Вторник, 16.04.2024, 10:13

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 5 » 18 тур. "Арсенал-Київщина" – "НПГУ-Макіїввугілля" 1:0
13:20
18 тур. "Арсенал-Київщина" – "НПГУ-Макіїввугілля" 1:0

ПФК «Арсенал-Київщина» — «НПГУ-Макіїввугілля» — 1:0 (1:0).
4 квітня. Біла Церква. Стадіон «Зміна». 500 глядачів.

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів).
Асистенти: Андрій Шевчук (Рівне), Андрій Петров (Камянець-Подільський).
Четвертий арбітр: Дмитро Денисюк (Фастів).
Спостерігач арбітражу: Віталій Звягінцев (Одеса)

Гол: Гетьман (27).

ПФК «Арсенал-Київщина»: Філіпенко, Шеремет, Гетьман — к, Андрєєв, Степанюк, Тутаров (Желюк, 46), Катрюк (Швець, 55), Куба (Литвиненко, 90+1), Маринчук (Сьомка, 88), Ординський, Федосов (Пилипенко, 75).
Запасні: Ярмощук, Лихочас.
Головний тренер: Микола Литвин.

«НПГУ-Макіїввугілля»: Гришин, Кобець – к, Подколзін, Піркавець (Шкрябець, 88), Сахно, Гайдаш (Морєв, 67), Філіппов (Заїка,71), Шестаков (Солтан, 78), Отрок, Лаптєв (Ходарченко, 62), Богданов.
Запасний: Кривий.
Головний тренер: Сергій Жицький

Попередження: Маринчук (30), Тутаров (39) — Піркавець (56), Сахно (65), Подколзін (77).

Уже неодноразово повідомлялося, що внаслідок відновлювальних робіт ігрового майданчика на стадіоні «Трудові резерви», де «каноніри» зазвичай проводять свої домашні зустрічі, матчі весняного циклу змагань ПФК «Арсенал-Київщина» проводитиме на іншій спортивній арені Білої Церкви – стадіоні «Зміна». Попри не зовсім привітну погоду, вболівальники майже вщент заполонили трибуни і вже з перших хвилин матчу погнали своїх улюбленців вперед. Це й не дивно. Адже за позитивним результатом засумували не лише футболісти…

Сам же початок гри був ознаменований позиційною боротьбою за центр поля. Обидва суперники вже з перших хвилин поєдинку намагалися нав’язати один одному свій сценарій гри. Відтак попервах віддати перевагу комусь із опонентів було вкрай важко. Однак згодом (і чим далі – тим більше) почала набирати реальних обрисів певна територіальна перевага господарів. Та втілити її у створення біля воріт макіївців небезпечного моменту, господарі певний час не могли. Запам’ятався лише після флангового навісу удар головою Володимира Ординського – та політ м’яча у площину воріт ще в повітрі заблокував макіївський захисник. І майже одразу пішла «оборутка», яка ледь не завершилася взяттям білоцерківських воріт. Одразу троє макіївців – Олександр Філіппов, Артем Гайдаш, Максим Богданов по черзі, впритул, «розстрілювали» володіння голкіпера білоцерківчан Ігоря Філіпенка. Та наш новий страж, продемонструвавши справжні чудеса еквілібристики, ліквідував небезпеку.

Певний час зводив нанівець всі намагання «канонірів» і макіївський колега Філіпенка — Ігор Гришин, а проти «пострілу» капітана білоцерківчан Вадима Гетьмана він виявився безсилим. Навісна флангова передача – Вадим вистрибує вище за всіх і невідпорним ударом головою відкриває рахунок у матчі. До речі, звітна гра у складі ПФК «Арсенал-Київщина» стала для Гетьмана ювілейною, п’ятдесятою. І Вадим, вразивши ворота суперника, не лише собі зробив відмінний подарунок. Радість уболівальників була настільки всеосяжною, що крики «гол» можна було почути у найвіддаленішому районі Піщаного масиву.

До завершення першого тайму господарі як мінімум, мали ще три нагоди розвинути успіх. Спочатку Маринчук, після пасу свого тезки Дениса Катрюка з вигідної позиції пробив повз ворота. Згодом Катрюк класно прострілив з лівого флангу, та ніхто з партнерів не зміг замкнути його передачу. А за кілька хвилин до свистка на перерву, після вдало розіграної багатоходової комбінації, на ударну позицію вийшов уже сам Денис – м’яч пролетів поруч зі штангою.

Гості також мали непоганий шанс забити гол, коли у ворота ПФК «Арсенал-Київщина» було призначено вільний удар. Утім з наданого шансу макіївчани не скористалися.

По перерві точилася загалом рівна боротьба, з обопільними шансами на успіх. Після передачі Вадима Гетьмана другий м’яч у зустрічі мав забивати Павло Федосов, однак воротар суперника у неймовірному стрибку ліквідував небезпеку. Мав подвоїти рахунок і Артем Швець – та пробив повз ворота. Після верхової подачі у карний майданчик гостей по воротам пробивав Сергій Андрєєв – м’яч знову оминув ціль.

Гості ж, граючи здебільшого на контратаках, також спромоглися у другому таймі створити біля наших воріт лише декілька моментів. Однак неточність на завершальній стадії атаки та впевнена гра на останньому рубежі Ігоря Філіпенка дозволила білоцерківчанам після майже піврічної перерви, відсвяткувати перемогу. Таку бажану, довгоочікувану, необхідну…

Прес-служба ПФК «Арсенал-Київщина»

Переглядів: 3091 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 Валерыч  
Вітаю! Дуже необхідна перемога!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua