Суббота, 20.04.2024, 05:16

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Сентябрь » 20 » 9 тур. "Макіїввугілля" (Горлівка) – "Арсенал-Київщина" 1:2
22:16
9 тур. "Макіїввугілля" (Горлівка) – "Арсенал-Київщина" 1:2

20 вересня. Чкалове. Стадіон «Колос». 100 глядачів.

«Макіїввугілля»: Мельниченко (Гришин, 46), Шестаков, Давидчук, Шеремет, А. Жигулін, Голиков (Сокол, 75), Бородавка (Скрябець, 70), Морєв, Кислий, Онищенко, Кривий.
Головний тренер: Спартак Жигулін.

«Арсенал- Київщина»: Бурдейний, Ткачук, Петрук, Гетьман, Андреєв, Катрюк (Швець, 84), Гриппа (Пилипенко, 60), Желюк (Литвиненко, 76), Гапон, Ординський (Кузнецов, 90+2), Федосов (Запорожець, 66).
Головний тренер: Микола Литвин.

Голи: Онищенко, 89 - Федосов, 5, Гетьман, 24.
Попередження: Кислий, 38 – Андреєв, 66.

Арбітр: О. Кальонов (Львів).
Асистенти: Г. Литвинов, В. Український (обидва - Луганськ).
Четвертий арбітр: Д. Резніков (Дніпропетровська обл.).
Інспектор: В. Звягінцев (Одеса).

Вояж під Нікополь, де нині вимушено розкравтирована макіївська команда, для білоцерківських хлопців виявився вдалим. У третьому матчі поспіль й водночас у першому виїзному поєдинку в якості «коуча» Микола Литвин разом зі своїми підопічними здобуває перемогу.

Попри турнірний стан опонента, шапкозакидацьких настроїв у білоцерківській команді вдалося уникнути. Вони зі всією серйозністю підійшли до звітного матчу, адже прекрасно розуміли, що Макіївці далі відступати вже нікуди і футболісти з Донеччини докладуть максимум зусиль, аби у цій грі здобути першу перемогу.

Зарядженість «канонірів» на перемогу далася взнаки вже на п’ятій хвилині зустрічі, коли Павло Федосов виявився найспритнішим у чужому штрафному майданчику і потужним ударом відкрив рахунок у грі. Незабаром вже капітан білоцерківчан Вадим Гетьман вдало підключившись до розіграшу кутового удару спрямував м’яч у дальній верхній кут макіївських воріт.

До завершення першого тайму у гостей було ще декілька можливостей аби збільшити свою перевагу, Та далася взнаки неточність на завершальній стадії атаки.

По перерві господарі чимдуж кинулися відіграватися. Однак захист білоцерківчан помилок не припускався. Та й вельми впевнено на останньому рубежі діяв Ярослав Бурдейний. Самі ж «каноніри», як і в першому таймі, хоча й впевнено контролювала хід поєдинку, повністю переграючи суперника, однак третього точного удару по воротам господарів, нанести не зуміли.

А от заключні хвилини звітної зустрічі стали для підопічних Миколи Литвина справжнім випробуванням. Макіївці вдалися до штурму відчаю і великими силами пішли вперед і на останній хвилині основного часу Олег Онищенко сквитав один м’яч.

Окрилені успіхом господарі притисли «канонірів» до воріт, й були близькими аби відновити рівновагу, однак білоцерківчани виявили справжні бійцівські якості й не випустили перемогу зі своїх рук.

Переглядів: 3080 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 GRIGSON  
ну правильно-сколько можно на последних минутах пропускать smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua