Пятница, 26.04.2024, 17:54

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 23 » 35 тур. "Кристал" (Херсон) – "Арсенал-Київщина" 6:2
14:30
35 тур. "Кристал" (Херсон) – "Арсенал-Київщина" 6:2

«Кристал»: Касперович, Жоров, Бічевой, Дяченко, Ленський, Сітало (Колмогорцев, 87), Бессалов (Піркавець, 60), Лаптєв (Челідзе, 52), Черняєв (Потапенко, 26), Барладим (Коньков, 83), Манасян. Запасні: Чакляров, Чукавін. Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

«Арсенал-Київщина»: Прокопенко, Костюченко, Гетьман, Ткачук, Петрук, Запорожець (Куба, 56), Кизилатеш, Тутаров (Литвиненко, 52), Швець (Омельянов, 75), Желюк, Маринчук (Катрюк, 43). Запасні: Русан, Кривошеєв, Горобець. Тренер: Євген ФЕЩЕНКО.

Голи: Манасян (15, 86), Дяченко (31), Барладим (39), Ленський (70), Сітало (82) – Гетьман (43 – пен.), Куба (57).

Попередження: Касперович (42), Лаптєв (48) – Швець (59), Литвиненко (63), Гетьман (85).

Феєрію голів побачила херсонська публіка на матчі 35 туру чемпіонату України в другій лізі. Місцевий «Кристал» здобув переконливу перемогу над білоцерківським «Арсеналом-Київщина». Матч видався багатим на емоції, а не лише на забиті м’ячі. Останні поєдинки херсонської команди навряд лишають байдужими уболівальників. Навіть програні «Кристалом» матчі мали драматичну і напружену розв’язку. А вже коли херсонці перемагають, то роблять це ефектно.

Статус господарів «Кристал» почав підтверджувати з перших хвилин гри. В одній з перших атак Арсен Манасян спробував закрутити м’яча під поперечину з лівого кута штрафного майданчика суперника, але трохи не влучив. Після натиску господарів флангами, суперник почав більше помилятися, фолити. На 13 звилині Артем Сітало міг виводити херсонців уперед, але перегравши на випередження воротаря, пробив головою над воротами. Та вже незабаром «Кристал» дотиснув гостей. Ленський навісив зі штрафного, а Манасян вдало замкнув дальню стійку – 1:0! Білоцерківці спробували відповісти на це адекватно і... ледь не зрівняли рахунок. Оборонці «Кристала» помилилися при виході в атаку, м’яч потрапив до суперника. Прямо по центру воріт у карній зоні Роман Запорожець мав час зупинити м’яча, подумати і прицілитись. Втім, пробив Запорожець прямо в руки Касперовичу. Гра ненадовго заспокоїлась. Після паузи господарі взялися знову до стрімких наступів. Один з таких призвів до другого взяття воріт «Арсеналу-Київщина». Семен Дяченко взяв гру на себе у центрі поля, хитнув кількох суперників і класно пробив у верхній кут метрів з 25. Кіпер гостей вдруге витягав м’яча з сітки. Забігаючи наперед, можна сказати, що це був найкрасивіший гол у матчі. Хоча після нього було ще аж шість. Спочатку втрете відзначились господарі. У боротьбі за верховий м’яч захист гостей випустив Барладима, який зблизька розстріляв Прокопенка. А під кінець тайму гостям вдалося відквитати один гол. Жоров, Бічевой і Касперович поклали на газон Петрука, арбітр вказав на «точку». Пробивати взявся Вадим Гетьман. Касперович вгадав напрямок польоту м’яча, але не дотягнувся в самісінький кут – 3:1.

Кілька непоганих атак, організовані гостями, а потім і гол з пенальті підказували, що білоцерківці на цьому не зупиняться. Власне, так грати дозволяли й господарі. «Кристал» повільніше почав рухатись, не так щільно грати в захисті. Тому другий м’яч, який гості забили на 57 хвилині не можна назвати нелогічним. Тим паче, йому передував вихід віч на віч з Касперовичем, який наш воротар нейтралізував. Але незабаром відзначився Максим Куба, який щойно замінив на полі Запорожця. Кубі дали пробити майже з лінії штрафного майданчика, м’яч влетів у нижній кут. Схоже, цей м’яч дав відлік наднапруженому відрізку матчу, у якому суперники змагалися не стільки м’язами, скільки психологічною стійкістю. Було ясно, що голи в цьому матчі ще будуть. Але хто заб’є перший – той, скоріше за все, і переможе. На радість місцевим, бойовий дух вчасно прокинувся у «Кристала». Спочатку вкрай важливий гол забив Роман Ленський. Після позиційної атаки лівим флангом граючий тренер «Кристал» майстерно розібрався з кіпером суперника у ближньому бою – 4:2. Потім Челідзе, Ленський і Сітало ледь не організували ще один м’яч. Перспективну атаку прострілом завершував Ленський, а Сітало ледь не вніс «круглого» у порожній дальній кут. Однак наступний шанс капітан «Кристала» не змарнував. Черговий провал у захисті гостей Сітало використав результативно, пробивши низом з правого краю штрафного майданчика гостей. Відкривав і закривав лік забитим голам у цьому матчі Арсен Манасян. Другим голом він відзначився на 86 хвилині. Нападник вдало замкнув головою подачу з кутового від Ленського. Під сам кінець господарі подарували ще один красивий момент. В одній з масованих атак Жоров викотив м’яча п’яткою під удар Дяченку, і той ледь не повторив свій шедевр першого тайму. Але цього разу «смачний» удар верхом потягнув Прокопенко.

Вітаємо уболівальників херсонського футболу з красивою і крупною перемогою улюбленого клубу. В цьому році «Кристалу» лишилося провести всього один офіційний матч. 1 червня ми приймаємо «Реал Фарму» з Овідіополя. Про час поєдинку буде сповіщено згодом на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями і приходьте на стадіон підтримати «Кристал».

Прес-служба ФК «Кристал»

Переглядів: 2539 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 Валерыч  
беда facepalm

1 GRIGSON  
н-да печаль sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua