Пятница, 19.04.2024, 16:35

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Август » 25 » Денис Бреус: "Сподіваємося, небайдужі люди допоможуть команді"
12:44
Денис Бреус: "Сподіваємося, небайдужі люди допоможуть команді"

Sport Arena спільно з прес-службою ПФЛ називає Героєм туру 22-річного нападника ФК Арсенал-Київщина Дениса Бреуса.

"Арсенал-Київщина" здобуває свою першу перемогу в новому сезоні другої ліги, обігравши на власному полі дебютанта другої ліги – миколаївський "Суднобудівник" – із непристойним рахунком 4:1. Одним із головних героїв матчу став нападник Денис Бреус. На його рахунку найшвидший м’яч цього сезону змагань ПФЛ, який став для футболіста дебютним серед професіоналів. Ще рік тому він виступав на Черкащині в обласному чемпіонаті, а зараз є одним із лідерів "Арсеналу-Київщина". Дебютна перемога для команди з Білої Церкви, яка переживає непрості часи, дуже важлива. Вона додала впевненості команді Миколи Литвина, а також збільшила шанси на отримання фінансової допомоги від місцевого бізнесу, чого так потребує команда.

– Звичайно, приємно – зізнався гравець білоцерківців. – Але це не лише моя заслуга. Вся команда старалася, допомагала мені забити обидва голи. Ми довго чекали на цю перемогу, бажали її. Хотілося б частіше потрапляти до подібних номінацій і я старатимуся для цього й далі натхненно працювати.

— На матч із Суднобудівником налаштовувалися особливо? Знали, що це новачок, суперник, якого можна обігравати на власному полі?

— Ми готувалися до цієї гри належним чином, знали про їх іноземного тренера. У них нова команда, збори також проводили «з коліс». Вони звикли до штучного поля, тому в цьому в нас була перевага – рідне трав’яне поле ми знаємо чудово. Тренер добре нас налаштував, хоча и й самі розуміли, що "Суднобудівник" можна обігравати, вони нічим не кращі за нас. Ми зібралися і зуміли нарешті виграти.

— Складним видався матч?

— Перший тайм був непростим психологічно. Вони відповідали на кожен наш гол заробленим пенальті, добре, що другий не зуміли реалізувати, за це велика подяка нашому голкіперу – Микиті Романову. Якби пропустили, то можливо б, морально не витримали в подальшому. А так суперник дещо запанікував після незабитого голу, ми додали і ще до перерви зробили рахунок — 3:1.

— Ви забили швидкий м’яч. Можете згадати як все відбулося?

— Гості розіграли з центру, відразу пройшло перехоплення, наш центральний захисник запустив довгою передачею мене вперед. Центральний і крайній захисник миколаївців не розібралися в епізоді, я вивалився один на один з голкіпером і забив свій найшвидший м’яч у кар’єрі.

— Ваш другий гол став дуже важливим для команди. Вдало зіграли на добиванні?

— Наш захисник протягнув м’яча до лінії воріт, віддав мені під удар і я пробив у ближній кут. Кіпер суперника був закритий власними захисниками, тому навіть зреагувати не зміг. Забитий на 44-й хвилині м’яч виб’є будь-кого з рівноваги. Мені здалося, що суперник діяв дещо самовпевнено, сподівався, що без проблем нас здолає і поїде додому готуватися до наступного матчу. Було помітно, що він після першого тайму просто не очікував від нас такої гри.

— Але ви в другому таймі довели, що не випадково тричі забили до перерви. Зоря забив логічний м'яч на 60-й?

— "Суднобудівник" намагався атакувати по перерві, але в них мало що конструктивного виходило. В той час в нас молода швидка команда, спокійно стримували суперника і самі активно діяли попереду. Гості почали давати нам багато простору, ми мали вільні зони і створили ще кілька реальних загроз біля воріт суперника. Ми думали, що заб’ємо з гри, але Віталій чудово зіграв після розіграшу стандарту на дальній стійці і поставив логічну крапку в матчі.

— Про що може свідчити 12 жовтих карток – по шість для обох команд?

— Більшість із них були необов’язковими – за розмови чи симуляцію. Причому тільки три їх було в першому таймі. В деяких епізодах доводилося арбітру за рахунок карток гасити пристрасті на полі.

— Перша перемога є в кишені.  Які плани на майбутнє?

— Задоволені, що виграли. Багато хто в нас не вірив, адже ми пізно зібралися, змушені були пропустити Кубковий матч. Сподіваємося, цей локальний успіх дозволить додати впевненості всій команді, а небайдужі люди допоможуть команді залишитися на футбольній мапі. Нам подякували вболівальники за гарну гру, підтримали нас. Якщо ми і далі показуватимемо таку гру, то результат обов’язково прийде.

— "Балкани" також можна обігравати?

— Поки не розбирали гру цього суперника. Я переглядав відео, помітив, що вони грають за рахунком, але кожна гра відрізняється від іншої. Ми намагатимемося показати гідну гру на Одещині.

Бліц:

  • Я народився у місті Золотоноша, Черкаської області
  • Вихованець ФК «Спартак» (Золотоноша)
  • Мій перший тренер – Володимир Іванович Ковбій
  • У європейських чемпіонатах вболіваю за лондонський "Арсенал"
  • Стежу за кар’єрою гравців Тьєррі Анрі, Месута Озіла, Анхеля Ді Марії
  • Моя футбольна мрія – перейти на новий рівень майстерності і змагань

Прес-служба ПФЛ

Переглядів: 873 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua