Понедельник, 29.04.2024, 04:26

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Май » 28 » Скандальне травневе число ПФЛ-дайджеста
01:34
Скандальне травневе число ПФЛ-дайджеста
Обидва із двох існуючих випусків видання вийшли під передовицями з обличчями "канонірів". Мабуть, якщо би ми клубну періодику, її обкладинки приблизно так і виглядали б.
Цього разу, на відміну від попереднього, сюжет титульного аркушу не випадковий: аж три сторінки номера присвячені "Арсеналу", а точніше, інтерв'ю місячної давності з його головним тренером Ігорем Артимовичем. Нашу команду не позбавив уваги й автор матеріалу про тернопільську "Ниву" з її новим тренером. А в огляді Кубку Ліги "червоно-білим" дістався цілий абзац, дівіться:

«Білоцерківський "Арсенал" на стадії плей-офф був єдиною командою, якій довелося віддуватися за всю першу лігу. Через насичений графік змагань, в гості до "Гірника-Спорта" вирушило лише четверо гравців основи "канонірів". Весь перший тайм гостям вдавалося стримувати атаки суперника. А ось у другому таймі два м'ячі таки побували у їхніх воротах. Тож змушені констатувати, що черговий фаворит сходить з турнірної дистанції.»

Та варто зважати, що журнал розрахований не лише на Білу Церкву, тому в ньому є ще дещо, окрім згаданого. Наприклад, президент ПФЛ Бальчос звітує про свою двомісячну роботу та ділиться основними проблемами чемпіонату, а в іншій статті йдеться про команди-новачків першої ліги наступного сезону: хто куди вийшов, а хто "вилетів". Словом, є що почитати і про минуле (історична розвідка про футбол часів ВВВ та легендарний "матч смерті"), і про сьогодення (ряд актуальних інтерв'ю й оглядів), і про майбутнє (Євро-2012, без нього ж ніяк).

"То чим же цей номер скандальний?" — запитаєте Ви, якщо не дивилися виступ президента ФК "Львів" Кіндзерського на крайньому засіданні ПФЛ. Справа в тому, що Юрій Іванович є акціонером однієї компанії, яка за рекламу на сторінках видання віддала сотні тисяч у вітчизняній валюті, а замовленого не побачила (не знаю як у друкованій версії, але щонайменше в електронній її дійсно немає). Ось так буває...
Переглядів: 3778 | Додав: Admin
Всього коментарів: 1
1 Angeliys  
надіюсь, що в майбутньому в нас буде свій клубний журнал!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua