаврася. А на 31-й – Поляхов уже сам, наблизившись до штрафного майданчика, міг виходити на ударну позицію, але був зупинений недозволеним прийомом.

Після перерви глядачі побачили зовсім інший футбол у виконанні карлівчан, які зрозуміли, що запахло смаженим. Вони одразу ж кинулися рятувати ситуацію, провівши дві атаки протягом однієї 48-ї хвилини. Спочатку Поляхов прострілив вздовж воріт киян, але Фомич підсковзнувся й упав, не дотягнувшись до м’яча. А потім підступно метрів із сімнадцяти пробивав Антіпов – м’яч пролетів над правою «дев’яткою». На 50-й хвилині Єгор Коваленко з правого флангу метрів на п’ятдесят виконав діагональну передачу на кут штрафного майданчика на Поляхова. Богдан, технічно перекинувши м’яча через захисника гостей, вийшов на ударну позицію, але не став бити по воротах, а прострілив уздовж воріт, де нікого з партнерів не виявилося.

Господарі заперли гостей на своїй половині, давши їм можливість у другому таймі перейти середину поля лише на 66-й хвилині. З виходом Єгора Коваленка й Дмитра Добрянського господарі по-іншому заграли в центральній лінії, а коли на полі з’явився Сергій Подригуля активніше заграли й на вістрі атаки. Зовсім не випадково, що саме вихованець волинського футболу на 59-й хвилині, перебуваючи на полі всього п’ять хвилин, став автором м’яча у ворота суперників. Сергій красивим ударом із середньої відстані спрямував м’яча у дальній кут воріт. Небезпека біля воріт «Арсеналу» виникла й на 71-й хвилині, коли вздовж воріт прострілював Дмитро Добрянський. А через три хвилини свій черговий шанс не використав Ігор Фомич, якого одразу ж замінив Євген Співак (на жаль, і цьому форварду нічим особливим проявити себе не вдалося).

А потім виник епізод із вилученням Богдана Поляхова, після чого активнішими стали й підопічні Вадима Мандрієвського. На 77-й хвилині вони, навіть, мали нагоду збільшити рахунок. Грубо помилився капітан команди Владислав Тарганчук, віддавши передачу прямо в ноги Сергію Рябцеву, який вийшов на побачення з Романом Чумаком, але не влучив у рамку. Кількох сантиметрів для взяття воріт не вистачило киянам і на 80-й хвилині – м’яч пролетів поряд зі штангою. Непоганий шанс відновити рівновагу господарі мали за хвилину до завершення основного часу. Дмитро Момотенко зі штрафного навісив в район 11-метрової позначки, але після удару головою Тарганчука м’яч пролетів вище поперечини. Не змінився рахунок і в компенсований арбітром час. На жаль, прикра поразка наших земляків, у якій звинувачувати гравці ФК «Карлівка» мають тільки себе.

Андрій Гончаренко, прес-служба ФК "Карлівка"
Переглядів: 2877 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 GRIGSON  
с победой!и 2 забитых гола тоже отлично!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua