Пятница, 29.03.2024, 14:09

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Март » 19 » 21 тур. "Арсенал-Київщина" – "Іллічівець-2" (Маріуполь) 0:2
13:37
21 тур. "Арсенал-Київщина" – "Іллічівець-2" (Маріуполь) 0:2

18 березня м. Біла Церква. Стадіон «Зміна». 100 глядачів.
Арбітр: Запрутняк В.В. (Ужгород). Асистенти: Соботюк С.С. (Житомир), Галинець В.В. (Рівне).

ПФК «Арсенал-Київщина»: Шкарабан, Омоко, Багінський, Тименко, Швець, Авдалян, Бреус (Зоря, 46), Шкуратько (Гутиря, 76), Пасечнюк (Нагірний, 78), Гуральський, Піліповець. Запасні: Желізко, Грабчак, Патрік, Сьомка. Головний тренер: Андрій Ущаповський.

ФК «Іллічівець-2»: Лисюк, Козак (Проданов, 46), Буй (Калінін, 74), Волк, Афендулов, Авагінян, Крашневский, Сеницкий, Петерман, Денисов, Папук (Білоконь, 80). Запасні: Михайленко, Савін. Головний тренер: Олександр Волков.

Голи: Папук, 43, Волк, 72
Попередження: Гуральський, 31, 82, Авдалян, 42 - Денисов, 31, Авагінян, 45 + 1
Вилучення: Гуральський (друга жовта)

Це був перший офіційний матч весняного циклу змагань для обох команд. На жаль, погода внесла свої корективи. За кілька годин до гри почав накрапати дощик. Це відлякало багатьох уболівальників. Але ті, хто прийшов стали свідками яскравого, атакуючого футболу у виконанні двох команд.

На поле стадіону «Зміна» білоцерківців вивів капітан команди Артем Швець, який повернувся в клуб взимку. А разом з ним ще 7 новачків. У центрі поля пару захисників склали Омоко і Багінський. Зліва в захисті Швець, праворуч Тименко. У центрі поля грали Пасечнюк, Авдалян і Шкуратько, по краях зліва Піліповець, праворуч Бреус. На місці форварда з перших хвилин з'явився Гуральський.

Не можна сказати, що команди обережно почали гру. Боротьба проходила в основному в середині поля, без небезпечних моментів біля воріт, як однієї, так і іншої команд. Але в середині першого тайму «Арсенал» створив кілька небезпечних моментів. З початку Піліповець пройшовши флангом і змістившись в центр віддав на підключившегося Швеця. Але удар Артема вийшов неточним. Через хвилину Бреус небезпечно віддав на Гуральського, але в цьому епізоді надійно зіграв захисник гостей вибивши м'яч на кутовий. Правда тут же виникла бійка футболістів, в якій по жовтій картці отримали Гуральський і Денисов. Поданий кутовий міг замкнути Омоко, але в боротьбі з воротарем порушив правила. «Лучники» йшли в перед. Маріупольці практично не загрожували воротам господарів, тому забитий під кінець тайму гол був дещо не логічний. Бреус, намагаючись зберегти м'яч втратив його. Тут же послідувала передача в район одинадцятиметровий позначки, де швидше за всіх виявився Папук, 0:1. Білоцерківці одразу пішли відіграватися, але рахунок до перерви так і не змінився.

У другому таймі замість Бреуса вийшов Зоря. На правий фланг змістився Гуральський, що активізувало гру в атаці. «Арсенал» здорово почав другу половину гри. Раз по раз створюючи небезпечні моменти. Гуральський пройшов флангом і зробив простріл на Зорю. Віталій вже проскочив повз м'яч, але на протилежному фланзі наспів Піліповец. Удар вінгера в нижній кут, воротар перевів на кутовий. Пізніше був вихід два в один. Але Зоря замість передачі на відкритого Авдаляна, намагався підробити м'яч під удар, і захисники нейтралізували ситуацію. Після кутових небезпечно пробивали по воротах високі Омоко і Багінський, але ударам не вистачало влучності. В іншій ситуації правий захисник «лучників» Тименко здорово відгукнувся на передачу Зорі, але довго обробляючи м'яч, дозволив захисникам заблокувати удар.

При цьому друга помилка захисників «Арсеналу» привела до другого забитого голу. Волк обікрав Багінського і вийшовши один на один з воротарем не залишив тому шансів. Рахунок став 0:2. Не дивлячись на це, білоцерківці продовжували шукати ключі до воріт суперника проявляючи мужність і характер. В одному з епізодів Гуральський нав'язуючи боротьбу супернику зупинив прохід останнього ціною ушкодження і ... фолу. Суддя дістав жовту картку, яка стала другою для Данила і той змушений був достроково залишити поле. Залишившись вдесятьох, «лучники» продовжували атакувати, але фінальний свисток арбітра зафіксував у цей день перемогу «сталеварів» 0:2.

У після матчевому інтерв'ю наставники команд поділилися враженнями від гри.

Волков О.М. (Головний тренер «Ільечевец-2»): «Для нас гра вийшла складна. Команда суперника доставила нам багато неприємностей. У перші хвилини гри був тиск з боку команди «Арсенал». Хлопці на кожній ділянці поля створювали нам єдиноборства. «Арсенал» створив кілька небезпечних моментів. В цілому ми витримали цей натиск. Ну і звичайно вважаю, що удача сьогодні була на нашому боці. Суперник потрапив в штангу, в іншому епізоді наш захисник вибив м'яч вже з порожніх воріт. Ну і м'ячі ми забили скориставшись помилками гравців оборони суперника ».

Ущаповський А.В. (Головний тренер «Арсенал-Київщини»): «Було видно, що команда хотіла виграти. Вийшли з бажанням і настроєм. Але звичайно ж присутні і хвилювання. Адже деякі гравці взагалі вперше вийшли на матч другої ліги. Але не вийшло. Причини дві. Це не реалізація гольових моментів і помилки в обороні. Два забиті «Іллічівцем» м'яча, це не заслуга суперника, а прорахунки гравців оборони. Намагаючись зберегти м'яч в грі, ми втрачали його, що в підсумку і призвело до двох забитих м'ячів. Але при цьому хочу відзначити своїх гравців. За рахунку 0:2 і наступному видаленні ми не зупинилися і не склали зброю. Ми продовжували битися намагаючись забити. Упевнений, що всі ми зробимо правильні висновки з цієї нелогічної поразки. Дякую тим уболівальникам, які в таку погоду прийшли підтримати команду. Після гри нас проводжали оплесками, тому в наступних іграх будемо добувати результат».

Прес-служба ПФК «Арсенал-Київщина»

Переглядів: 854 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua