Суббота, 27.04.2024, 08:11

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Октябрь » 24 » 14 тур. "Скала" (Стрий) – "Арсенал-Київщина" 1:0
16:52
14 тур. "Скала" (Стрий) – "Арсенал-Київщина" 1:0

«Скала»: 92. Роман Данкович-к., 15. Петро Стасюк, 3. Роман Подоляк, 5. Тарас Максимович, 6. Роман Ботвинник (8. Станіслав Катана, 85), 23. Михайло Березовий (17. Василь Берест, 85), 93. Назар Кміть, 99. Володимир Пришнівський (47. Андрій Кохман, 81), 7. Дмитро Скакун (19. Ігор Синишин, 88), 14. Василь Цюцюра, 9. Віталій Лазаренко (10. Владислав Клименко, 46). Головний тренер – Василь Малик.

«Арсенал-Київщина»: 1. Ярослав Бурдейний, 17. Сергій Андрєєв, 19. Вадим Гетьман-к., 5. Юрій Ткачук, 15. Іван Петрук (4. Артем Швець, 90+2), 10. Денис Катрюк (20. Максим Гапон, 65), 21. Вадим Гриппа, 6. Валерій Желюк (18. Максим Литвиненко, 71), 13. Максим Куба (22. Артем Пилипенко, 55), 16. Володимир Ординський (7. Олексій Лихочас, 87), 14. Денис Маринчук. Головний тренер – Микола Литвин.

Гол: Василь Цюцюра (36).

Попередження: Роман Данкович (90+4) – Юрій Ткачук (44), Денис Маринчук (69), Іван Петрук (76).

Вилучення: Назар Кміть (8-небезпечна атака суперника).

Звітний матч був для обох команд четвертим у їхній спільній історії. Перші два поєдинки відбулися у рамках сезону 2013/2014 років і закінчилися перемогою команди з Київщини – 1:0 (у Стрию) та 2:0 (у Білій Церкві). А от поєдинок 5-го туру нинішньої першості, який відбувався 25 серпня нинішнього року приніс першу перемогу «Скали», яка, до того ж, стала першою виїзною у сезоні 2014/2015 років. Три очки для команди Василя Малика принесли влучні удари Василя Цюцюри та Віталія Лазаренка. Останній відзначився вже у компенсований час. Цікаво, що до того «малиново-зелені» в гостях перемагали майже рік тому: 16 вересня 2013 року у Нові Каховці, коли стрияни також забили переможний м`яч на тій же другій компенсованій до основного часу матчу хвилині. Четверте побачення команд також закінчилося на користь «Скали» і знову завдяки голу Василя Цюцюри.

Перемігши команду з Київщини, стрияни нарешті перервали свою п`ятиматчеву безвиграшну серію. Хоча все починалося для «Скали» не так як хотілося. Вже на 7-й хвилині грубо помилився лівий захисник «малиново-зелених» Роман Ботвинник, який невдало прийняв м`яч, і гості провели миттєву атаку яка проте завершилася неточним ударом Дениса Маринчука. А вже під час наступної атаки «Арсенала-Київщини» в центрі поля небезпечно атакував суперника Назар Кміть і арбітр з Донеччини відразу показав півзахисникові «Скали» пряму червону картку. На нашу думку, це порушення аж ніяк не заслуговувала такого суворого покарання, адже по-перше, Назар на слизькому від дощу газоні трохи втратив рівновагу, і, по-друге, суперник, а це був Володимир Ординський, голосно закричав, начебто йому відірвали ногу. На цей крик, очевидно, й повівся Олександр Омельченко, хоча за кілька секунд нападник «Арсенала-Київщини» без проблем повернувся у гру і це несвідоме порушення вартувало максимум жовтої картки. Отак, вже з 8-ої хвилини господарі залишилися в меншості. А «Скала» в подальшому змушена була перебудуватися й грати від оборони, розраховуючи на контратаки. І як показали подальші події, це команді Василя Малика вдалося сповна. Незважаючи на чисельну більшість, гості за весь подальший ігровий час створили лише два по-справжньому небезпечні моменти. Перший – на 22-й хвилині після атаки правим флангом з подальшою навісною подачею, головою з центра штрафного майданчика пробивав Денис Катрюк, однак на висоті був Роман Данкович. І другий, наприкінці першого тайму, коли знову після навісної подачі з правого флангу, до м`яча не дотягнувся воротар «Скали», але Володимир Ординський пробив поруч з правою стійкою. А господарі вперше реально загрожували воротам суперника на 29-й хвилині, коли їм вдалася перша серйозна контратака. Петро Стасюк, підключившись до атаки, низом прострілив зі свого правого флангу і лише на якусь мить не встигли переправити смугастого у ворота Віталій Лазаренко разом з Денисом Скакуном.

Те що не вдалося зробити на 29-й хвилині, з успіхом вдалося на хвилині 36-й. Тепер на лівому фланзі підключився до атаки Роман Ботвинник, обігрався в стінку зі Скакуном, і виконав гостру прострільну передачу, яку в один дотик замкнув Василь Цюцюра.

Другий тайм господарі провели значно потужніше. В перерві тренерський штаб «Скали» змінив тактичну схему на 4-4-1, наситивши півзахист завдяки виходу на заміну Владислава Клименка, і, висунувши на вістря атаки Василя Цюцюру. Вже чи не перша атака господарів на 47-й хвилині могла завешитися другим взяттям воріт. Дмитро Скакун вийшов віч-на-віч з воротарем, однак переграти його не зумів. І подальшому гравці «Скали» грали цікавіше, активніше і створили ще не один гольовий момент біля воріт Ярослава Бурдейного. Однак рахунок так і не змінився. Навіть у компенсований час господарі мали чудову нагоду поставити остаточну крапку, коли Андрій Кохман розрізною передачею вивів практично сам-на-сам з голкіпером Василя Цюцюру, однак нападник «Скали» пробив поруч з лівою стійкою…

У підсумку заслужена перемога команди-господаря, яка цінна й тим, що здобута граючи в меншості. Це, до речі, була остання домащня гра «малиново-зелених» у осінній частині змагань, бо раніше запланований календарний подинок проти «Макіїввугілля» згідно розпорядження ПФЛ України відбудеться вже навесні наступного року. Тому цьогоріч стриянам залишилося повести лише один поєдинок національної першості, який відбудеться на виїзді, 1 листопада, проти херсонського «Кристала».

Юрій МИХАЛЮК, fcskala.com

Переглядів: 2773 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
3 igor_petrivskiy  
Команда інвалідів

4 Chill4ik  
ти не умнічай!!!Ти навіть такого не добився!!!!

2 Chill4ik  
БліііН,ну як так можна???Весь матч у більшості грали!!!Шо твориться  з командою?Сподіваюсь на успіхи в майбутньому!!! sleep

1 GRIGSON  
да печалька sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua