Пятница, 19.04.2024, 16:17

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Март » 3 » Андрій Ущаповський представив новачків і поділився планами
11:50
Андрій Ущаповський представив новачків і поділився планами

Другого березня «Арсенал-Київщина» зібралася на стадіоні «Зміна», щоб продовжити підготовку до чемпіонату України у другій лізі. Про плани підготовки, новачків команди та завдання на сезон, в інтерв'ю клубній прес-службі поділився головний тренер, Ущаповський Андрій Васильович.

Андрій Васильович, сьогодні почався останній етап підготовки команди до сезону. Як плануєте його провести?

- Це третій і останній наш підготовчий етап. Вся підготовка буде спрямована на те щоб остаточно, визначитися зі складом, ігровими напрацюваннями і підійти у бойової готовності до першої календарної гри. Цей етап спрямований на підвищення швидкісних якостей, ігрового мислення і взаємозв'язків між футболістами.

Чи відомі спаринг партнери під час цього етапу підготовки?

- Так, в цей період нами заплановано чотири контрольні гри. Четвертого березня зустрінемося з «Оболонь-Бровар» в Бучі, ті гравці які не братимуть участі в цій грі, на наступний день зможуть зіграти проти однієї з аматорських команд Харківської області. Восьмого березня ми повинні зіграти з молодіжним складом кам'янської «Сталі». А останню гру проведемо 12 березня проти київського «Арсеналу».

Результати турніру «Arsenal Cup» порадували як керівництво клубу, так і вболівальників. Уже сформовано кістяк команди, або ж Ви все ще в процесі комплектації?

- Як така комплектація вже завершилася. Можливе посилення однієї-двох позицій. У зв'язку з тим, що трансефрное вікно вже закрито, це можуть бути вільні агенти з тих гравців, які не підійшли іншим командам. А в цілому на 80% складу визначено. Завдяки спарингів ми вже зможемо остаточно визначитися з гравцями.

Уже можете представити новачків «Арсеналу»?

- За ці півтора місяці ми переглянули дуже велику групу гравців. На сьогоднішній день з клубом підписали контракти: воротар Шкарабан Євген ( «Зоря» U-19), польові гравці Бельчіч Артем ( «Іллічівець» U-19), Патрік Руслан (аматори), Бачинський Максим ( «Дніпро» U-19), Шкуратько Владлен ( «Зоря» U-21), Нагорний Максим (аматори), Гуральський Данило ( «Чорноморець» U-19), Горбаченко Владислав ( «Арсенал-Київ»), Пеліповець Олександр ( «Ворскла» U-21), Кушніров Андрій ( «Зірка» U-19) і повернувся в команду Артем Швець. Крім цього кілька гравців продовжують з нами тренуватися, але по ним ще не вирішені деякі адміністративні питання.

Серед новачків практично немає досвідчених погравших у першій та другій лігах гравців. Ви вирішили зробити ставку на молодих виконавців?

- Так, філософія нашого клубу передбачає роботу з молодими хлопцями. У яких, є хороші задатки для їх подальшого зростання. І нам буде дуже приємно, коли наші гравці отримають запрошення від клубів першої або навіть прем'єр ліги.

На який термін розраховані контракти з новачками?

- З гравцями укладені угоди не на пів року, і навіть не на рік. Ми робимо все, щоб у хлопців були гідні умови для їх професійного зростання.

Які завдання ставить керівництво клубу на весняну частину сезону?

- За час, що залишився під час зборів нам необхідно якісно підготувати команду, адже її склад у порівнянні з осіннім періодом оновився на 70-80%. Та позиція, яку займає клуб в турнірній таблиці, не влаштовує ні керівництво, ні тренерський штаб, ні самих футболістів. Це зобов'язує нас виходити на кожен матч і думати тільки про перемогу. Тому будемо грати і боротися з усіма, не дивлячись на ім'я і статус наших суперників.

Тоді ми всі чекаємо не дочекаємося першої гри команди, яка відбудеться 18 березня проти маріупольського «Іллічівця-2».

- Чекаємо всіх уболівальників команди на стадіоні «Зміна». Нам було дуже приємно відчувати ту підтримку, яку надають наші фанати. Ми бачили і чули їх на матчах турніру «Arsenal Cup». Все що залежить від команди, то ми докладемо максимум, щоб своєю грою радувати уболівальників. Тоді я впевнений, що на стадіон в Білій Церкві будуть приходити тисячі наших шанувальників.

Прес-служба ПФК «Арсенал-Київщина»

Переглядів: 933 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua