Вторник, 16.04.2024, 17:15

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Футбол і не лише » Перша ліга » Невідомий стріляв у головного тренера "Буковини" (Вадима Зайця поранено в коліно)
Невідомий стріляв у головного тренера "Буковини"
AdminДата: Суббота, 08.10.2011, 01:58 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 177
Репутация: 11
Статус: Оффлайн
Приблизно о 13.00 годині, біля власного будинку на вулиці Достоєвського в Чернівцях невідомий чоловік здійснив постріл у головного тренера команди Вадима Зайця, коли той сідав у автомобіль.

Постріл було здійснено у дверцята автомобіля, коли Вадим Заяць сідав за кермо. Кулі прошили двері і потрапили тренерові «Буковини» у коліно. Після пострілу невідомий зник з місця події. Перед замахом рушницю він витягнув з поліетиленового мішка. Вадима Григоровича карета швидкої доставила в лікарню. Лікарями було виявлено 6 дробинок, які потрапили в коліно потерпілого. Життя головного тренера "Буковини" в безпеці. У лікарні вже побував президент ФСК «Буковина» Василь Орлецький, який побажав нашому тренерові швидкого одужання.

Цікаво, що сьогодні Вадим Григорович встиг провести чергове тренування чернівецької команди на СОУ "Буковина", яке було призначене на 11.00. Після цього Вадим Заяць вирушив додому, а вже згодом збирався їхати по справах.

Мотиви вчинку зловмисника наразі невідомі. На місці події працюють слідчі, в район замаху прибуло вище керівництво прокуратури і обласної міліції. Рух транспорту у житловому мікрорайоні блоковано міліціонерами. У Чернівецькій області оголошено операцію «Перехоплення».

http://fcbukovyna.com/shownews/news/595.html



 
AdminДата: Среда, 02.11.2011, 16:38 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 177
Репутация: 11
Статус: Оффлайн
Вадим Заяць став жертвою випадково

Буковинські оперативники у результаті наполегливих оперативно-розшукових заходів затримали підозрюваних у скоєнні замаху на життя головного тренера ФСК «Буковина».Нагадаємо, що 7 жовтня близько 13-ої години, біля власного будинку на вулиці Достоєвського обласного центру, невідома особа здійснила постріл у головного тренера футбольного клубу «Буковина» Вадима Зайця, який вийшов з будинку та саме сів за кермо власного авто «БМВ Х-5» та закрив дверцята. Невідомий підійшов до автомобіля і не витягуючи з поліетиленового пакету обріз мисливської рушниці калібру 16 мм, вистрілив у нижню частину дверцят, поранивши тренера. Після пострілу чоловік втік, а тренера з пораненням коліна швидка доставила до лікарні де була проведена операція.

Три тижні знадобилося правоохоронцям аби розкрити цей резонансний та зухвалий напад. До розкриття цього злочину були задіяні найкращі оперативники області. Відпрацьовували усі можливі версії пов’язані з нападом, провівши надзвичайно великий обсяг роботи. Довгий час правоохоронці не могли вийти на слід зловмисників, але в результаті кропіткої роботи та вдало організованих та проведених оперативно-розшукових заходів співробітники міліції вийшли на слід осіб, що причетні до цього злочину і затримали їх. Саме на кінцевій стадії розкриття злочину оперативники зрозуміли чому так довго не вдавалось вийти на слід нападника та його спільників, адже напад саме на головного тренера футбольного клубу «Буковина», як з’ясували правоохоронці, стався помилково. Метою нападників була інша ціль, - приватний підприємець з Герцаївського району, який заборгував півтора мільйони гривень 43-річній жительці міста Чернівці, яка працює лікарем в одному з медичних закладів обласного центру. Аби нагадати про борг, жінка вирішила залякати свого боржника і найняла для цього двох мешканців міста Чернівці. Обидва вже й раніше мали проблеми із Законом, - 29-річний хлопець за вимагання, а його 24-річний спільник за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За виконання роботи лікарша пообіцяла заплатити найманцям 4 тисячі євро. Жінка надала найманцям інформацію про марку, колір та номерний знак авто боржника. За фатальним збігом обставин і за іронією долі, у головного тренера ФСК «Буковина» виявилась машина саме такої марки, кольору, і що саме неймовірне, з таким же номерним знаком. Різниця була лише в одній літері в серії номерного знаку.

Всі троє осіб (замовниця та виконавці) у скоєному зізнались та згідно статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України затримані та поміщені в ізолятор тимчасового тримання при УМВС України в Чернівецькій області. Речовий доказ, - обріз мисливської рушниці, вилучено. Окрім того під час обшуку у двох виконавців був також вилучений ще один обріз мисливської рушниці та стартовий пістолет перероблений під спецзасіб травматичної дії.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство).

Наразі триває перевірка щодо причетності затриманих виконавців до скоєння інших злочинів. На сьогодні встановлено, що вони причетні до подібного випадку у Чернівцях, де вони вибивали борг з підприємця і при цьому нанесли йому тілесні ушкодження. Також є інформація, що вони могли скоювати злочини на території інших областей, тож зараз управління МВС України в Чернівецькій області активно співпрацює з колегами із інших областей щодо виявлення подібних фактів.

http://cv.mvs.gov.ua/index.p....lr.html



 
AngeliysДата: Понедельник, 21.11.2011, 23:03 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 55
Репутация: 1
Статус: Оффлайн
ого, як підняли лікарям зарплатню biggrin
 
Форум » Футбол і не лише » Перша ліга » Невідомий стріляв у головного тренера "Буковини" (Вадима Зайця поранено в коліно)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

arsenalbc.of.ua