Суббота, 20.04.2024, 05:26

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Июль » 22 » Розпочато підготовку до першої гри
11:10
Розпочато підготовку до першої гри

У силу різних причин та обставин білоцерківський ПФК «Арсенал-Київщина» вийшов із відпустки лише за кілька днів до початку нового сезону.

«Каноніри» зібралися разом у Білій Церкві у четвер, 21 липня. Через брак коштів підопічні Миколи Литвина були змушені пропустити Перший попередній етап розіграшу Кубка України.

— На Кубок ми грати не будемо, — зауважив генеральний директор ПФК «Арсенал-Київщина» Олександр Синьоокий в інтерв’ю популярному футбольному порталу ua-football.com, — однак ми плануємо брати участь в чемпіонаті. Будемо готуватися до першої домашньої гри, а там будемо далі дивитися. Сподіваємося все-таки, що до нас повернуться і область, і місто і допоможуть вийти з цієї важкої ситуації.

Внаслідок важкого фінансового стану у період літнього міжсезоння команду залишили ледь не всі провідні гравці. Багаторічний капітан ПФК «Арсенал-Київщина» Вадим Гетьман працевлаштувався у київському «Арсеналі», Олександр Боровик та Володимир Шваб уклали трудові угоди із стрийською «Скалою» (невдовзі там може опинитися й Ігор Бровко), Ярослав Захаревич перейшов до столичної «Оболоні», Анатолій Чорномаз – до херсонського «Кристалу».

Наразі до першої гри нової першості готуються 17 футболістів. Переважна більшість – молоді гравці, котрі захищали кольори білоцерківського клубу у минулому чемпіонаті, але здебільшого задовольнялися лише виходом на заміну. У той же час керівництву ПФК «Арсенал-Київщина» вдалося зберегти у складі білоцерківців і більш досвідчених виконавців. Мова зокрема йде про Харрісона Омоко, Дмитра Подколзіна, Артема Швеця, Максима Литвиненка.

Попри брак коштів у команді можуть з’явитися і нові гравці. Конкретні прізвища поки що не називаються, але відомо що мова йде про воротаря та нападника. Крім того склад ПФК «Арсенал-Київщина» поповнять декілька гравців із студентської команди «БНАУ-Арсенал».

— Ми будемо готуватися до першої гри і будемо чекати якоїсь реакції з боку тих, хто нам може допомогти, — у тому-таки інтерв’ю зауважив Олександр Синьоокий.

Так, команда зібралася і веде підготовку до дебютної гри першості. Але приводів для радості у вболівальників не так уже й багато. Адже ПФК «Арсенал-Київщина» має чимало нагальних невирішених проблем. Харчування, проживання, транспортне питання… І це лише верхівка айсбергу. Тож якщо в найближчий час клубові не буде надано допомогу, його подальші перспективи виглядатимуть вельми мрячно.

Відтак, всі гравці, тренерський штаб та адміністративний корпус білоцерківського клубу закликають усіх уболівальників прийти на матч відкриття сезону, котрий відбудеться вже найближчої неділі, 24 липня, на стадіоні «Трудові резерви». Початок гри о 17.00. ПФК «Арсенал-Київщина» зустрічатиметься із новачком другої ліги – івано-франківським «Тепловиком». Давайте по-максимуму заповнимо трибуни стадіону й доведемо усім можновладцям, від яких залежить подальша доля команди, що футбол у Білій Церкві люблять і зникнення останньої міської професійної команди жодним чином не можна допустити…

Разом – ми сила! Разом – до перемоги!!!

ПФК "Арсенал-Київщина"

Переглядів: 847 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua