Четверг, 28.03.2024, 18:25

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Октябрь » 11 » Президент «Поділля» обурений суддівством у матчі з «Арсеналом-Київщиною»
20:23
Президент «Поділля» обурений суддівством у матчі з «Арсеналом-Київщиною»

Президент Поділля Євген Бейдерман виказав обурення діями суддівської бригади у матчі з Арсеналом Київщиною (1:2) у 15-му турі Другої ліги.

Боса хмельницького клубу не вдовольнила якість суддівства бригади на чолі з Павлом Сальниковим.

Бейдерман засмучений і тим, що цього суддю взагалі поставили на який-небудь матч після скандалу у зустрічі між Енергією та Миром у серпні, у якому він скасував реалізований пенальті господарями та призначив вільний удар.

На думку президента Поділля у українського футболу немає майбутнього, якщо на матчах будуть працювати такі арбітри.

«Почну з того, що мені зовсім не зрозумілий сам механізм призначення арбітрів на матчі Другої ліги. Наприклад, чому на гру Арсенал Київщина – Поділля був призначений саме Павло Сальніков з Херсону, який вже «проявив» себе у матчі Енергія – Мир і прославився на всю Україну? У тому матчі він припустився жахливих помилок і потім був відсторонений від суддівства. Але що змінилося з того часу? Його навчили судити? Ось він отримав призначення на нашу гру в Обухові і просто знищив команду», – відзначив Бейдерман у інтервью офіційному сайту Поділля.

«Як можна тренувати гравців у такій ситуації та щось їм пояснювати? Для чого цей чемпіонат? У мене є безліч питань, на які просто немає відповідей. Таким арбітрам не можна дозволяти судити навіть ДЮФЛ, адже вони вбивають футбол. Так просто знищується робота гравців, тренерів та керівництва. Навіщо тренувати, навіщо вкладати свої сили на кошти в клуб, якщо три людини на полі в суддівській формі можуть вирішити всі питання власноруч? Я не бачу майбутнього в українському футболі з таким станом справ. Дуже прикро, що такі явища мають місце».

«Також я хочу звернутися до вболівальників Поділля, справжніх і не дуже. Мені дуже неприємно, коли ви дозволяєте собі образи на адресу команди, навіть якщо не бачили гри, а судячи лише з результату. Коли виграємо, тільки і чути хвалебні оди, а після поразок лише заклики зніматися з чемпіонату. Футболісти також це читають, а після такого суддівства, як в Обухові, це вдвічі образливіше. Не потрібно робити висновки лише по рахунку. Після вчорашньої гри навіть вболівальники Арсеналу Київщина підходили до команди і співчували, адже добре бачили все те, що відбувалося на полі».

Перемога над Поділлям стала для Арсенала Київщини першою у сезоні. До того вони зазнали поразки у 10 матчах. Поділля ж йде напередостанній позиції, з 8 очками.

SportArena

Переглядів: 663 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua