Пятница, 19.04.2024, 19:36

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Сентябрь » 21 » "Арсенал" буде представлений у чемпіонаті юніорів ПФЛ
23:35
"Арсенал" буде представлений у чемпіонаті юніорів ПФЛ

Національна федерація пільно з ПФЛ України втілила в життя ідею зі створення змагань юніорів U-19 під егідою ДЮФЛУ.

Варто відзначити, що подібні змагання починаючи з 2002-го протягом чотирьох років успішно проводилися ДЮФЛУ в нашій країні. Відроджений чемпіонат стартував сьогодні, а участь в ньому беруть одразу 18 команд, поділених на дві групи за географічним принципом. Одразу шість клубів ПФЛ делегувало свої команди.

Головна мета турніру – надати ігрову практику і шанс залишитися у футболі поколінню гравців 1998 року народження та молодших. До того ж, багато молодих талановитих футболістів залишається поза полем зору тренерів збірних. Деякі з них ще в юному віці їдуть за межі України, а потім дуже проблематично їх залучити до наших збірних. Ці змагання, за задумом організаторів, дадуть можливість юним футболістам проявити себе та бути перед очима тренерів юнацьких та молодіжних збірних України.

Ідея відновлення та реалізації проекту належить національній федерації. Виконкомом ФФУ вже затверджено Регламент та календар змагань. Одразу 18 команд-учасниць турніру підтвердили свою участь у ньому. Учасників розбито на дві групи. Перша група складена з команд, що представляють центр, схід і південь України.

Склад групи №1:

  1. ФК "Барса" Суми
  2. ФК "Жемчужина" Одеса
  3. УФК - "Олімпік" Харків
  4. МФК "Житомир" Житомир
  5. ДЮСШ - 15 Київ
  6. ФК "Зірка" Київ
  7. ФК "Діназ" Вишгород
  8. ФК "Арсенал Київщина" Біла Церква
  9. ФК "Черкаський Дніпро" Черкаси
  10. ФК «Олімпік-СДЮШОР-2» Кропивницький 

Група №2 складена з команд західного регіону і налічує вісім команд:

  1. ФК "Львів" Львів
  2. ФК "Спарта" Чернівці
  3. ФК "Тепловик - ДЮСШ - 3" м. Івано-Франківськ
  4. ФК "Поділля" Хмельницький
  5. ФК "Опір" Львів
  6. ФК "Гірник" Новояворівськ
  7. ФК "Мункач" Мукачево
  8. ФК "Верес" Рівне

Всі ігри проводитимуться по середах. Саме цей день найбільш сприятливий для проведення ігрових турів цих змагань і ухвалений дирекцією турніру. Регламентом передбачено відеозйомка всіх матчів турніру. Після матчу протягом 24 годин, команда господар поля повинна опублікувати відео матчу на каналі You Tube в інтернеті і направити посилання на матч у відділ юнацького футболу ФФУ. Після цього всі матчі будуть опубліковані на сайті ФФУ. Також за умовами Регламенту передбачено проведення післяматчевих флеш-інтерв’ю, які також будуть опубліковані на сайті ФФУ.

Змагання U-19 ДЮФЛУ проводило починаючи з сезону 2002/03 протягом чотирьох років. Першим переможцем стали юнаки ФК «Шахтар» Донецьк, друге місце у «Кривбасу», третьою стала «Таврія» з Сімферополя. Наступного сезону вже «Таврія» тріумфувала, «Шахтар» взяв срібло, а МФК «Олександрія» став третім. У сезоні 2004/05 МФК «Олександрія» дістався до фінішу першим, а «Кривбас» і одеський «Локомотив» задовольнилися другим і третім місцями. А четвертий сезон неочікувано виграв нікопольський «Обрій», другим став «Локомотив» з Одеси, а третім – ФК «Лужани» з Чернівецької області.

ПФЛ

Переглядів: 1422 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua