Понедельник, 29.04.2024, 18:48

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 17 » Кубок Олімпіка. "Арсенал-Київщина" – "Оболонь U-19" 2:0
20:46
Кубок Олімпіка. "Арсенал-Київщина" – "Оболонь U-19" 2:0

Голи: Федосов. Пилипенко.

«Арсенал-Київщина», перший тайм: потенційний новачок, (Скворцов 30), Гетьман, Андреєв, Швець, потенційний новачок, потенційний новачок, Желюк, Тутаров, Куба, Катрюк, Федосов.

«Арсенал-Київщина», другий тайм: потенційний новачок, (Скворцов, 60), потенційний новачок, Литвиненко, потенційний новачок, потенційний новачок, потенційний новачок, потенційний новачок, потенційний новачок, Катрюк, Пилипенко, Лихочас.

У понеділок, 16 лютого, грою зі столичною «Оболонню» (U19) завершили свій виступ на розіграші Кубка «Олімпіка» гравці білоцерківського ПФК «Арсенал-Київщина». Цікавий факт — молодь київського клубу очолює екс-гравець білоцерківської команди Олександр Антоненко.

Рахунок у матчі міг бути значно більшим, якби білоцерківчани у першій половині гри реалізували всі моменти, що створили біля воріт суперника. Один лише Павло Федосов мав як мінімум три нагоди засмутити воротаря столичної «молодіжки». Та відзначився він лише один раз. Після перерви, коли у складі ПФК «Арсенал-Київщина» на поле вийшла чимала група футболістів, що прибули до білоцерківської команди на оглядини, супернику вдалося дещо вирівняти гру. Однак перевага все ж таки була за «канонірами». Як наслідок – ще один забитий м’яч. Цього разу відзначився Артем Пилипенко.

Ігор Хіманич, тренер ПФК «Арсенал-Київщина»:

- На дані змагання ми не ставили жодних турнірних задач. Першочерговим було завдання передивитися велику кількість гравців, які намагаються працевлаштуватися у нашій команді. За деякий час будемо вирішувати, хто з них поїде з нами на наступний турнір до Черкас, а хто пакуватиме валізи й їхатиме додому.

Максим Литвиненко, півзахисник ПФК «Арсенал-Київщина»:

- Ще на старті цього турніру, тренери нам сказали, що ніяких завдань перед командою не стоїть. Так що про позитивний результат за будь-яку ціну мова взагалі не ведеться. Утім, як на мене, ми були фаворитами цих змагань. І нам у деяких поєдинках дещо не пощастило. Однак і третє місце непоганий результат, беручи до уваги той факт, що наша команда зібралася безпосередньо у день початку змагань.

Денис Катрюк, півзахисник ПФК «Арсенал-Київщина»:

— Прийшлося важкувато у цих змаганнях, адже наша перша гра на турнірі співпала з днем першого збору команди. Однак це все дрібниці, на які на варто звертати зайвої уваги. Упродовж цього турніру ми згадали наші старі ігрові зв’язки, а також дещо набрали фізичну форму. Думаю, якщо і в подальшому до весняного циклу змагань будемо готуватися у подібному темпі, то і в наступних турнірах і безпосередньо в ході чемпіонату у нас не повинно виникати жодних проблем.

Всі матчі ПФК «Арсенал-Київщина» у розіграші Кубка «Олімпіка»

9 лютого. «Арсенал-Київщина» — «Олімпік» (U 21) – 3:1. Голи: Куба, Лихочас, потенційний новачок

10 лютого. «Арсенал-Київщина» — «Олімпік» (U 19) – 2:2. Голи: Андреєв, Лихочас.

12 лютого. «Арсенал-Київщина» — «Рух Молоді» – 1:1. Голи: Федосов.

13 лютого. «Арсенал-Київщина» — «Інтергал» – 2:2. Голи: Федосов, Швець.

16 лютого. «Арсенал-Київщина» — «Оболонь» (U 19) – 2:0. Голи: Федосов, Пилипенко.

ПФК «Арсенал-Київщина»

Переглядів: 1520 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua