Четверг, 02.05.2024, 04:59

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 18 » 19 тур. "Кремінь" – "Арсенал-Київщина" 2:0
17:59
19 тур. "Кремінь" – "Арсенал-Київщина" 2:0

18 квітня. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». 1200 глядачів.

Арбітр: Віктор Копієвський (Кіровоград).
Асистенти: Михайло Білорус (Черкаси), Дмитро Запороженко (Запоріжжя).
Четвертий арбітр: Андрій Яненко (Кременчук).
Спостерігач арбітражу: Олександр Журба (Донецьк).

«Кремінь»: Онопко, Кунєв, Буличов (Стебловський, 87), Курелєх, Алексанов, Борзенко, Ченбай (Черній, 71), Павлик (Волошин, 81), Апришко, Саркісян, Іванов (Логінов, 78).
Запасні: Олійник, Пасічніченко, Собко
Головний тренер: Сергій Свистун.

ПФК «Арсенал-Київщина»: Філіпенко, Андрєєв, Гетьман, Шеремет, Степанюк, Куба, Тутаров (Катрюк, 46), Семеній (Пилипенко, 60), Маринчук, Ординський, Федосов.
Запасні: Ярмощук, Швець, Сьомка, Литвиненко, Горобець.
Головний тренер: Микола Литвин.

Голи: Ченбай (10), Борзенко (13).
Попередження: Ченбай (3), Апришко (49), Іванов (75), Кунєв (82) – Маринчук (76).

Можна було не сумніватися, що на гру господарі налаштуються найрішучішим чином. По-друге, як свідчить статистка, ПФК «Арсенал-Київщина» ще жодного разу не відбирала у кременчужан очки. Всі їхні чотири попередні протистояння незмінно завершувалися перемогою «Кременя». Тож підопічні Сергія Свистуна були сповнені бажанням продовжити для себе настільки приємні показники.

Однак попри все вищеназване наші хлопці їхали до Кременчука у бойовому настрої. Перемога у минулому турі над макіївським «НПГУ-Макіїввугілля» значно додала впевненості підопічним Миколи Литвина. І їдучи до Кременчука вряд чи вони думали про якусь там статистику. Адже вона на те і існує, аби її поновлювати…

Проте початок звітної гри став для білоцерківчан із когорти «гірше і не придумаєш». «Кременю», якого вже з першої секунди гри місцеві вболівальники погнали вперед, знадобилося не так вже й багато часу аби заволодіти ініціативою. І зовсім скоро вони втілили її у забитий м’яч. При подачі господарями кутового удару, «каноніри» у центральній зоні програли верхову боротьбу, чим сповна скористався Сергій Ченбай, переправивши м’яч до сітки білоцерківських воріт. Минуло лише три хвилини, а білоцерківчани знову були вимушені починати гру з центра поля. І знову для «канонірів» фатальним стало стандартне положення. Флангову передачу на дальній стійці вдало замкнув Сергій Борзенко.

До честі гостей, вони не знітилися перед таким вбивчим для себе початком гри. Зібравши усю воля в кулак, підопічні Миколи Литвина зуміли відтіснити суперника, що піймав кураж, від своїх воріт. І після кількох проведених гостями різких контрвипадів, кременчужани зрозуміли: легкої перемоги сьогодні вряд чи доведеться очікувати і якщо принаймні хочеш зберегти досягнутий рахунок – треба і захисту приділяти значну увагу. Втім не завжди вони стримували наших хлопців: Павло Федосов наносив удар з гострого кута – м’яч пролетів вище воріт. З дальньої дистанції кременчуцького воротаря на міцність перевіряв і Володимир Ординський. Справедливості заради треба відзначити, що було гаряче і біля наших воріт. Однак рід час атак суперника білоцерківська оборона критичних помилок уже не припускалася. Та й як завжди впевнену гру на останньому рубежі демонстрував наш голкіпер Ігор Філіпенко.

По перерві білоцерківчани зуміли значно підвищити якість своєї гри, чим позбавили господарів не лише територіальної, але й ігрової ініціативи. Моменти біля воріт суперника почали виникати із завидною регулярністю, однак давалася взнаки неточність на завершальній стадії атаки. Зокрема той же Павло Федосов декілька разів пробив повз ціль. У кінцівці поєдинку білоцерківчани взагалі спромоглися притиснути суперника до власних воріт. Але зиску з того, на жаль, вони не отримали…

Прес-служба ФК «Арсенал-Київщина»

Переглядів: 3902 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua