Воскресенье, 05.05.2024, 14:45

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 22 » Зоря-Кубок 2015. "Арсенал-Київщина" – "Миколаїв" 3:0
00:01
Зоря-Кубок 2015. "Арсенал-Київщина" – "Миколаїв" 3:0

Голи: Федосов (15, 22), Ординський (55).

ПФК «Арсенал-Київщина»: гравець на перегляді, Гетьман (гравець на перегляді, 80), Андреєв, гравець на перегляді, Маринчук (Швець, 55), Желюк (Литвиненко, 55), гравець на перегляді (гравець на перегляді, 75) Куба, Катрюк (Ординський, 46), Тутаров (гравець на перегляді, 46), Федосов (Пилипенко, 46).

Головний тренер: Микола Литвин.

Триває підготовка ПФК «Арсенал-Київщина» до весняного циклу змагань. Як вже і повідомлялося, нині «каноніри» беруть участь у Всеукраїнському турнірі «Банк Михайлівський УФІ & Зоря – Кубок 2015» пам’яті В. В. Першина. Перший поєдинок білоцерківчани провели 19 лютого проти господарів змагань і зазнали поразки з рахунком 2:4.

Наступного дня наші хлопці відпочивали від ігор, утім тренувань ніхто не відміняв. Зранку «каноніри» «намотували кола» на центральному черкаському стадіоні, а ввечері на них чекало теоретичне заняття, де було переглянуто відеозапис гри з «Черкаським Дніпром». Провелася, так би мовити, робота над помилками.

21 лютого ПФК «Арсенал-Київщина» проводив другий матч у рамках вищеназваних змагань. Цього разу спаринг-партнером «канонірів» став муніципальний футбольний клуб з Миколаєва.

Зі стартових хвилин гри чітко окреслилася перевага білоцерківських футболістів. І вже незабаром у них з’явився перший шанс взяття воріт — Денис Катрюк замикаючи простріл з флангу влучив в стійку. Що також кидалося у вічі – це пресинг, що увімкнули білоцерківські футболісти. Гравці ПФК «Арсенал-Київщина» пресингували суперника навіть на їхній половині поля. Згодом це увінчалося успіхом: Павло Федосов скориставшись помилкою захисників забив перший м’яч. А за деякий час подвоїв рахунок. Не можна не відзначити і комбінацію, після якої до воріт суперника влетів другий м’яч: Денис Катрюк віддав розрізний пас на Максима Кубу, той прострелив вздовж воріт, а Павло Федосов випередивши миколаївських захисників, замкнув простріл.

На відміну від попереднього поєдинку, після перерви «каноніри» обертів не збавили. А третій успіх у грі їм приніс розіграш стандартного положення. Під час стрімкої контратаки Артем Пилипенко випередивши опонента віддавав передачу на дальню стійку. Утім захисник МФК «Миколаїв», перехопивши простріл, спрямував передачу голкіперу, однак миколаївський страж воріт припустився елементарної похибки і взяв м’яч до рук. І після того як Максим Куба викотив м’яч, вільний удар чітко реалізував Володимир Ординський. Непогано у цьому матчі виглядав також і Артем Швець, котрий запам’ятався своїми активними діями на правому фланзі, тим самим постійно створюючи загрозу воротам суперника. Гарним дриблінгом звертав на себе увагу і Олексій Лихочас.

Свій останній поєдинок у рамках групового турніру на Всеукраїнських змаганнях «Банк Михайлівський УФІ & Зоря – Кубок 2015» пам’яті В. В. Першина ПФК «Арсенал-Київщина» проведе у понеділок, 23 лютого проти чернівецької «Буковини». І якщо глянути на турнірне становище команд – можна зрозуміти – це буде над мотивована гра, адже на кону стоятиме вихід з групи.

У другому матчі відбіркової групи «А» зафіксовано такий результат:

«Черкаський Дніпро» (Черкаси) — «Буковина» (Чернівці) — 3:0.

У півфінал вийдуть по дві найкращі команди з кожної відбіркової групи.

На неділю, 22 лютого, у «канонірів» заплановано вихідний день.

ПФК «Арсенал-Київщина»

Переглядів: 1690 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua