Среда, 08.05.2024, 04:20

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Октябрь » 17 » 16 тур. "Фенікс-Іллічовець" - "Арсенал" 2:4 (+ відео)
10:12
16 тур. "Фенікс-Іллічовець" - "Арсенал" 2:4 (+ відео)
Голи: Дудник 2, Морозов 35 - Товкацький 14, Кармаліта 58, Швець 69, Кривошеєв 85
«Фенікс-Іллічівець»: Тукач, Рябко, Луценко, Бриль, Дудник, Шевчук (Павелько, 52), Гай, Патяк, Морозов (Акчурін, 79), Леонов, Івашко (Погорельцев, 71)
«Арсенал»: Суслов, Стоян, Лебединець, Кривошеєв, Гудзікевіч, Алексанов (Кармаліта, 46), Коваленко, Драголюк (Огиря, 25), Гонщик (Швець, 57), Гордієнко (Піцур, 46), Товкацький (Малий, 46)
Попереджені: Товкацький, Суслов
Нереалізованість пенальті: Івашко 67
«Фенікс» продовжив свою унікальну серію з домашніх поразок - перше коло наближається до кінця, а калінінці так і не порадували свого вболівальника хоча б однієї домашньою перемогою. Схоже, що вже середняки першої ліги стають для команди чимось страшним і непереможним.

Хоча почали кримчани більш ніж жваво - Дудник раптово зважився на удар метрів з 35 (лівий фланг) і потрапив точно в далеку дев'ятку. Розгублені від такої прудкості гості дозволили ще Івашко вийти один на один після того, як рахунок став 1-1 (прорив підкатом ліквідував Суслов), а потім просто не давали господарям перепочити.

Вже на 11-й хвилині Гордієнко потрапив в штангу після довгої перепасовки, а через три хвилини рахунок зрівнявся. Той же Гордієнко навісив з правого флангу на дальню штангу, яку замкнув самотній Товкацький. Через 6 хвилин Товкацький ще раз потрапив у штангу (у ту ж саму, що і Гордієнко, ліву від воротаря). Гол назрівав потроху, але його забив «Фенікс».

Рябко прихованим пасом вивів Гая на вільний фланг, за яким він спокійно промчав і віддав пас точно в ноги Морозову, який забив з кількох метрів. Виглядало все красиво і невимушено. Щоправда, більше нічого такого господарі не показали. Але й цього вистачило, щоб виграти перший тайм.

І все через те, що продовжувало не везти Товкацькому. На 41-й хвилині його вивели на ворота з одиноким воротарем - вдарив вище. На 45-й з плюсом хвилині трапилася взагалі цікава комбінація. Захисник «Фенікса», перериваючи простріл, у підкаті запустив м'яч у свого воротаря. Тукач його не піймав, а підняв вгору і впав. Перед Товкацьким були порожні ворота і лежачий воротар. І він ухитрився вдарити головою вище! Відразу ж арбітр свиснув перерву.

У перерві тренер гостей провів відразу три заміни, які дали результат.

Спочатку, правда, «Арсенал» якимось дивом не забив з розіграшу штрафного, коли хтось із його нападників, перебуваючи метрів за два перед воротами, зарядив у штангу, а добивання довелося у воротаря.

Це був, як виявилося, розігрів. На 58-й хвилині поперечними передачами м'яч доставили Кармаліті, і той відразу забив його в кут. Рахунок зрівнявся вдруге.

На 66-й хвилині удар когось з гостей головою прийшовся в поперечину - м'яч вдарився в поле, але перед лінією воріт.

Тут же «Фенікс» втратив свій останній шанс у грі. Івашко заробив пенальті, який сам і зібрався пробивати. Незграбний удар парировав Суслов, а Руслана майже відразу і замінили. Це був явно не його день. Тактика гри зі «стовпом» у кримчан не пішла - ніхто Івашка не поспішав підтримувати, до того ж він постійно втрачав м'яч, віддавав передачі невпопад. Недобре, як для головної надії в атаці.

«Арсенал» після цього вийшов вперед - Швець отримав м'яч на краю штрафного і спокійно відправив його у сітку повз Тукача. Другий гол від вийшовшого на заміну, до речі.

Після цього гості спокійно довели матч до перемоги, відзначившись ще раз - Лебединець виявившись найспритнішим у дикій гармидері біля воріт «Фенікса». Відігратися кримчани особливо і не старалися.

Сьогодні, до речі, їх на гру вивів Євген Булгаков, позначений у протоколі як просто тренер. Куди подівся головний тренер Беляй, і тренер чи «Фенікса» він ще - поки незрозуміло...

Олександр Калинчук, спеціально для UA-Футбол




Переглядів: 3997 | Додав: Alex
Всього коментарів: 171 2 »
17 олег  
АРСЕНАЛ БАЖАЮ ЗАВТРА ПЕРЕМОГИ!!!!!

16 Angeliys  
все кінець ФЕНІКСУ, саме матч з нашим Арсеналом став останім матчем команди, команда знімається з чемпіоната.

15 ПАВЛИЧЕНКО  
ЭТО потлатый такой мы его называем белоснежкой. ну он действительнно очень молод ну проивляет свои амбицыи таких мало очень кто заваевал доверие в лице тренера дай бог чтоб унего получилось

14 РАМАХА  
ОН ЕЩЕ ОЧЕНЬ МОЛОД ДЛЯ КОМАНДЫ

13 РАМАХА  
ТА ДА ТОЛЬКО ПОЛУЧИЛ ТРАВМУ ЖАЛЬ

12 vlad  
ЕРМАКОВ ВПОРЯДКЕ

11 олег  
ШВЕЦ МОЛОДЕЦ!!!!!! ОТЛИЧНИЙ ГОЛ!!!!!

10 btslove  
А защита очень слабая у наших Арсов sad

9 btslove  
Молодцы!!! После зимних каникул Арсам нужно обигрывать и лидеров! Арсы, даёшь первые места в лиге!!! Фантастика?

8 Alex  
удар Івашка з пенальті - піжонство, чого не пробити нормально???
Арсенал - молодці, з перемогою!!!!!!!!!

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua