Четверг, 18.04.2024, 23:46

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Октябрь » 2 » 13 тур. "Арсенал" - "Олександрія" 1:1 (+ відео)
21:16
13 тур. "Арсенал" - "Олександрія" 1:1 (+ відео)
Голи: Лебединець 24 - Грибанов 62
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець - к, Кривошеєв, Гонщик, Рибковський (Швець, 90), Коваленко, Драголюк (Товкацкій, 56), Огиря (Малий, 90 3), Кармаліта (Алексанов, 66), Бровкін .
ПФК «Олександрія: Паньків, Чередниченко, Казанюк - к, Довгий (Кременчуцький, 88), Іващенко (Бідловсікй, 60), Запорожан, Шупік (Кабанов, 68), Гітченко, Ксьонз (І. Мельник, 83), Сидоренко, Грицук ( Грибанов, 54).
Попередження: Коваленко (32), Кармаліта (62), Алексанов (90 2).
До майбутнього поєдинку обидва суперники підійшли з різним настроєм. ПФК «Олександрія» виграла чотири матчі поспіль (у тому числі в розіграші Кубка України обіграла представника елітного дивізіону - донецький «Металург»). І, як наслідок, маючи гру в запасі, очолювала турнірну таблицю в першому дивізіоні. «Арсенал» же (з урахуванням кубкового протистояння з альчевской «Сталлю») мав у своєму пасиві рівно стільки ж поразок і займав 12 місце на турнірному п'єдесталі.

До того ж не додавала оптимізму тренерському штабу «канонірів» і кадрова проблема. Крім травмованих гравців, гру з лідером, через отриману у минулому турі червоної картки, пропускав основний захисник «Арсеналу» Станіслав Гудзікевіч. І як показала гра з олександрійцям - наставник білоцерківців Ігор Артимовіч, порівняно з грою в Чернівцях проти «Буковини», зробив в лінії оборони відразу дві зміни: на місце Гудзікевіч був поставлений Вадим Гонщик, а замість Сергія Малого на поле з перших хвилин вийшов Олексій Кривошеєв. Були проведені заміни і в півзахисті. З огляду на те що Гонщик в цьому матчі перейшов на місце Гудзікевіч, у стартовому складі на позицію Вадима вийшов Євген Кармаліта. Торкнулися пертурбації та лінії нападу. Як правило, «Арсенал» грає в два форварди, проте цю зустріч він почав з одним нападаючим - Дмитро Бровкін. Позицію ж поднападающего зайняв Андрій Драголюк.

Хоч і незначні, але в цьому матчі, у порівнянні з минулим грою, були зміни і в стартовому складі ПФК «Олександрія». На останньому рубежі замість Володимира Овсієнка розташувався Юрій Паньків. І забігаючи трохи вперед, варто відзначити, що саме з цією заміною головний тренер олександрійців Володимир Шаран вгадав як не можна до речі. Адже багато в чому завдяки впевненим діям голкіпера, лідер першого дивізіону пропустив у звітному матчі лише тільки один м'яч. На лавці запасних гру проти «канонірів» почали Денис Маринчук, Володимир Бідловський і Тарас Кабанов. Тоді як у матчі проти калінінського «Фенікса» вони вийшли в стартовому складі. А от Євген Шупік з'явився на полі з перших хвилин.

Що ж стосується самого ходу матчу, то гра складалася з двох різних таймів. У першому при відносно рівної гри, було хоч і невелика, але все-таки перевагу господарів. Головний тренер олександрійців Володимир Шаран, на післяматчевій прес-конференції, пояснив це тим, що спочатку мала місце якась недооцінка «канонірів» його підопічними. У перерві він серйозно поговорив зі своїми хлопцями, як наслідок - гості у другому таймі вже більше нагнітали обстановку. Хоча про все по порядку ...

Перші небезпечні моменти виникли біля воріт господарів. Спочатку Ксьонз пробив повз ворота. А трохи пізніше, Іващенко потрапив у поперечину білоцерківських воріт. Господарі ж, не стали розмінюватися на створення небезпечних моментів біля воріт суперника, і як тільки виникла перша можливість, вони втілили її в забитий гол. На підступах до власного штрафного майданчику, гості порушили правила проти Дмитра Бровкіна. «Стандарт» виконав Євген Кармаліта, після його прострілу м'яч переправив у ворота Олександр Лебединець, який, до речі, вийшов на це матч з капітанською пов'язкою на руці. Практично відразу ж після забитого гола, підопічні Ігоря Артимовіча могли розвинути успіх, але Бровкін, після філігранного флангового навісу Кармаліти, не зміг головою переправити м'яч у ворота.

Олександрійці відповіли не менш гострими випадами Шупика та Казанюка, але Кирило Суслов на останньому рубежі в обох випадках зіграв більш ніж впевнено.

На перших хвилинах другого тайму "каноніри" також могли розраховувати на успіх, та ось тільки їх підводила неточність на завершальній стадії атаки. А починаючи хвилини з 50-ї «Олександрія» трохи притиснула господарів до їхніх воріт. Спочатку після розіграшу штрафного, Євген Шупік вийшов на ударну позицію і спробував перекинути м'яч через вискочив йому назустріч Кирила Суслова. Ворота «Арсеналу» від неминучого гола врятувала поперечина. Незабаром Казанюк, а потім і Іващенко пробили поряд зі штангою. А апофеозом штурму воріт «канонірів» став забитий олександрійцям м'яч. Вийшов на заміну, Сергій Грибанов впевнено переправив м'яч у «рамку» «Арсеналу». Кирило Суслов в даній ситуації був безсилий.

А десь хвилини з 75-ї, глядачі стали свідками справжнього відкритого футболу, де на перше місце вийшла не сама гра, а справжнісінька і непоступлива боротьба. Найнебезпечніші моменти по черзі виникали як біля одних, так і біля інших воріт. Хоча справедливості заради варто відзначити, що більше нагод відзначитися було у господарів. Спочатку Бровкін, а потім Коваленко мали всі шанси забити другий гол, але дуже впевнено в обох випадках зіграв Паньків. Потім вже александріец Грибанов викочувався на рандеву з Сусловим - але пробив повз ворота. Один на один з голкіпером олександрійським виходив і Костянтин Коваленко, та ось тільки удар у білоцерківського хавбека вийшов не дуже сильним. А вже на завершальних хвилинах шанс принести своїй команді перемогу двічі мав Дмитро Бровкін, та ось тільки спочатку після його удару головою знову чудову реакцію виявив сторож олександрійських воріт, а хвилиною через форвард пробив над поперечиною.

Білоцерківські вболівальники, звичайно ж, злегка засмутилися, адже «Арсенал», після чотирьох програшних поєдинків, міг нарешті здобути перемогу. Хоча нічию (а це перший нічийний результат «канонірів» у цьому сезоні) здобуту в грі з лідером дивізіону, до негативного результату також віднести не можна.

Сергій Резніченко, прес-служба ФК "Арсенал"








Переглядів: 5008 | Додав: Alex
Всього коментарів: 5
5 Storm  
And I was just wnoeidrng about that too!

4 Gedz  
Ну,більш-меньш!Но могли перемогти

3 Серега  
Неужели незьзя купить пару микрофонов и поставить рядом с каждым тренером? Звук как из подвала и понятно через слово!

2 Angeliys  
нічія з лідером, багато коштує, потрібно ставить задачю, місце не ніжче 10 місця!

1 ura20602  
Честно говоря мне игра понравилась, наверное самая интересная в этом сезоне. И если наша команда так будет биться в каждой игре то должны подняться в турнирной таблице выше!!! А тренеров можно и оштрафовать за постоянные выражения нецензурными словами, которые они выкрикивали на весь стадион по ходу всего матча, этих людей это не красит!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua