Пятница, 19.04.2024, 05:29

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Октябрь » 30 » Чи об’єднувати другу лігу з аматорами? ПФЛ запрошує до дискусії
12:53
Чи об’єднувати другу лігу з аматорами? ПФЛ запрошує до дискусії

20 червня Виконком ФФУ розпочав масштабну реформу українського футболу. Робоча група Федерації футболу України презентувала свій варіант реформування системи змагань та запросила до дискусії всіх зацікавлених у розвитку футболу в Україні.

"Професіональна футбольна ліга висловлює солідарність і підтримку ФФУ у прагненні реформувати вітчизняний футбол. Сучасний футбол демонструє розбалансованість інтересів головних учасників на всіх рівнях, нестабільність та вразливість перед впливом зовнішніх факторів. Але реформа – це не обов’язково революція. Проблеми нашого футболу потребують солідарного та зваженого рішення, комплексного підходу та орієнтації на довгострокову перспективу. Наша команда провела велику роботу з пошуку причин кризи, аналізу європейського досвіду та, головне, формування структури змагань, яка дозволить досягти цілей шляхом еволюції, без руйнування сучасної системи професіонального та аматорського футболу.

Ми презентуємо своє бачення реформи системи змагань і дякуємо всім спеціалістам та небайдужим шанувальникам "гри мільйонів", які вноситимуть пропозиції щодо її вдосконалення та допомагатимуть втілювати її в життя", - сказав президент ПФЛ Сергій Макаров.

Адміністрація ПФЛ направила клубам проект реформи системи змагань з футболу: "Український футбол. Сильний. Якісний. Стабільний". Цей проект пропонує зміни у системі змагань професіонального та аматорського футболу, впровадження зрозумілого уніфікованого формату змагань, вдосконалення системи атестації та централізації маркетингу.

ПФЛ закликє до дискусії спортивних менеджерів, журналістів, уболівальників і просить надсилате свої зауваження та пропозиції на marketing@pfl.ua або info@pfl.ua.

Раніше повідомлялося, що було вирішено об'єднати УПЛ і Першу лігу в одне ціле. А Другу лігу - з аматорською, і розділити її на чотири зони, щоб клуби економили на переїздах.

ПФЛ

Переглядів: 688 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua