Четверг, 25.04.2024, 11:20

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Февраль » 2 » Екс-"канонір" Лиховидько гратиме за одного з лідерів ліги
00:43
Екс-"канонір" Лиховидько гратиме за одного з лідерів ліги

За підсумком другого тренувального збору, що упродовж двох тижнів тривав у Брюховичах під Львовом, Народний Клуб «Верес» підписав контракти із чотирма новачками.

Повноцінними футболістами рівненського клубу стали центральні захисники Віктор Лиховидько і Денис Притиковський, правий захисник Олександр Квачов та лівий захисник Ілля Пільтенко. Усі вони підписали з НК «Верес» контракти строком на півтора року.

Найвідоміший із новачків – Денис Притиковський. На перегляді у НК «Верес» центральний захисник перебував з грудня, провівши з командою два зимових тренувальних збори. Денис Притиковський має досвід виступів у чемпіонаті Першої ліги. Він тричі виходив на поле у складі ФК «Полтава». Осінню частину нинішнього сезону оборонець провів у Новій Каховці, зігравши за «Енергію 13 поєдинків.

Нагадаємо, раніше НК "Верес" також підписав контракти із воротарями Максимом Тельновим і Сергієм Семено, а також з нападником Павлом Таргонієм.

Загалом під час другого тренувального збору тренерський штаб НК «Верес» переглянув шістнадцятьох потенційних новачків команди.

- Не всі футболісти, яких ми запрошували на збір, зрештою до нас приїхали, - розповів спортивний директор НК «Верес» Юрій ПАНФІЛОВ. - Хтось обрав для себе інші варіанти. Ми чекаємо, що найближчим часом на оглядини приїдуть ще два-три гравці, які вже пробували свої сили в клубах Першої ліги. Крім того, залишається відкритим питання по футболістах з Гани. Ми їх чекаємо. Уся затримка наразі з візами і це вже не залежить від клубу. На наступний збір плануємо також запросити ще трьох молодих футболістів з Бразилії.

Третій тренувальний збір команда Народного Клубу «Верес» розпочне вже 5-го лютого. Футболісти тренуватимуться у Брюховичах та на штучному полі стадіону «Сокіл» у Львові. Цього разу тренерський штаб робитиме акцент на награвання ігрових зв’язків та комбінацій. Для цього рівняни проведуть ще декілька контрольних матчів. Спаринг-партнерами НК «Верес» має стати стрийська «Скала», а також клуб Прем’єр-ліги, або Першої ліги чемпіонату України.

Для довідки:

Денис Притиковський – центральний захисник, 1994 р.н. Виступав за команди «Арсенал» (Київ), ФК «Полтава», «Енергія» (Нова Каховка).

Віктор Лиховидько – центральний захисник, 1992 р.н. Виступав за команди «Арсенал-Київщина» (Біла Церква) та у чемпіонаті Словаччини.

Ілля Пільтенко – лівий захисник, 1993 р.н. Вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Азовсталь» (Маріуполь). Виступав за команду «Геліос-Академія» (Харків), «Хімік» (Сєвєродонецьк).

Олександр Квачов – правий захисник, 1995 р.н. Вихованець академії луганської «Зорі». Донедавна грав за молодіжну команду рідного клубу U-21.

Інформаційна служба НК «Верес»

Переглядів: 942 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua