Четверг, 25.04.2024, 22:47

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Октябрь » 10 » 15 тур. "Арсенал" - "Прикарпаття" 3:2 (+ прес-конференція)
20:15
15 тур. "Арсенал" - "Прикарпаття" 3:2 (+ прес-конференція)
Голи: Товкацкій 15, Малий 89, 90 2 - Онисько 23, Згура 55
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець, Кривошеєв, Гудзікевіч - к (Степанюк, 75), Алексанов, Коваленко, Огиря (Драголюк, 57), Гонщик (Кармаліта, 46; Малий, 80), Товкацкій, Гордієнко.
«Прикарпаття»: Новак, Федорів, Боровков, Логінов, Ковалюк - к, Бровченко, Деркач (Шкред, 60), Ревуцький, Іванишин, Згура (Плехтяк, 87), Онисько (Мікулюк, 74).
Попередження: Ревуцький (34), Згура (44), Алексанов (77).
...І все-таки, незважаючи ні на що, івано-франківське «Прикарпаття» - не зовсім зручний суперник для білоцерківського «Арсеналу», яке б місце в турнірній таблиці воно б не посідало. В історії офіційних особистих протистоянь, а їх було всього лише два, статистика була повністю на стороні івано-франківців: дві гри - дві перемоги. А домашній поєдинок минулого сезону «канонірів» проти «Прикарпаття» шанувальники «Арсеналу», думаю, тільки недавно змогли забути. Тоді білоцерківці після першого тайму перегравали «Прикарпаття» - 3:1, підсумковий же рахунок того матчу був 3:4. (Цікаво й те, що три м'ячі з чотирьох, в тій грі, забили нинішні футболісти «Арсеналу» - Дмитро Бровкін та Олександр Лебединець). Нині ж, програючи по ходу матчу, підопічні Ігоря Артимовича змогли виявити справжній характер і вирвати вже на останніх хвилинах зустрічі таку бажану і таку потрібну перемогу. Вийшла така собі вендета по-білоцерківські...

Сам зміст гри «канонірів» у звітному поєдинку плавно йде на другий план. Адже головне для вболівальників, що їхня улюблена команда не здалася на милість переможцям і не опустила руки. А в потрібну хвилину змогла сконцентруватися і добитися позитивного результату. Ось це і є справжній бійцівський характер. І нехай нині сама гра «Арсеналу» ще далека від ідеалу, головне, що «канонірам» була властива воля до перемоги, а значить, і вболівальники можуть бути спокійні: за наявності бійцівського характеру позитивний результат не змусить себе довго чекати ...

Плавно переходячи до самого поєдинку, варто відзначити, що в порівнянні з грою минулого туру в Одесі, у складі білоцерківців знову відбулися деякі зміни. Пертурбації не торкнулася лінії оборони, а ось напад було повністю змінено. Замість Дмитра Бровкіна та Романа Піцура, які матч проти «Чорноморця» починали в основному складі, на полі, у грі проти «Прикарпаття», з перших хвилин вийшли Василь Товкацкий і Дмитро Гордієнко. Піцур почав матч з лави запасних, а ось прізвища Дмитра Бровкіна так взагалі не значилася в протоколі гри. На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Арсеналу» Ігор Артимович пояснив це тим, що форвард отримав невелике ушкодження, проте незабаром він вже повинен приступити до тренувань. Лінія півзахисту «Арсеналу», в порівнянні з тією ж грою в Одесі, зазнала всього лише одна зміна: замість Євгена Кармаліти на полі з'явився Сергій Алексанов.

Цікаво й те, що гру білоцерківці почали в бордових футболках, тоді як попередні матчі вони виходили на поле то в білих, то в червоних кольорах. Однак безвиграшна серія «Арсеналу» настільки затяглася, що, мабуть, було прийнято рішення щось змінити. На фарт. Експеримент виявився вдалим. Хоча сам початок поєдинку стало для господарів кілька нервовим. «Прикарпаття» мало не зі стартовим свистком спробувало нав'язати «канонірам» свій сценарій гри і перші хвилин шість-сім пройшли у наполегливих, але безуспішних спробах гостей забити швидкий гол. «Каноніри», за рахунок активних дій на флангах, змогли відсунути епіцентр подій від своїх воріт і на протязі п'яти хвилин створили біля воріт «Прикарпаття» кілька небезпечних моментів. Спочатку Василь Товкацкий, що знає як треба забивати івано-франківцям (у вищезгаданому матчі минулого сезону два з трьох м'ячів, які влетіли у ворота «Прикарпаття» якраз на рахунку Василя) пробив вище воріт. Незабаром він викотився на рандеву з голкіпером гостей Андрієм Новаком, але з близької відстані не зміг завдати удару. Однак на 15-й хвилині його старання були винагороджені. Відгукнувшись на верхову передачу Дмитра Гордієнка з лівого флангу, Василь головою чітко переправив м'яч у івано-франківські ворота. Але радість «канонірів» і їх уболівальників була недовгою. Через всього лише вісім хвилин Павло Онисько, забивши дуже схожий гол, відновив статус-кво.

І якщо відразу ж після пропущеного гола господарі намагалися знову вразити ворота суперника, то незабаром гра заспокоїлася, і хвилин двадцять усі основні події відбувалися в центрі. Про наявність на полі воріт футболісти обох команд, склалося враження, забули.

Ближче до завершення першого тайму гру пожвавили кілька небезпечних атак «Арсеналу», на вістрі яких був Василь Товкацкий. Але спочатку з вигідної позиції він пробив несильно, і м'яч став легкою здобиччю івано-франківського голкіпера, а пізніше, після флангового прострілу, не зміг дотягнутися до м'яча.

Початок другої половини зустрічі було повністю за гостями. Спочатку Олександр Згура завдав по воротах Кирила Суслова підступний удар, але білоцерківський голкіпер був на місці. Трохи пізніше на успіх після дальнього «пострілу» міг розраховувати Микола Ревуцький - м'яч пройшов вище воріт. Старання «Прикарпаття» втілилися у забитий м'яч на 55-й хвилині. Скориставшись позиційною помилкою захисників білоцерківських, Олександр Згура ударом з гострого кута вивів свою команду вперед.

Намагаючись зламати хід поєдинку тренерський штаб «Арсеналу» робить подвійну заміну: замість Огірі на поле вийшов Драголюк, замість Гордієнка - Піцур. Заміни здобули дію. Саме Роман Піцур невдовзі міг двічі стати автором забитого м'яча. Але обидві очних дуелі з голкіпером «Прикарпаття» закінчилися не на користь білоцерківського форварда.

Захопившись атаками, «Арсенал» цілком міг отримати і третій гол, коли пропустив швидку контратаку, і на ворота господарів вийшли відразу п'ятеро івано-франківських футболістів. Однак неточність на завершальній стадії, не дозволила підопічним Сергія Пташника довести свою перевагу до двох м'ячів.

А потім настала 80-а хвилина зустрічі, і на полі з'явився Сергій Малий, якому і призначено було стати героєм поєдинку. (Користуючись нагодою і виконуючи прохання білоцерківських вболівальників, особливий респект від їхнього імені хочу передати за цю заміну головному тренеру «Арсеналу» Ігорю Артимовичу). Примітно, що Сергій грає на позиції захисника, але саме в цьому поєдинку наставник білоцерківців визначив йому місце нападника і Малий як не можна краще впорався з покладеними на нього функціями форварда. На 89-й хвилині Сергій, у штовханині біля воріт «Прикарпаття» першим опинився на м'ячі і переправив його в сітку. А коли вже йшло додатковий час, він сильним ударом з-за меж штрафного майданчика, немов у більярді, точно поклав «шкіряний снаряд» у дальній кут.

P. S. Залишаючи стадіон, від одного з уболівальників почув фразу, яка, власне і дала назву звіту: «А від Малого-то користь велика вийшла». Коментарі, думаю, тут зайві ...

Прес-конференція
Ігор АРТИМОВИЧ (гол. тренер «Арсеналу»):

– Звичайно, емоції позитивні. Так хвилююся, що навіть не можу зараз роздягнутися. На 89-ій і 92-ій хвилинах забили, а до цього пропускали через такі дитячі помилки…

– Сергій Малий щойно сказав, що їм краще спершу пропускати 3-4 голи, щоб це стимулювало команду забивати й вони перемагали. Ви не проти такої тенденції?

– Ні, я проти такого розвитку подій. Забили гол – і треба розвивати успіх, а не відходити у захист. Ви знаєте, важкувато сидіти на лавці та чекати тих моментів, щоб на 92-ій хвилині… Воно не компенсує витрачених нервів.

– Малий, коли прийшов у команду, відразу зайняв місце в основному складі. Так тривало досить довго. Проте потім він сів на лаву запасних. Чи можна вважати, що від сьогодні він знову в основі?

– Це покаже підготовка до матчів. Тим більше, він захисник, а ми його випустили в напад. Потрібна була боротьба і ми знали, що можемо забити зі стандартів. В результаті – він мав кілька хороших моментів і реалізував їх.

Сергій ПТАШНИК (гол. тренер «Прикарпаття»):

– Бачите, проглядається вже у кількох останніх іграх ну просто якесь фатальне невезіння. Десь не дограють футболісти ці останні моменти, не розуміють, що є додані хвилини й треба мати повну концентрацію, бо вони – найскладніші, тому що люди втомлені, ще й грали в гостях… Десь ламається команда, чому? При наборі таких виконавців, які у мене зараз є, я думаю, це десь у їхніх головах знаходиться більше, ніж у чомусь. Вони думають, що вже спіймали Бога за бороду, але бачите, він не прощає, він наказує.

По самій грі… Ми знали, що тут добротна нормальна команда, яка вміє грати в футбол. Ми знали деяких гравців і готувалися до серйозної гри. Нашій команді втрачати мало що, ми на дні турнірної таблиці. Я думаю, що коли ми вигравали – ми дійсно грали у футбол: на виїзді так не кожна команда зіграє з «Арсеналом». Тому десь і задоволений якістю гри, взяттям воріт, але менше – результатом. Тому є над чим хлопцям працювати, бо є помилки. Як я сказав, виконавці такої кваліфікації повинні догравати до останнього свистка.

Звіт: Сергій Резніченко, прес-служба ФК "Арсенал"
Прес-конференція: arsenalbc.of.ua


Переглядів: 3634 | Додав: Alex
Всього коментарів: 9
9 btslove  
Везуха, не больше...
А игры нет. Нет в команде индивидуального мастерства, взаимопонимания, не видят поля абсолютно... Точность ударов-тоже желает лучшего...
Но результат есть.(с аутсайдером) Не очень-то красочные перспективы на второй круг чемпионата.
Арсы! Воспряньте духом,силой воли!!! И рвать нужно всех, не взирая на лица!!! Особенно Черноморец!!! ( а то понаписывал там один...)

8 GRIGSON  
игру надо налаживать-малих на все игры небудет!и фарт он в каждой игре не прокатит cry

7 Gedz  
Ну що ж молодці!Але якби весь матч так грали як останні десять хвилин!Ше не ясно чого Кармеліті не довіряють?Малий красень,тут і тренер (нарешті)вгадав із заміною і те шо захисника в напад поставив,нада перекваліфікувать:)!Вцілом же гри ше немає,но надіємся шо ця перемога надехне футболістів!

6 Angeliys  
а що там Олійник, мячі і мікроволновки закінчились, хто наступний, Дригалша з напівфарбрикатами і Муренами буде?

5 Angeliys  
головне перемога, але гри нема, грали на ровне з АУТСАЙДЕРОМ ліги, перемога смахує на фінал ЛЧ МЮ-Баварія.

4 MaxOn  
Очень нервный матч!! Много ошибок, но всё хорошо что хорошо заканчивается!!)) Малый вообще красавчик)) Волевая победа, но я думаю заслуженная!!

3 jesterfaN  

2 crezy  
красавци арсенал всё 5 литров пива зараз випю!!!!!!!!!

1 jesterfaN  
перший

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua